DjBac Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει συσκευή USB που να δέχεται PCMCIA II???
insomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Den katalabainw ti prospa8eis na kaneis? Exeis kapoia kartoula PCMCIA II kai den exeis slot sto pc kai yaxneis tropo na thn sundeseis?
DjBac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Έχω ένα Cube PC για το αυτοκίνητο το οποίo διαθέτει ΜΟΝΟ μία AGP και μία PCI!!! Θα ήθελα όμως να αποφύγω να χρησιμοποιήσω την PCI για PCMCIA II... Γι' αυτό και ψάχνω αντάπτορα σε USB!!! Έχω την PCMCIA II της Vodafone για πρόσβαση στο Internet μέσω GPRS!!!!
DjBac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που αντί για PCMCIA να δέχεται CF cards?? Όχι memory cards μόνο, αλλά και κανονικές!!!
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που αντί για PCMCIA να δέχεται CF cards?? Όχι memory cards μόνο, αλλά και κανονικές!!! Αυτό υπάρχει το είδα σε μία αγγελία στο ebay.
DjBac Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Είδες κλασσικό CF Reader για memory μόνο ή που να διαβάζει όλες τις CF cards?? Υπαρχει διαφορά σε αυτό????
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Είχε είσοδο για 4 διαφορετικά μέσα, νομίζω πως είχε και αυτό που ζητάς.
Narayan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Αν το Cube PC έχει ένα ελεύθερο φατνίο 3,5", μπορείς να βάλεις και PCMCIA drive, το οποίο έχει το μέγεθος flyppy drive και συνδέεται σε δίαυλο IDE
DjBac Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δυστυχώς το Cube PC έχει χώρο μόνο για 1x5 1/2" και 2x 3 1/2" εκ των οποίων το ένα είναι εσωτερικό για σκληρό!!! Στο εξωτερικό 3,5 έχω ένα floppy-drive που έχει και 8-1 memory readers... Έπρεπε να πάρω τόοοσο μικρό υπολογιστή γιατί είναι για το αυτοκίνητο!!! Κάτι σε USB θα με βόλευε πάρα πολύ!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.