Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βλεπω πρωτη ειδοποηση στον  εναντι 4/8 και χρεωση στον εκαθαριστικο 7/10 ενα 50αρικο ρητρα.Οποτε λογικα χρεωσαν ολοκληρη ρητρα αντι για 4-5 μερες και παω για μειλλ.Ακομα βλεπω στα ημερισια το Γ1 ειναι περιπου 0,11η κιλοβατορα το ΚΟΤ Β 0,065 και το online 0,095.Ειμαι ΚΟΤ Β ειναι τοσο μεγαλη η φαπα απο την ρητρα που αξιζει να παω στο online που εχει ακριβοτερη κιλοβατωρα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ekrepali είπε

άμα πατήσεις να ανεβάσεις αρχείο

τα ανεβασε αμεσως..το μπουμπουνισα μολις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Εγω βλεπω πρωτη ειδοποηση στον  εναντι 4/8 και χρεωση στον εκαθαριστικο 7/10 ενα 50αρικο ρητρα.Οποτε λογικα χρεωσαν ολοκληρη ρητρα αντι για 4-5 μερες και παω για μειλλ.Ακομα βλεπω στα ημερισια το Γ1 ειναι περιπου 0,11η κιλοβατορα το ΚΟΤ Β 0,065 και το online 0,095.Ειμαι ΚΟΤ Β ειναι τοσο μεγαλη η φαπα απο την ρητρα που αξιζει να παω στο online που εχει ακριβοτερη κιλοβατωρα.

εδω ρε παιδια μια βοηθεια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

ήθελε τακτ φαίνεται !

ηθελε αυτο που κανω σε καθε αιτημα προς υπηρεσια και δεκο...τα εχω ολα ετοιμα και ευκολα,να μην κουραστουν και ετσι με ενα κλικ αποδεχονται την λυση που προτεινω αβλεπι!

3 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

βαλε τον λογαριασμο να τον δουν οι Σερλοκ πρωτα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPY_oo7 είπε

ποια βοήθεια , γράφεις

5 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

ΚΟΤ Β 0,065

δεν υπάρχει

6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Γ1 ειναι περιπου 0,11η κιλοβατορα

6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

το online 0,095

και καταλήγεις

7 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

να παω στο online που εχει ακριβοτερη κιλοβατωρα.

γράψτα σωστά και διάβασε καμια σελίδα πίσω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Εγω βλεπω πρωτη ειδοποηση στον  εναντι 4/8 και χρεωση στον εκαθαριστικο 7/10 ενα 50αρικο ρητρα.Οποτε λογικα χρεωσαν ολοκληρη ρητρα αντι για 4-5 μερες και παω για μειλλ.

Κυριος για αυτο πρωτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Κυριος για αυτο πρωτα

αυτα οπως εγραψε Κορακιος δεν κολλανε μεταξυ τους,κρυψε στοιχεια σου και βαλε να το δουμε και να καταλαβουμε τι εννοεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε

Κυριος για αυτο πρωτα

τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν

προχώρα σε καταγγελία αν είσαι απόλυτα σίγουρος οτι δεν υπήρχε νωρίτερα ειδοποίηση αλλά γράψε απλό και κατανοητό κείμενο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο 4/8 εναντι που βλεπω πρωτη ενημερωση για επιβολη ρητρας στον εκαθαριστηκο 7 /10 εχει  για  ρητρα  ενα 50αρικο.Αρα εφοσον εχουν περασει ας πουμε 63 μερες η χρεωση θα πρεπει να ηταν για  2-3 μερες και οχι για τις 63.Αυτο τοουλαχιστον καταλαβα απο αυτα που διαβασα εδω πριν ποσταρω

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPY_oo7 είπε

Απο 4/8 εναντι που βλεπω πρωτη ενημερωση στον εκαθαριστηκο 7 /10 εχει  για  ρητρα  ενα 50αρικο.Αρα εφοσον εχουν περασει ας πουμε 63 μερες η χρεωση θα πρεπει να ηταν για  2-3 μερες και οχι για τις 63.Αυτο τοουλαχιστον καταλαβα απο αυτα που διαβασα

ναι ,σωστά , βέβαια χάνεις την έκπτωση 30% ΔΕΗ και την πίστωση ΤΕΜ για το διάστημα που δεν εφαρμόζεται η ρήτρα καθώς και το σωστό είναι να συνεχίζει η CO2 @Specs

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Μειον 26 ευρω ειναι η εκπτωση και το ΤΕΜ μαζι οποτε λογικα στο 50 δεν αξιζει.Ευχαριστω.

πάντως ο επόμενος θα έχει 0,08 έκπτωση ΤΕΜ ανα KW (λόγω ΚΟΤ), αλλά να ξέρεις η ρήτρα θα είναι επι 2

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχ μας τα εμπλεξαν για τα καλα αλλη μια φορα.

Παροχή 1: Γ21:

Ενημέρωση για ρήτρα με λογαριασμό στις 09/07/2021. Χρέωση ρήτρας στις 13/09/2021 85.5 Ευρώ. Χρεώθηκε από 05/08/2021 αντί να χρεωθεί από 09/09/2021, σωστά?

Παροχή 2: Γ1:

Ενημέρωση για ρήτρα με λογαριασμό στις 12/08/2021. Χρέωση ρήτρας στις 18/10/2021 80 Ευρώ. Χρεώθηκε ρήτρα από 05/08/2021 αντί για 12/10/2021, σωστά?

Αν ειναι σωστά, ξεκινάω καταγγελίες στη ΡΑΕ?

Επεξ/σία από sotthes
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...