korakios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Το επίδομα που λένε θα δώσουν τώρα για τι ρήτρα πρέπει να έχει εκδοθεί ο λογαριασμός από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022 και να έχει περίοδο κατανάλωσης πάλι την ίδια περίοδο? Εμένα εκδόθηκε το Μάρτιο 2022 και έχει περίοδο κατανάλωσης Νοέμβρη 2021 - Μάρτιο 2022.. προς το παρών γράφουν για ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού και όχι περίοδο κατανάλωσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Το επίδομα που λένε θα δώσουν τώρα για τι ρήτρα πρέπει να έχει εκδοθεί ο λογαριασμός από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022 και να έχει περίοδο κατανάλωσης πάλι την ίδια περίοδο? Εμένα εκδόθηκε το Μάρτιο 2022 και έχει περίοδο κατανάλωσης Νοέμβρη 2021 - Μάρτιο 2022.. ..."πάλι καλά" είσαι...Φαντάσου τί θα έχουν να πουν όσοι τους εκδόθηκε αρχές Φλεβάρη... (...και κάπως έτσι "τα 600" θα γίνουν,,,,3x200....😜) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YellowGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 παιδια εγω που εχω πανω απο ενα λογαριασμο στο ονομα μου , μπορω να παρω επιδομα για ολους η μονο για εναν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, YellowGr είπε παιδια εγω που εχω πανω απο ενα λογαριασμο στο ονομα μου , μπορω να παρω επιδομα για ολους η μονο για εναν ? λογικά σε όλους , αλλά κάτσε να ανοίξει η πλατφόρμα να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Να κάνω μια ερώτηση παιδιά η ρήτρα αναπροσαρμογης έρχεται και σε έναντι λογαριασμό ή μόνο στο εκκαθαριστικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, nikosaek2121 είπε Να κάνω μια ερώτηση παιδιά η ρήτρα αναπροσαρμογης έρχεται και σε έναντι λογαριασμό ή μόνο στο εκκαθαριστικό? στη ΔΕΗ πλέον και σε έναντι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, korakios είπε στη ΔΕΗ πλέον και σε έναντι Μόλις σήμερα μού εκδόθηκε έναντι λογαριασμός με μεγαλύτερη ρήτρα αναπροσαρμογης από ότι στον προηγούμενο λογαριασμό (εκκαθαριστικό τον Απρίλιο) η ενίσχυση που ανακοινώθηκε από και θα ίσχυε από 1 Ιουνίου που ακριβώς είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Μόλις σήμερα μού εκδόθηκε έναντι λογαριασμός με μεγαλύτερη ρήτρα αναπροσαρμογης από ότι στον προηγούμενο λογαριασμό (εκκαθαριστικό τον Απρίλιο) η ενίσχυση που ανακοινώθηκε από και θα ίσχυε από 1 Ιουνίου που ακριβώς είναι..... Η ΔΕΗ δεν γράφει την προσαύξηση €/kw άρα πρέπει να κάνεις τη διαίρεση € ρήτρας δια kw κατανάλωσης το οτι ήρθε μεγαλύτερη η ρήτρα σε € δε λέει κάτι , μπορεί να σου έβαλαν παραπάνω kw στον έναντι ανέβασε το λογαριασμό ολόκληρο χωρίς προσωπικά στοιχεία ή τμήμα των χρεώσεων προμήθειας ΔΕΗ αλλά απαραίτητα γράψε περίοδο κατανάλωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δειλά - δειλά αρχίζουν τα ΜΜΕ να προϊδεάζουν τη στάση των παρόχων σε περίπτωση που η κυβέρνηση βάλει χέρι στα έσοδα τους στη παραγωγή... (απόσπασμα απ'το energypress). Spoiler Ο Μυτιλιναίος δε φαίνεται να έχει καμιά διάθεση να του βάλουν χέρη στα κέρδη... λογικά αυτός και οι υπόλοιποι θα έχουν έτοιμες αγωγές / ασφαλιστικά μέτρα, με το που γίνει η ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή. https://www.insider.gr/stiles/backstory/229722/mytilinaios-skliri-apantisi-gia-yperkerdi-hantzinikolaoy-diplasiase-tis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) καμιά ιδέα στο Γ1 πως να αποφύγουμε την εγγύηση των 100 ευρώ. Διακανόνισα επιτέλους την οφειλή μου στη watt n wolt και με δέχτηκε η δεη ευτυχώς. Η σύμβαση που υπέγραψα γράφει για 100 ευρω εγγύηση που θα κληθώ να δώσω, στο myhome online λέει ότι παγια εντολή τη γλιτώνεις, είναι ακριβό θεωρώ και μιας και οι επιδοτήσεις για κοτ β είναι καλές προς το παρόν δεν θέλω να μπλέξω με 0.18 ευρώ την κιλοβατόρα και σταθερό. με παγια εντολή στο γ1 οικιακό επιστρέφεται? ευχαριστώ εκ των προτέρων. εχει δικιο ο korakios 0.23 εννοούσα Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από valadsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 On 15/06/2022 at 22:01, valadsk said: είναι ακριβό θεωρώ και μιας και οι επιδοτήσεις για κοτ β είναι καλές προς το παρόν δεν θέλω να μπλέξω με 0.18 ευρώ την κιλοβατόρα και σταθερό. 0,18 είχε , τώρα 0,23 σε ΚΟΤ έχουν αναφέρει οτι η εγγύηση είναι λιγότερη πάντως, κάποιο μέλος θα σε βοηθήσει πάνω σε αυτό On 15/06/2022 at 22:01, valadsk said: με παγια εντολή στο γ1 οικιακό επιστρέφεται? ευχαριστώ εκ των προτέρων. δες και αυτό το ποστ για την εγγύηση https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59271341 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spavento Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Εγώ να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση.. εγώ που άλλαξα από Protergia σε Γ1 πριν μια βδομάδα, πως θα έχω την οποία επιστροφή της ρήτρας? Λέτε να έχω πρόβλημα? Το λέω γιατί συνήθως αλλάζουν τα τελευταία δύο ψηφία της παροχής, οπότε τρέμω λιγάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 τα πραγματα ειναι απλα στην παρουσα φαση το κυμαινομενο συμφερει περισσοτερο απο οποιαδηποτε σταθερο. Οταν βλεπεις πχ το Φυσικο Αεριο να σου δινει προγραμμα με 0,06590 24/7 δεν τιθεται καν συγκριση με τα σταθερα - ειναι αλλη ταξη μεγεθους Εν αναμονη και του Power Pass, τα πραγματα θα γινουν ακομη πιο ελκυστικα στην αρχη περιμεναμε τις ανακοινωσεις, μετα το ΦΕΚ, μετα την εφαρμογη... μεγα λαθος οποιος μεταπηδησε σε σταθερο τους τελευταιους μηνες. Και τις αυξημενες χρεωσεις εφαγε στο κεφαλι και μια τρυπα στο νερο εκανε απο την στιγμη που ειναι σχετικα ευκολο να αλλαξεις προγραμμα και παροχο, καλο ειναι να σταθμιζεις με μεγαλυτερη ανεση χρονικη τις επιλογες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofosChoriou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Τώρα εγώ σαν "εγγράμματος" στην τεχνολογία, να ρωτήσω κάτι και για να έναν φίλο. Έχει σπίτι εδώ στην Σκόπελο, τον χειμώνα φεύγει Βόλο, του ήρθε λογαριασμός τον χειμώνα περίπου 500€, μετά έναντι 35€, τώρα ενώ έχει σχεδόν 2 μήνες στο νησί, του ήρθε εκκαθαριστικός 553€ με ρήτρα 355€. Αμετανόητος ΔΕΗ, εκεί είναι και παρότι κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, δεν θέλει να αλλάξει... Τι μπορεί να κάνει; Υπάρχει πρόγραμμα στην ΔΕΗ χωρίς ρήτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε Τώρα εγώ σαν "εγγράμματος" στην τεχνολογία, να ρωτήσω κάτι και για να έναν φίλο. Έχει σπίτι εδώ στην Σκόπελο, τον χειμώνα φεύγει Βόλο, του ήρθε λογαριασμός τον χειμώνα περίπου 500€, μετά έναντι 35€, τώρα ενώ έχει σχεδόν 2 μήνες στο νησί, του ήρθε εκκαθαριστικός 553€ με ρήτρα 355€. Αμετανόητος ΔΕΗ, εκεί είναι και παρότι κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, δεν θέλει να αλλάξει... Τι μπορεί να κάνει; Υπάρχει πρόγραμμα στην ΔΕΗ χωρίς ρήτρα; Καλημερα... Υπαρχουν φυσικα... https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-enter/ https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-enterplus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις