petasis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, marmagia είπε Άρα φταίνε οι 44 βαθμοί Κελσίου. Περαν αυτού και μόνο ότι οι υψηλές τιμές συνεχίζονται τώρα καταρρίπτει το επιχείρημα Δηλαδή επειδή μετά ήρθε και το πρόβλημα του φυσικού αερίου (που και εκεί υπάρχει πρόβλημα με την εξάρτηση από αυτό), σημαίνει ότι δεν φταίει το ότι θέλουμε τουρισμό χωρίς υποδομές; Το καπέλο που καλούμαι να πληρώσω εγώ (90% πάνω το ρεύμα), δεν είναι για Ιούνιο-Σεπτέμβριο; Δεν πληρώνω τις εισαγωγές ρεύματος το καλοκαίρι; Ξεχνάτε εύκολα (και κάνετε και αβάσιμη πλακίτσα κιόλας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, petasis είπε Ξεχνάτε εύκολα (και κάνετε και αβάσιμη πλακίτσα κιόλας). αβάσιμη-αβάσιμη 11 λεπτά πριν, petasis είπε Δεν πληρώνω τις εισαγωγές ρεύματος το καλοκαίρι; δίκαιο έχεις , ο κάθε τουρίστας έφερνε λαθραίες κιλοβατώρες μαζί του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Brown είπε Στον λογαριασμό που γράφει την τιμή γτ σε εκκαθάριστικο Αυγούστου δεν γράφει πουθενά τπτ δεν έπρεπε να γράφει; θα έπρεπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brown Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Να σε ρωτησω εγω ειχα ζενιθ και μου ηρθε λογαριασμος τελευταιος με 101οτς σε συνολο 128ε αλλα θυμαμαι πριν 2 χρονια που ειχα υπογραψει μου ειπαν κατι για οτς καταγγελεια μπας και γλιτωσω κατι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Brown είπε Να σε ρωτησω εγω ειχα ζενιθ και μου ηρθε λογαριασμος τελευταιος με 101οτς σε συνολο 128ε αλλα θυμαμαι πριν 2 χρονια που ειχα υπογραψει μου ειπαν κατι για οτς καταγγελεια μπας και γλιτωσω κατι μπορω να κανω; https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/page/1029/#comments Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brown Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, korakios είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/page/1029/#comments Σαν ποσο να κατσω να υπολογισω ολα τα οτς; Η να γραψω γενικα; 8 λεπτά πριν, Brown είπε Σαν ποσο να κατσω να υπολογισω ολα τα οτς; Η να γραψω γενικα; Βρηκα εντυπο αμφισβητησης λογαριασμου να το κανω για καθε λογαριασμο;; 10 λεπτά πριν, Brown είπε Σαν ποσο να κατσω να υπολογισω ολα τα οτς; Η να γραψω γενικα; Βρηκα εντυπο αμφισβητησης λογαριασμου να το κανω για καθε λογαριασμο;; 22 λεπτά πριν, Brown είπε Σαν ποσο να κατσω να υπολογισω ολα τα οτς; Η να γραψω γενικα; Βρηκα εντυπο αμφισβητησης λογαριασμου να το κανω για καθε λογαριασμο;; Στο συμβολαιο στις πισω σελιδες γραφει δυστηχως για οτς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Brown είπε Βρηκα εντυπο αμφισβητησης λογαριασμου να το κανω για καθε λογαριασμο;; είσαι σε λάθος νήμα , ο τίτλος του νήματος αφορά τη ΔΕΗ θα σου απαντήσω στο άλλο , όπως έκανα πριν , αλλά αυτή τη φορά θα ποστάρεις εκεί , καλύτερα σβήστα εδώ μπορείς να πατήσεις το σύνδεσμο και να γράψεις https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/page/1030/#comments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, mandragon είπε Αξίζει να επιλέξω το online με χρέωση 0,096 έναντι του 0,1158 απο 5/8 δεν είναι 0,1158 , άσχετα αν δεν κατάλαβες τι πληρώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Για να καταλαβω, πηγαμε στη ΔΕΗ για φθηνοτερα και θα μας ερχετε πιο ακριβα; Η ρητρα αναπροσαρμογης ειναι μονο για τον 1ο μηνα που δεν ειμαστε στο Online; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Για να καταλαβω, πηγαμε στη ΔΕΗ για φθηνοτερα και θα μας ερχετε πιο ακριβα; Η ρητρα αναπροσαρμογης ειναι μονο για τον 1ο μηνα που δεν ειμαστε στο Online; όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, korakios είπε όχι Θα ειναι καθε μηνα; Ο 1ος μηνας μου ηρθε 116 ευρω. Τοσα πληρωνα στην ΕΛΙΝ το 4μηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Θα ειναι καθε μηνα; 45 λεπτά πριν, korakios είπε όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, korakios είπε Οποτε για 1 μηνα η ΔΕΗ θα παρει απο ολους μας απο 50 μεχρι και 100 ευρω; Καλη μπαζα. Αν ηταν ετσι εμενα στην ΕΛΙΝ. Μ'αρεσει που τα γραφηματα ελεγαν οτι η ΔΕΗ ειναι κατα πολυ φθηνοτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Οποτε για 1 μηνα η ΔΕΗ θα παρει απο ολους μας απο 50 μεχρι και 100 ευρω; 2 ώρες πριν, korakios είπε όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Πω πω κι άλλος με ίωση. 🤣 @HERTHAN αναλαμβάνεις για το υπόλοιπο του 2021. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις