korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, KaRouLi είπε Εγώ έκανα αίτημα στις 2/11 και σήμερα 22/11, 20 μέρες μετά, ακόμα να λάβω απάντηση. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο? Στις 11/11/2021 στις 1:24 ΜΜ, korakios είπε βάζετε στο χρονοντούλαπο την όλη φάση και ασχολείστε όταν έρθει απάντηση αν βιάζεσαι πάρε τηλ στη ΡΑΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) On 19/11/2021 at 17:04, korakios said: όχι αλλά είδα σε κανα 2 που δε βάλανε σε έναντι Υπόψιν , όσοι θέλετε διαβάζετε πίσω για την υποχρέωση ενημέρωσης 60 μέρες πριν την εφαρμογή Υπάρχει 0,001% πιθανότητα η ΔΕΗ να ανέβαλε τη ρήτρα για το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα @imr Μου ήρθε κι΄εμένα έναντι και δεν έχει ρήτρα Ο προηγούμενος (εκκαθαριστικός )είχε Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Coscas είπε Μου ήρθε κι΄εμένα έναντι και δεν έχει ρήτρα Ο προηγούμενος (εκκαθαριστικός )είχε άρα βάζουνε σε εκκαθαριστικό , ελπίζω να μην κάθεσαι να περιμένεις να δεις πόσο θα είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Just now, korakios said: άρα βάζουνε σε εκκαθαριστικό , ελπίζω να μην κάθεσαι να περιμένεις να δεις πόσο θα είναι.... Τι εννοείς; Τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Coscas είπε Τι εννοείς; Τι μπορώ να κάνω; https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/page/209/ online/enter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, korakios said: https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/page/209/ online/enter Το γνωρίζω. Θέλει ΔΕΗ στο όνομά σου και νέο πίνακα (έχω παλιό σπίτι). Αρα καμμιά 300άρα+ γιά ηλεκτρολόγους, εγγυήσεις και δεν συμμαζεύεται 14,91 μου είχε έρθει η ρήτρα στον εκκαθαριστικό. Μείον 5,74 η έκπτωση. Δεν νομίζω να αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Coscas είπε 14,91 μου είχε έρθει η ρήτρα στον εκκαθαριστικό. Μείον 5,74 η έκπτωση. Δεν νομίζω να αξίζει όπως βολεύεται ο καθένας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 «Αύξηση» στους λογαριασμούς, είναι ένα 10-20%. Ο διπλασιασμός, είναι ληστεία. Ευχαριστώ την κυβέρνηση, για το επίπεδο διαβίωσης που μας προσφέρει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πάλι κατάλαβα ότι α) θέλουμε τουρίστες και β) δεν έχουμε υποδομές. Ήρθε ο τουρισμός το καλοκαίρι, και δεν είχαμε ρεύμα να τους υποστηρίξουμε, και το αγοράσαμε πανάκριβα από το εξωτερικό. Και η κυβέρνηση στέλνει τον λογαριασμό σε όλους εμάς. Για να μην πω ότι είναι ανήθικο η ΔΕΗ να μετατρέπει μονομερώς το Γ1 από σταθερό σε κυμαινόμενο. Επίσης, πρέπει οι κυβερνήσεις διαχρονικά να λογοδοτήσουν τι γίνεται με τις ΑΠΕ, που τις έχουμε χρυσοπληρώσει (και εξακολουθούμε να το κάνουμε). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, petasis είπε Ήρθε ο τουρισμός το καλοκαίρι, και δεν είχαμε ρεύμα να τους υποστηρίξουμε, ναι , ο τουρισμός φταίει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, korakios said: ναι , ο τουρισμός φταίει Ενώ τώρα που εφυγαν οι τουρίστες αγοράσουμε πάμφθηνο ρεύμα 😂 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από marmagia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, marmagia είπε Ενώ τώρα που εφυγαν οι τουρίστες αγοράσουμε πάμφθηνο ρεύμα καίνε πολλά BTU οι τουρίστες , είναι παγκόσμιο φαινόμενο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , ο τουρισμός φταίει Αν ψάξεις λίγο θα βρεις άρθρα εκεί γύρω αμέσως μετά τους καύσωνες που επεσήμαναν την αθρόα εισαγωγή ρεύματος σε υψηλότατες τιμές, και την προβολή που γίνονταν τότε για την αύξηση στις τιμές για να πληρωθεί αυτό το κόστος. Και ναι, ο τουρισμός μόνο τον Ιούλιο έφερε 2,8 εκατομμύρια τουρίστες. Στην καλύτερη δηλαδή, 1,5 εκατομμύριο κλιματιστικά, που ζητάνε ρεύμα (που δεν έχουμε και πρέπει να το εισαγάγουμε). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, petasis said: Αν ψάξεις λίγο θα βρεις άρθρα εκεί γύρω αμέσως μετά τους καύσωνες που επεσήμαναν την αθρόα εισαγωγή ρεύματος σε υψηλότατες τιμές, και την προβολή που γίνονταν τότε για την αύξηση στις τιμές για να πληρωθεί αυτό το κόστος. Και ναι, ο τουρισμός μόνο τον Ιούλιο έφερε 2,8 εκατομμύρια τουρίστες. Στην καλύτερη δηλαδή, 1,5 εκατομμύριο κλιματιστικά, που ζητάνε ρεύμα (που δεν έχουμε και πρέπει να το εισαγάγουμε). Άρα φταίνε οι 44 βαθμοί Κελσίου. Περαν αυτού και μόνο ότι οι υψηλές τιμές συνεχίζονται τώρα καταρρίπτει το επιχείρημα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 ε, ναι τα είπαμε , παλιοτουρισμός , άτιμο πράγμα Μόλις τώρα, marmagia είπε Άρα φταίνε οι 44 βαθμοί Κελσίου απο τους τουρίστες αυξήθηκε η θερμοκρασία ρε συ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις