korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, imr είπε Να περιμένω σε επομενους? ναι 2 λεπτά πριν, imr είπε Θα έχω πάντα αυτήν την χρέωση? ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε ναι ναι Άρα θα έχω 0.11 /kwh αλλά θα μπει κάποια στιγμή ρήτρα? Για τον Αύγουστο δεν ήταν το θέμα? Πως την γλύτωσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, imr said: Άρα θα έχω 0.11 /kwh αλλά θα μπει κάποια στιγμή ρήτρα? Για τον Αύγουστο δεν ήταν το θέμα? Πως την γλύτωσα? Ξεκίνησε από Οκτώβριο νομίζω στο Γ1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, marmagia είπε Ξεκίνησε από Οκτώβριο νομίζω στο Γ1 όχι απο 5/8 ξεκίνησε 8 λεπτά πριν, imr είπε Πως την γλύτωσα? δε νομίζω να τη γλύτωσες , λογικά θα σου έρθει στον εκκαθαριστικό Για δες πιο μπροστά αν έχεις ειδοποίηση οτι θα εφαρμοστεί 10 λεπτά πριν, imr είπε Για τον Αύγουστο δεν ήταν το θέμα? Απο Αύγουστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, korakios είπε όχι απο 5/8 ξεκίνησε δε νομίζω να τη γλύτωσες , λογικά θα σου έρθει στον εκκαθαριστικό Για δες πιο μπροστά αν έχεις ειδοποίηση οτι θα εφαρμοστεί Απο Αύγουστο Ναι έχω ειδοποίηση αλλά δεν εφαρμόστηκε. Οπότε να περιμένω στον επόμενη την λυπητερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, korakios είπε όχι απο 5/8 ξεκίνησε δε νομίζω να τη γλύτωσες , λογικά θα σου έρθει στον εκκαθαριστικό Για δες πιο μπροστά αν έχεις ειδοποίηση οτι θα εφαρμοστεί Απο Αύγουστο Μόνο στον εκκαθαριστικό εφαρμόζεται η ρήτρα αναπροσαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Μόνο στον εκκαθαριστικό εφαρμόζεται η ρήτρα αναπροσαρμογής. όχι αλλά είδα σε κανα 2 που δε βάλανε σε έναντι Υπόψιν , όσοι θέλετε διαβάζετε πίσω για την υποχρέωση ενημέρωσης 60 μέρες πριν την εφαρμογή Υπάρχει 0,001% πιθανότητα η ΔΕΗ να ανέβαλε τη ρήτρα για το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα @imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, korakios είπε όχι αλλά είδα σε κανα 2 που δε βάλανε σε έναντι Υπόψιν , όσοι θέλετε διαβάζετε πίσω για την υποχρέωση ενημέρωσης 60 μέρες πριν την εφαρμογή Υπάρχει 0,001% πιθανότητα η ΔΕΗ να ανέβαλε τη ρήτρα για το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα @imr Αν έγινε κάτι τέτοιο, φαντάζομαι ότι έγινε από κάποιο συστημικό λάθος. Από εσωτερική πληροφόρηση, ξέρω ότι η ρήτρα θα μπαίνει μόνο τον εκκαθαριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotthes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, KaRouLi said: Καλημέρα φίλε μου. Πόσο καιρό καιρό περίμενες για να σου απορρίψουν το αίτημα? 9 ημέρες, 3 Νοεμβρίου το έκανα, 12 μου ήρθε email. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από sotthes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
national Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 ειμαι στη volterra και χωρις προειδοποιηση στον τελευταιο εκαθαριστικο εφαγα ρητρα αναπροσαρμογης ενα 300αρι.. μπορω να κανω κατι;ειτε μεσω ΡΑΕ ειτε της ιδιας της εταιρειας; αξιζει ο κοπος να αλλαξω εφοσον ειμαι και κοτ-β; υπαρχει εταιρεια και προγραμμα χωρις αυτη τη ρητρα;ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Spoiler 2 λεπτά πριν, national είπε ειμαι στη volterra Ρήτρα αναπροσαρμογης ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, national είπε ειμαι στη volterra και χωρις προειδοποιηση στον τελευταιο εκαθαριστικο εφαγα ρητρα αναπροσαρμογης ενα 300αρι.. μπορω να κανω κατι;ειτε μεσω ΡΑΕ ειτε της ιδιας της εταιρειας; αξιζει ο κοπος να αλλαξω εφοσον ειμαι και κοτ-β; υπαρχει εταιρεια και προγραμμα χωρις αυτη τη ρητρα;ευχαριστω. Βάλε δεη my home online δεν έχει ρητρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 10:21 ΜΜ, sotthes είπε 9 ημέρες, 3 Νοεμβρίου το έκανα, 12 μου ήρθε email. Εγώ έκανα αίτημα στις 2/11 και σήμερα 22/11, 20 μέρες μετά, ακόμα να λάβω απάντηση. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis1961 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, KaRouLi είπε Εγώ έκανα αίτημα στις 2/11 και σήμερα 22/11, 20 μέρες μετά, ακόμα να λάβω απάντηση. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο? *Για να δοθεί "ώθηση" στο αίτημα , καλείς 800.900.1000 => πρώτα την Επιλογή 1 , & μετά Επιλογή 2 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, denis1961 είπε *Για να δοθεί "ώθηση" στο αίτημα , καλείς 800.900.1000 => πρώτα την Επιλογή 1 , & μετά Επιλογή 2 ... Το αίτημα είναι στην ΡΑΕ, οχι στη ΔΕΗ. Θα με βοηθήσει κάτι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις