Ioannis Jr. Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Τον τελευταίο καιρό έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το email πρόγραμμα μου (Outlook Express 6). Στον Internet Explorer υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις ένα παράθυρο που λέγεται programs (από εκεί καθορίζεις τα προγράμματα που θα χρησιμοποιεί ο IE σου). Το πρόβλημα είναι ότι πρόσφατα έβαλα το Office 2003 και τώρα πια όταν κάνω click σε ένα σάιτ ένα email προσπαθεί να ανοίξει το Microsoft Outlook αντί για το Outlook Express. Πάω λοιπόν να το θέσω σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα μέσα στον IE αλλά στην scroll λίστα με τα email clients μου βγάζει μόνο το Microsoft Outlook και όχι το Express… τι να κάνω για να βάλω το Express έτσι ώστε όταν κάνω σε ένα σάιτ κλικ σε ένα email να ανοίγει με το Outlook Express κανονικά?? Ελπίζω να μπορέσει να βγάλει κάποιος νόημα από αυτά που είπα και να με βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ.
Ntinsky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Θα δοκιμάσεις να ανοίξεις το outlook express και αφου διαβάσεις κάποιο email Να το σώσεις στο δίσκο σου.Μετά θα κάνεις δεξι κλίκ στο αρχειάκι που αποθήκευσες και θα επιλέξεις Open wit...(Άνοιγμα με) και θα επιλέξεις σαν πρόγραμμα το outlook express το οποίο θα γίνει προεπιλογή για τα email σοθ.
Ioannis Jr. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Σωστή η σκέψη σου αλλά δεν έγινε τίποτα... τώρα μου βγάζει: Cannot send mail. No mail program is set up to send mail using Internet shortcurs.
Tipos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Άνοιξε το Outlook Express, θα σε ρωτήσει < το Outlook Express δεν είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ανάγνωσης E-Mail ,θέλετε να το ορίσετε ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ανάγνωσης αλληλογραφίας ?> Απαντάς ναι και είσαι έτοιμος.
Sidarta Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 paizei kai auto tou tipou, alla an eipes (tin proti fora) na min tsekarei an einai to default, den 8a se rotisei. Opote control panel-->add remove programs-->set program access and defaults -->custom-->default e-mail program-->outlook express
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.