Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

σε 3 μπαλκονόπορτες θα χρειαστεί να αλλάξω σίτες γιατί έχουν λιώσει.

Είναι κάθετης κίνησης και τις 2 τις έχω τέσσερα χρόνια και την μια την αντικατέστησα στα 2 έτη.

Και οι ερώτηση είναι η εξής:

Υπάρχουν και στις σίτες ποιότητες? Και αν ναι έχετε κάποια να μου προτείνετε?

Την μια που έχει χαλάσει ξανά την ανεβοκατεβάζουμε συχνά. Τις άλλες 2 όμως σπάνια και δεν τις βλέπει και ο ήλιος.

Έχετε μήπως κάποια πρόταση για κάποια μάρκα σίτας?

Δεν θέλω να πάω πάλι στην ίδια εταιρεία που μας έβαλε τα κουφώματα γιατί φαντάζομαι για λόγους κόστους τοποθετεί την χειρότερη ποιότητα.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από JLEE
Δημοσ.

Επειδή έτυχε να με πετύχεις σε ίδια φάση... Δες το παρακάτω βίντεο. Απ' όσο έχω καταλάβει δε θα βρεις και ιδιαίτερα πολλές ποιότητες. Το δε βασικότερο θέμα έχω καταλήξει ότι είναι το εξής: Κάτω-κάτω η σίτα σου πιθανότατα έχει λαστιχάκι που συρταρώνει στο τελείωμα έτσι ώστε να κρατιέται. Το λένε τούμπο. Ε λόγω αυτού δεν μπορείς να πάρεις χύμα σίτα σε ρολό που είναι πολύ φθηνότερη και να αντικαταστήσεις οικονομικά. Θες "έτοιμη", οπότε οι επιλογές μειώνονται πάρα πολύ απ' όσο έψαξα. Πχ. στο skroutz βρίσκω μόνο ένα κατάστημα:

https://www.skroutz.gr/c/1182/sites.html?keyphrase=ρολο+τουμπο&o=ρολο+σιτα+τουμπο

Δημοσ.

Οταν λες καθετης κινησης,εννοεις το ρολο να φανταστω.Τετοιες εχω 10 χρονια και αν και τις ανοιγοκλεινω πολυ συχνα,δεν επαθαν τιποτα.Europa ειναι οι δικες μου.Οταν λες χαλασαν,τι ακριβως επαθαν?Σκιστηκαν ή χαλασε ο μηχανισμος τους?Ρωταω γιατι τα 2 χρονια ειναι υπερβολικα μικρο διαστημα για να χαλασουν.

Δημοσ.

Ναι εννοώ με το ρολό! Και εγώ με φίλους και γνωστούς που το συζήτησα τους φάνηκε περίεργο!

Ουσιαστικά αυτό που παθαίνουν είναι να κόβουν στο κάτω μέρος εκεί που είναι το "τούμπο" που λέει και ο φίλος πιο πάνω.

Για αυτό το ψάχνω λίγο παραπάνω γιατί η χρήση που γίνεται είναι πραγματικά ελάχιστη.

Μήπως ξέρετε τι διαφορετικό έχουν οι σίτες πλισέ με ερπύστρια απο τις απλές?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JLEE είπε

Ουσιαστικά αυτό που παθαίνουν είναι να κόβουν στο κάτω μέρος εκεί που είναι το "τούμπο"

Άμα έχει κοπεί μόνο σε αυτό το σημείο δεν μπορείς να την τραβήξεις λίγο πιο κάτω (το ρολό μέσα θα έχει λίγα μπόσικα) και να την ξαναπιάσεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Άμα έχει κοπεί μόνο σε αυτό το σημείο δεν μπορείς να την τραβήξεις λίγο πιο κάτω (το ρολό μέσα θα έχει λίγα μπόσικα) και να την ξαναπιάσεις?

Αυτό θα κάνω σήμερα απλά ψάχνω για μια καλύτερη λύση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, JLEE είπε

Και πού θα το χωρέσεις το περίσσευμα;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, JLEE είπε

Άμα καταφέρεις να την πιάσεις στο κάτω μέρος αποτελεσματικά δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο, μια χαρά θα είναι, και τζάμπα

Δημοσ.
Στις 2/9/2021 στις 8:53 ΠΜ, JLEE είπε

Ναι εννοώ με το ρολό! Και εγώ με φίλους και γνωστούς που το συζήτησα τους φάνηκε περίεργο!

Ουσιαστικά αυτό που παθαίνουν είναι να κόβουν στο κάτω μέρος εκεί που είναι το "τούμπο" που λέει και ο φίλος πιο πάνω.

Για αυτό το ψάχνω λίγο παραπάνω γιατί η χρήση που γίνεται είναι πραγματικά ελάχιστη.

Μήπως ξέρετε τι διαφορετικό έχουν οι σίτες πλισέ με ερπύστρια απο τις απλές?

Οι απλές έχουν κανάλι στο πάτωμα για οδηγό. Με ερπύστρια νομίζω δεν έχουν ή έχει πολύ χαμηλό προφίλ. Οι πλισέ δεν μου αρέσουν σε θέμα κόστους και συντήρησης, όταν αρχίσουν να κόβονται τα σχοινιά σχεδόν την ξαναπληρώνεις

Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 8:06 ΜΜ, JLEE είπε

Καλησπέρα,

σε 3 μπαλκονόπορτες θα χρειαστεί να αλλάξω σίτες γιατί έχουν λιώσει.

Είναι κάθετης κίνησης και τις 2 τις έχω τέσσερα χρόνια και την μια την αντικατέστησα στα 2 έτη.

Και οι ερώτηση είναι η εξής:

Υπάρχουν και στις σίτες ποιότητες? Και αν ναι έχετε κάποια να μου προτείνετε?

Την μια που έχει χαλάσει ξανά την ανεβοκατεβάζουμε συχνά. Τις άλλες 2 όμως σπάνια και δεν τις βλέπει και ο ήλιος.

Έχετε μήπως κάποια πρόταση για κάποια μάρκα σίτας?

Δεν θέλω να πάω πάλι στην ίδια εταιρεία που μας έβαλε τα κουφώματα γιατί φαντάζομαι για λόγους κόστους τοποθετεί την χειρότερη ποιότητα.

Ευχαριστώ!

Ψάξε στην περιοχή σου κατάστημα πώλησης εξαρτημάτων αλουμινίου. Και εγώ πριν έπαιρνα από δεξιά - αριστερά αλλά από τότε που ανακάλυψα στη περιοχή μου ένα κατάστημα παίρνω από εκεί. Πολύ καλές τιμές και έχει τα πάντα. Απλή σίτα παίρνω με 2-3 ευρώ το μέτρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...