AthanDg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας, γνωρίζει κάποιος απο e-banking της Πειραιώς; Πριν λίγες μέρες ενεργοποίησα το winbank alert των 0.60€ το μήνα που παρέχει 5 sms το μήνα όμως επειδή η ειδοποίηση θα είναι για 1 φορά το μήνα =1 sms δηλαδή κάθε φορά που μπαίνει ο μισθός μου επέλεξα να μην ανανεωθεί αυτόματα και να μου χρεώνει 0.18€ για κάθε sms. Η ερώτηση που ήθελα να κάνω εάν ξέρει κάποιος, μετά την λήξη του πακέτου sms με χρέωση 0.18€ θα μου έρχεται μόνο εάν υπάρχει υπόλοιπο στον λογαριασμό; Ας πούμε αν έχω μηδέν και πιστωθεί ο μισθός θα μου έρθει sms; Η χρέωση γίνεται λίγο πριν την αποστολή η μετά; Η αν βάλω και κάποια άλλη κατηγορία ειδοποίησης πχ ανάληψη από ατμ και παράδειγμα έχω 20€ και τα βγάλω και μείνει μηδέν υπόλοιπο θα σταλεί sms; Μήπως το υπόλοιπο θα γίνει αρνητικό; Ξερω ότι για την αυτόματη ανανέωση του πακέτου απαιτείται υπόλοιπο στον λογαριασμό όμως για την ξεχωριστή χρέωση ανά sms τι ισχύει; Παίρνω τηλ στην Πειραιώς αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή συνεχώς ειμαι σε αναμονή..στο fb δεν απαντάνε ούτε στο email έχει περάσει μια βδομάδα.
_filippos_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Γιατί να ενεργοποιήσεις το sms alert με χρέωση και όχι ειδοποίηση με email που είναι δωρεάν;
AthanDg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Γιατί να ενεργοποιήσεις το sms alert με χρέωση και όχι ειδοποίηση με email που είναι δωρεάν; Γιατί πρόκειται για κινητό απλής χρήσης, στην δουλειά δεν παίρνουν όλοι μαζί τους smartphone ούτε έχουν όλοι γενικά στην καθημερινότητα τους. 2 1
gina57 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Με sms δεν γίνεται? όπως η αποστολή κωδικού για ηλεκτρονική τραπεζική?
Joshua21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, gina57 είπε Με sms δεν γίνεται? όπως η αποστολή κωδικού για ηλεκτρονική τραπεζική? Γίνεται αλλά το πακέτο με τα 0,60€ έχει περιορισμό έως 5 sms ανά μήνα, το έχει γράψει στο αρχικό post. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από Joshua21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα