Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,είμαι κάτοχος dell inspiron 15 3567 και θέλω να αλλάξω τον hdd  με ssd καθώς και την ram.Το σύστημα έχει hdd wd 1tb και ram 4gb.

Ενας ssd 256gb και 1 8αρα μνήμη κάνουν δουλειά?Επίσης αν αλλάξω τα ολίγον βαριά win 10 που έχει ήδη επάνω με win 7 θα δώ διαφορά στην ταχύτητα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν προτάσεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι 32 gb ram φτάνει.

Και σε ssd μέχρι 2 TB.

Ναι θα δεις διαφορά σίγουρα.

Και αν έχεις τον επεξεργαστή i5 7200u μπορείς να πας και σε  i7-7660U.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις Windows .

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

MHN γυρίσεις σε win7 , βάλε μια 8αρα ΡΑΜ, ώστε αν θελήσεις στο μέλλον να βάλεις άλλη μια κ να πας στα 16GB

φυσικά μπορείς να βάλεις άλλη μια 4αρα κ μαζί με αυτή που έχεις να πας στα 8, στο δικό σου πορτοφόλι εσύ κάνεις κουμάντο

και με τον SSD κ με τη μνήμη μαζί, θα ζωντανέψει ο ΗΥ, εννοείται !

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mimis1983 είπε

αν αλλάξω τα ολίγον βαριά win 10 που έχει ήδη επάνω με win 7 θα δώ διαφορά στην ταχύτητα?

Αν θέλετε πηγαίνετε στα 8.1 που υποστηρίζονται ακόμα. Έχουν σχεδόν ίδιες απαιτήσεις με τα 7.

3 ώρες πριν, GATE123 είπε

αν έχεις τον επεξεργαστή i5 7200u μπορείς να πας και σε  i7-7660U.

Είναι BGA οι επεξεργαστές, πως θα τους αλλάξει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι BGA οι επεξεργαστές, πως θα τους αλλάξει;

Ωχχχ κολλημένος.... νόμιζα ότι μπορούσε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mimis1983 είπε

Κάτι ακόμα,ssd samsung η wd σειρά green?Επίσης ένας 256gb φτάνει  για να σηκώσει λειτουργικό και κάποιες  εφαρμογές?

Εγώ με Samsung δουλεύω και είναι ευχαριστημένος.

Όπως σου είπα πιο πάνω μέχρι 2 TB μπορείς.

Εγώ έχω έναν ssd 128 μόνο για τις εφαρμογές και έναν εξωτερικό sata 500gb για διάφορα άλλα και κάνω την δουλειά μου άνετα.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ένα τελευταίο, μπορώ να βάλω τον ssd  μαζί τον hdd που τρέχει  ήδη το σύστημα ? Σκέφτομαι  να βάλω caddy στην θέση του dvd rom.Αν γνωρίζει κάποιος τι διάσταση caddy παίρνει  το συγκεκριμένο laptop?Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mimis1983 είπε

Ένα τελευταίο, μπορώ να βάλω τον ssd  μαζί τον hdd που τρέχει  ήδη το σύστημα ? Σκέφτομαι  να βάλω caddy στην θέση του dvd rom.Αν γνωρίζει κάποιος τι διάσταση caddy παίρνει  το συγκεκριμένο laptop?Ευχαριστώ!

Το βίντεο τα λέει 

Πρέπει να κάνεις μεταφορά και από τον HDD στον SSD για να τρέχει με τον δεύτερο(SSD).

Εδώ υπάρχει είδη θέμα τη πρέπει να κάνεις

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mimis1983 είπε

Κάτι ακόμα,ssd samsung η wd σειρά green?Επίσης ένας 256gb φτάνει  για να σηκώσει λειτουργικό και κάποιες  εφαρμογές?

https://www.skroutz.gr/s/10170917/PNY-CS900-SSD-240GB-2-5-SSD7CS900-240-PB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...