Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Παντελώς αθώα σίγουρα δεν είναι η πράσινη, αλλά πιστεύω ότι την μεγαλύτερη ζημιά την κάνουν οι ΑΙΒs που "διώχνουν" μεγάλες ποσότητες καρτών σε mining farms. 3
loukoumakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Ενώ τώρα υπάρχουν σε αφθονία και εννοείται σε προσιτές τιμές ……
m3ltd0wn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Γιατί μου κάνει ένα νέο κόλπο για να κρατήσουν τις τιμές ψηλά...; Εδώ ο linus πάντως ορκίζεται σχεδόν ότι οι τιμές θα πέσουν κατακόρυφα όχι τόσο μακριά στο μέλλον. Και θα υπάρξει πληθώρα καρτών στην αγορά. Ίσως και να έχει και αυτός τα συμφέροντα του βέβαια...
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Οι κάρτες έχουν αυτά τα χρήματα γιατί βγάζουν λεφτά. Εγώ έσκασα 1100 για 6700ΧΤ στις μεγάλες ελλείψεις 890 μετά ΦΠΑ έχει λιώσει σε παιχνίδι και mining και μέχρι Φεβρουάριο έχω βγάλει τα λεφτά της τελείως. Οπότε το να κάτσω να περιμένω για πότε θα πάρω την κάρτα στα 500 ευρώ που είναι η τιμή της πραγματικά και να μην έχω κάρτα για gaming είναι δώρο άδωρο. Πάρτε και κάντε mining τις ώρες που δεν παίζεται. Σε 6 7 μήνες θα την κάνετε απόσβεση τελείως και δεν θα παραπονιέστε και ότι δεν έχετε να παίξετε. 1
markos9 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Οι κάρτες έχουν αυτά τα χρήματα γιατί βγάζουν λεφτά. Εγώ έσκασα 1100 για 6700ΧΤ στις μεγάλες ελλείψεις 890 μετά ΦΠΑ έχει λιώσει σε παιχνίδι και mining και μέχρι Φεβρουάριο έχω βγάλει τα λεφτά της τελείως. Οπότε το να κάτσω να περιμένω για πότε θα πάρω την κάρτα στα 500 ευρώ που είναι η τιμή της πραγματικά και να μην έχω κάρτα για gaming είναι δώρο άδωρο. Πάρτε και κάντε mining τις ώρες που δεν παίζεται. Σε 6 7 μήνες θα την κάνετε απόσβεση τελείως και δεν θα παραπονιέστε και ότι δεν έχετε να παίξετε. Και πως θα το κάνουμε αυτό δλδ; (σοβαρά το ρωτάω, δεν ξέρω απ αυτά).
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, markos9 είπε Και πως θα το κάνουμε αυτό δλδ; (σοβαρά το ρωτάω, δεν ξέρω απ αυτά). Nice hash απλά και εύκολα. 15 ευρώ ρεύμα το μήνα όλο το σύστημα σε mining.
vortex365 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Thresh είπε Παντελώς αθώα σίγουρα δεν είναι η πράσινη, αλλά πιστεύω ότι την μεγαλύτερη ζημιά την κάνουν οι ΑΙΒs που "διώχνουν" μεγάλες ποσότητες καρτών σε mining farms. Εγω παλι πιστευω οτι την μεγαλυτερη ζημια - περα απο τους miners - την εκαναν οι παντος ειδους τυχοδιωκτες , που ακομα μεχρι και προπερσι , ισως ,δεν ειχαν καμια σχεση με την τεχνολογια και σαρωσαν την αγορα .Πλακωσε και η κουτση μαρια και επενδυσε σε μια ακριβη καρτα γραφικων για να βαλει τσεπη αλλα τοσα τουλαχιστον.
markos9 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Arkin είπε Nice hash απλά και εύκολα. 15 ευρώ ρεύμα το μήνα όλο το σύστημα σε mining. Αν δεν σε παιδεύω, θα μπορούσες να μου στείλεις περισσότερες πληροφορίες σε π.μ. Σχετικά με αυτό;
hliasgiannopoulos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Το καλοκαιρι που ειδαμε καποιες normal times ελιωνα στο γελιο με κατι bro science level youtubers του στυλ Graphically Challenged που λεγανε στον κοσμο να μην αγορασουν καρτες και να πιεσουν τις τιμες ακομα πιο κατω... Τωρα οποιος τους ακουσε πληρωνει το μαρμαρο 1
Pokemon640 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hliasgiannopoulos είπε Το καλοκαιρι που ειδαμε καποιες normal times ελιωνα στο γελιο με κατι bro science level youtubers του στυλ Graphically Challenged που λεγανε στον κοσμο να μην αγορασουν καρτες και να πιεσουν τις τιμες ακομα πιο κατω... Τωρα οποιος τους ακουσε πληρωνει το μαρμαρο για να στοκάρουν και να κάνουν mining 🤑🤭 είναι πολλά τα money💶 Καταπληκτικό paperlaunch πάντως, όσο είδαμε την Caustic R2500 στην αγορά άλλο τόσο είδαμε και τις RTX 3xxx 😮😅 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από Pokemon640
Σταυρ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Καλά περιμένουμε εδώ να πάρουμε κάρτα εμείς οκκκ !!!
highlander420 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 21ος αιώνας. Οι κάρτες αντιμετωπίζονται σαν βασικό αγαθό.
kyrsoronas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Thresh είπε Όποιος θέλει 3070Ti βρίσκει λίγο κάτω από τα 1200 άμεσα διαθέσιμη κι αν έχει υπομονή μπορεί να προ-παραγγείλει με 800 από Πλαίσιο... Το ΠΛΑΙΣΙΟ...."νορμάλ" τιμές ! achievement unlocked....βέβαια αν σκευτεις ότι είχα πάρει την δική μου τοτε 1349€ (2080Ti) και το ΠΛΑΙΣΙΟ είχε την πιο φτηνη τιμή στο σκρουτζ (!) ...δε μου κάνει εντύπωση
peiraiask Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Arkin είπε Οι κάρτες έχουν αυτά τα χρήματα γιατί βγάζουν λεφτά. Εγώ έσκασα 1100 για 6700ΧΤ στις μεγάλες ελλείψεις 890 μετά ΦΠΑ έχει λιώσει σε παιχνίδι και mining και μέχρι Φεβρουάριο έχω βγάλει τα λεφτά της τελείως. Οπότε το να κάτσω να περιμένω για πότε θα πάρω την κάρτα στα 500 ευρώ που είναι η τιμή της πραγματικά και να μην έχω κάρτα για gaming είναι δώρο άδωρο. Πάρτε και κάντε mining τις ώρες που δεν παίζεται. Σε 6 7 μήνες θα την κάνετε απόσβεση τελείως και δεν θα παραπονιέστε και ότι δεν έχετε να παίξετε. οι μαινερς ξερουν τι κανουν κ ποσα λεφτα θα αποσβεσουν δινοντας 2, 3 χιλιαρικα για συστημα. το τραγικο ειναι οτι πολλοι γκειμερς θα τα δωσουν για battfield 10 ωρες τη βδομαδα κλπ συν οθονη λαμπακια κλπ σε 1,2 χρονια που θα αλλαξεουν τα νομισματα ισως το καταλαβουν παει ο μαινερ δινει 2χιλιαρικα για συστηματα, να βγαλει μεροκαματο, παει κ ο πιτσιρικος κ κυρ βασιλης κ κυρ μητσος κ ψωνιζουν κ αυτοι μια απο τα ιδια για να ειναι πληρη Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από peiraiask
Arkin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, markos9 είπε Αν δεν σε παιδεύω, θα μπορούσες να μου στείλεις περισσότερες πληροφορίες σε π.μ. Σχετικά με αυτό; Περνα απο εδω φιλε μου και θα σε βοηθησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα