Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Πριν 10 μερες μετακόμισα και πλεον ειμαι φοιτήτρια 😍 αλλα εχω ενα προβλημα 🤯 αγορασα ενα πλυντήριο απο Κωτσόβολο πριν καμια βδομαδα και την πρωτη φορα που το εβαλα να λειτουργήσει ειδα οτι δεν τράβηξε το μαλακτικό. Ειπα θα φταιει το προγραμμα, ας δοκιμασο καποιο αλλο. Παλι το ιδιο. Τελικα δεν τραβαει ποτε το μαλακτικο σε κανενα προγρομμα. Πηγα στο καταστημα να δηλώσω βλαβη να ερθει καποιος να το δει επειδη εχουμε και την εγγύηση για την οποια πληρωσα αρκετα χρηματα λεω εγω ολα καλά. Δηλώσαμε τη βλαβη εχθες και σημερα ο τεχνικός με περνει τηλ και ειναι σε φαση αφου το πηρες πριν μια βδομαδα δεν θα χει αυτο κατι βγαλε τις θεσεις καθάρισε καλα και βαλτο να δουλεψει και ολα καλα θα πανε. Εντωμεταξύ εγω πριν παω να δηλώσω τη βλαβη εννοείται οτι κοιταξα μηπως ειναι βουλωμένο ή εχει κατι αλλα ειναι πεντακάθαρο. Του το ειπα αυτο και μου λεει αμα ερθω να το δω και τελικα δεν εχει τπτ θα με πληρωσεις εσυ για το κοπο μου, γιατί δεν θα σε καλύπτει η εγγύηση .. πρώτον γιατι να παω να δηλωσω βλαβη αν δεν ειχε κατι το πλυντήριο;; Δευτερον, δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να ερθεις και να πεις οτι δεν εχει τπτ το πλυντηριο ακομη και αν εχει καποια βλαβη οντως. Ειμαι σε αδιέξοδο  παιδια δεν θελω να τον πληρώσω 40€ αλλα εχω ενα πλυντήριο με το οποιο βρομάνε τα ρούχα και δεν μπορω αλλο…. ☹️☹️☹️☹️

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως βρωμάνε τα ρούχα;Δεν βαζεις απορρυπαντικό;

Βαζω. Αλλα δεν μυρίζουν ουτε Αριελ ουτε μαλακτικο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

το μανουαλ το έχεις διαβασει;

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

το μανουαλ το έχεις διαβασει;

Φυσικα, αλλα δεν βρισκω που κανω το λαθος 🤷🏻‍♀️ Πρεπει να κανω κατι ιδιαίτερο για να τραβαει το μαλακτικο; Στο Εγχειρίδιο γράφει ότι μόνο σε ένα πρόγραμμα δεν τραβάει το μαλακτικό όπου δεν πρέπει να το τοποθετήσουμε καν. Για τα άλλα προγράμματα δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο Άρα υποτίθεται πως κανονικά θα έπρεπε να τραβάνε το μαλακτικό

Δημοσ.

οπως σου ειπε ο @Ukforthemoment παρε τις ταμπλετουλες ποιο οικονομικες ειναι

βγαλε το λαστιχο που δινει νερο στο πλυντηριο παρε μια λεκανη και κοιταξε αν εχει πιεση το νερο και αν μυριζει....

αν δεν εχει αναλογη πιεση δε τραβαει τιποτα ουτε απορρυπαντικο ουτε μαλακτικο....τι μαρκα ειναι τ πλυντηριο ??????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε

Bosch 

η πιεση του μερου στο διαμερισμα ειναι καλη..μετρια...το νερο πινεται????

και γω το ιδιο εχω και ξερω οτι η πιεση παιζει ρολο ...το κουτι που ριχνεις το απορρυπαντικο κοιταξες μην εχει καποιο εμποδιο και δεν αφηνει το νερο να μπει ??

βγαλε το λαστιχο που του δινει νερο και κοιτα το βανακι βγαζει νερο με πιεση

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostasbm είπε

η πιεση του μερου στο διαμερισμα ειναι καλη..μετρια...το νερο πινεται????

και γω το ιδιο εχω και ξερω οτι η πιεση παιζει ρολο ...το κουτι που ριχνεις το απορρυπαντικο κοιταξες μην εχει καποιο εμποδιο και δεν αφηνει το νερο να μπει ??

βγαλε το λαστιχο που του δινει νερο και κοιτα το βανακι βγαζει νερο με πιεση

Λες να φταιει η πιεση;;;; Μαλλον αυτο μπορει να ειναι το προβλημα…. Γιατι ξερεις τι;; Την πρωτη φορα που το εβαλα μου εβγαλε ενα σημαδακι βρύσης και σκεφτηκα μηπως δεν ειναι αρκετη η πιεση… δλδ αυτο παιζει ρολο και με το που δεν τραβαει το μαλακτικο;;; Και τι κανω τωρα;; 🤔😫

1 λεπτό πριν, nvel είπε

στην πρόπλυση

Οχι κανονικα στη θηκη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maria2000123 είπε

Λες να φταιει η πιεση;;;; Μαλλον αυτο μπορει να ειναι το προβλημα…. Γιατι ξερεις τι;; Την πρωτη φορα που το εβαλα μου εβγαλε ενα σημαδακι βρύσης και σκεφτηκα μηπως δεν ειναι αρκετη η πιεση… δλδ αυτο παιζει ρολο και με το που δεν τραβαει το μαλακτικο;;; Και τι κανω τωρα;; 🤔😫

Οχι κανονικα στη θηκη

για να μην χαλιεσαι ρωτα το διαχειρηστη η τον ιδιοκτητη του ,διαμερισματος ποιον υδραυλικο εχουν για να το δει...πες του δεν εχω σωστη πιεση στο διαμερισμα και δε δουλευει το πλυντηριο....για να μη κανεις και καπια ζημια.....

ομως αυτο μπορεις και μονη σου να το καταλαβεις οταν ξεκιναει το πλυντηριο κανει λιγο φασαρια οταν τραβαει νερο....αν ειναι πολυ ησυχα σημαινει χαμηλη πιεση

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ολοκαίνουργιο πλυντήριο πήρε η κοπέλα και κάτι δεν πάει καλά, γιατί προτείνετε ημίμετρα με ταμπλέτες;

Η ταμπλέτα γιατί ειναι ημίμετρο;Τοσος κοσμος πλένει με ταμπλέτες αντι να ρίχνει υγρα και να υπολογίζει δόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...