cubilone Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα πιο ακριβό πληκτρολόγιο, γιατί χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα πιο φτηνά που μπορώ να βρω. Κυρίως με ενδιαφέρει η αίσθηση και η ακρίβεια. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μηχανικά πληκτρολόγια επίσης, οπότε έχω περιέργεια. Η χρήση θα είναι καθαρά επαγγελματική για επιμέλεια κειμένων, μεταφράσεις, απομαγνητοφωνήσεις, συγγραφή. Τι θα προτείνατε για όχι περισσότερα από 100€;
onelonelystar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Logitech MX keys. απλά το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δοκιμάσει ever και αφού δεν το θες και για gaming, πήγαινε με κλειστά μάτια. Πραγματικά σε κάνει να θες να πληκτρολογείς! Τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν πιο ψηλό προφίλ στα πλήκτρα και δεν νομίζω να σε βοηθήσουν στην πληκτρολόγηση, αλλά για να σου φύγει η περιέργεια πήγαινε σε κάνα Πλαίσιο να τα δοκιμάσεις. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ΘΕΛΩ να αγορασω ενα πληκτρολογιο γιατι γραφω γενικα κειμενα στον υπολογιστη κλπ. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο? Βρηκα αυτο στο ιντερνετ: https://www.skroutz.gr/s/7534168/Dell-KB216-Πληκτρολόγιο-Ελληνικό-Black.html?from=best_sellers
onelonelystar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ στο γραφείο και είναι πολύ καλό και σε βοηθά να γράφεις γρήγορα.
katsoul Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Αν ξέρεις ορθόδοξο τυφλό σύστημα, δοκίμασε το Microsoft Sculpt, ή το Microsoft natural Ergonomic, ή το Logitech k380. Με τα δύο πρώτα έχω γράψει κυριολεκτικά πολλές χιλιάδες σελίδες (μετάφραση ιατρικών κειμένων) χωρίς κανένα πρόβλημα στα χέρια μου. Γενικά τα πληκτρολόγια split είναι ότι καλύτερο, εφόσον, επαναλαμβάνω, ξέρεις ορθόδοξο τυφλό σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα