beos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπέρα θα είμαι στην αθηνα απο αυριο για λίγες μέρες και αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσω μμμ ξερει καποιος να μου αν ισχυουν καποιοι επιπλεον κανονες περαν της χρησης μασκας ή κατι αλλο που θα πρέπει να προσέξω? ευχαριστώ
dpolal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, beos είπε καλησπέρα θα είμαι στην αθηνα απο αυριο για λίγες μέρες και αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσω μμμ ξερει καποιος να μου αν ισχυουν καποιοι επιπλεον κανονες περαν της χρησης μασκας ή κατι αλλο που θα πρέπει να προσέξω? Αν έχεις κάνει το εμβόλιο τότε: - μάσκα, - απέφευγε τις ώρες αιχμής που έχει πολύ κόσμο - αν πιάνεις τις χειρολαβές απολύμανε τα χέρια σου αμέσως μετά που θα κατέβεις και μην ακουμπήσεις μάτια,χείλια στην διάρκεια. Αν δεν έχεις κάνει το εμβόλιο τότε όλα τα παραπάνω και καλύτερα διπλή μάσκα. 5 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά είναι so last year η απολύμανση επιφανειών και τα γάντια. Ο ιός μεταδίδεται με αερόλυμα. Θεματοθέτη, προσπάθησε να αποφύγεις όντως τις ώρες αιχμής (7:30-10 και 3-7), φόρεσε ούτως ή άλλως καλά εφαρμοσμένη ΚΝ95 μάσκα (πίεσε καλά το έλασμα με τα νύχια στη μύτη, να μη βλέπεις το εσωτερικό της μάσκας, αν είναι δυνατόν, όταν κοιτάξεις πολύ κάτω, ενώ τη φοράς) και προσπάθησε να σταθείς σε σημείο με ρεύμα φρέσκου αέρα από παράθυρο για τα επίγεια μέσα. Στο μετρό, ο θεός βοηθός, εκτός κι αν πετύχεις συρμό 1ης γενιάς που έχουν συνήθως ανοικτά παράθυρα. Προσωπικά εγώ, παρότι εμβολιασμένος με j&j, επειδή κάνω σύντομη διαδρομή με το μετρό (4-5 στάσεις), εκτείνω την κάτω γνάθο μου ώστε να τεντωθεί η μάσκα και να κλείσουν τα κενά στην εφαρμογή της. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό συμβαίνει όταν ανακύπτει μία λιιγο μεγαλύτερη δυσκολία στην εισπνοή. Στα λεωφορεία, τρόλευ και τον ΗΣΑΠ είμαι πιο χαλαρός και καβατζώνω απλώς παράθυρο. 1
*nenya* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μασκουλα N95. Και περπατα οσο μπορεις για να αποφυγεις για οσο το δυνατον περισσότερο τα ΜΜΜ. 1
AristidisZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Παιδιά είναι so last year η απολύμανση επιφανειών και τα γάντια. Ο ιός μεταδίδεται με αερόλυμα. Τσάμπα δηλαδή τα wet hankies στα ψώνια ; 😛 1
G.TH. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Τα μηχανήματα έκδοσης δε δέχονται εικοσάρικο.
*nenya* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Just now, G.TH. said: Τα μηχανήματα έκδοσης δε δέχονται εικοσάρικο. Γουατ; Μολις χθες χρησιμοποιησα 20€ σε μηχανημα, κομπλέ.
cumulus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Yolo μπές έτσι Παντως προχθες ενας μεσα στο μετρο φορουσε γαντια,αλλα οχι μασκα.Οπως τη βρισκει ο καθενας 😄
qwertyuiop2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τσάμπα δηλαδή τα wet hankies στα ψώνια ; 😛 Nαι, οι πιθανότητες να κολλήσεις με αυτό τον τρόπο είναι γελοία χαμηλές, δεν αξίζει με τίποτα την ψυχική και οικονομική δαπάνη η χρήση μαντηλιού.
G.TH. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, *nenya* είπε Γουατ; Μολις χθες χρησιμοποιησα 20€ σε μηχανημα, κομπλέ. Κι όμως στον Άλιμο πριν δέκα ημέρες μέχρι 10αρικο με άφηνε (που δεν είχα) 1
AristidisZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Nαι, οι πιθανότητες να κολλήσεις με αυτό τον τρόπο είναι γελοία χαμηλές, δεν αξίζει με τίποτα την ψυχική και οικονομική δαπάνη η χρήση μαντηλιού. Καλά το οικονομικό δεν είναι τόσο σημαντικό φτηνά είναι αλλά το τι μαντηλάκι έχω περάσει σουβλάκια, πίτσες, μπυρες κλπ δε φαντάζεσαι 😂
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nbtz89 είπε Yolo μπές έτσι Και να προσεχει τον παντελο.
nvel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, G.TH. είπε Κι όμως στον Άλιμο πριν δέκα ημέρες μέχρι 10αρικο με άφηνε (που δεν είχα) μπορεί να μην είχε να δώσει ρέστα από 20ευρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις