alexisnik19911 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω το εξης.απο τις 23/8 ειμαστε χωρις υπηρεσεις,τηλεφωνο και ιντερνετ.καλεσα την νοβα,και το δηλωσα.παρατηρησα ομως οτι το προβλημα ειναι γενικο,καθως και αλλοι γειτονες απο αλλυς παροχους δεν εχουν.καλω μετα απο 2 ημερες και μου ειπαν οτι υπαρχει καλωδιακο προβλημα καθως η δεη καταλαθος,εχει εκοψε καλωδια του οτε. το θεμα ειναι οτι ενω ηρθε σμσ οτι το προβλημα θα φτιαχνοταν σημερα.ειμαστε χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ και ειναι σημαντικο καθως εργαζομαι απο το σπιτι.συμφωνα μαλιστα με την εεττ ειναι υποχρεωμενη η εταιρια να φτιαξει το προβλημα με την παροδο 6 εργασιμων ημερων ,εαν προκεται για καλωδιακο.καλεσα και παλι σημερα στην νοβα και μου ειπαν οτι δεν αφηνει ο δημος πατρεων να σκαψουν (?) το δρομο ο οτε ωστε να φτιαξει τα καλωδια. η vodafone, εχει δικια της ιδιοκτιτη καμπινα στα 300 μετρα απο το σπιτι μου.το ερωτημα μου ειναι εαν μπορω να φυγω απο την νοβα με καποιον τροπο (πχ καταγγελια με προσχημα το προβλημα ) και να κανω αιτηση φορητοτητας, χωρις να πληρωσω την ρητρα,η οποια λογω και 3 play ειναι 170 ευρω. ευχαριστωω οποιον ασχοληθει
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Όχι, δεν μπορείς. Από την στιγμή που είναι γενικό το πρόβλημα και ο δήμος δεν δίνει άδεια στον ΟΤΕ για την αποκατάσταση, δεν είναι ευθύνη του παρόχου σου. Αναφέρεται και στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει. Αυο που προβλέπεται είναι αποχρέωση του παγίου για όσο διάστημα δεν λαμβάνεις υπηρεσίες. Δυστυχώς η Nova δεν έχει υπηρεσία κινητής ώστε να σου δώσει δωρεάν σύνδεση, όπως κάνουν οι άλλοι πάροχοι και φυσικά εφόσον είχες σύνδεση κινητής σε αυτήν. 1
Kthulhou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, jkoukos είπε Δυστυχώς η Nova δεν έχει υπηρεσία κινητής ώστε να σου δώσει δωρεάν σύνδεση, όπως κάνουν οι άλλοι πάροχοι και φυσικά εφόσον είχες σύνδεση κινητής σε αυτήν. H nova εξαγόρασε τη wind hellas, ρώτα ΑΑΑΝ μπορούν να σου δώσουν σε δικό τους sim data ώστε μέσω κινητής να κάνεις τη δουλειά σου. αν έχουν τη θέληση, γίνεται, πχ πρόσφατα η wind σε φιλικό σπίτι δεν είχε ιντερνετ. Ο φίλος είχε κινητό vodafone, η wind είπε πάτε σε 2 ώρες στο ΤΑΔΕ κατάστημά μας, θα έχουν ειδοποιηθεί και θα πάρετε δωρεάν sim όπου βάλανε 5GB !!! ήταν από τα άγραφα...!!!! 1
jkoukos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, Kthulhou είπε H nova εξαγόρασε τη wind hellas, Ακόμη δεν εξαγόρασε τίποτα. Αρχική θέληση των δύο εταιρειών πρόκειται που κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί στο μέλλον, εφόσον πρώτα πάρει το ΟΚ από τις επιτροπές ανταγωνισμού Ελλάδος και ΕΕ. Έχει πολύ ψωμί ακόμη μέχρι να φθάσει να παρέχει υπηρεσίες στη λιανική. Να υπολογίζεις όχι νωρίτερα από 8-10 μήνες. Σε αντίστοιχη περίπτωση, οι εξαγορές της HOL και Cyta από την Vodafone, ολοκληρώθηκαν μετά από 12 περίπου μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα