Προς το περιεχόμενο

Audi Q7 2007 vs Porsche Cayenne s 2005 vs Range Rover Sport 2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 4:01 ΜΜ, ptsoros7 είπε

Καλησπέρα στην ομήγυρη. Θέλω να πάρω ένα μεγάλο suv  μέχρι 15000€. Οι τρεις επιλογές που εχω ξεχωρίσει είναι του τίτλου.  Τι προτείνετε? Ίσως κάτι άλλο που μου διαφεύγει.  Είναι για χρήση σε εθνική.  Ευχαριστώ 

Κανενα απο τα 3!!!! και χωρις να σου παρουσιασουν θεματα (που θα σου παρουσιασουν 100%) θελεις 3000€ για να τα εχεις απλα στην κατοχη σου καθε χρονο και χωρις να κανεις χλμ, απλα να τα δείχνεις παρκαρισμενα!

22 ώρες πριν, Speculoos είπε

Πολύ γρήγορα έκανα αναζήτηση εδώ που είμαι στο Βέλγιο. Και με τα μισά από τα 15 βρίσκεις αλλά μιλάμε για τέτοια αυτοκίνητα

image.png.ea0a57604b9d77a5cb366749e9fcd729.png

Βρίσκεις και πιο κοντά στα 15k αλλά και πάλι μιλάμε για 190+ χιλιάδες χιλιόμετρα.

image.png.2a14d21390627bdcb244ac945e99ccb6.png

τα χλμ τα είδες??? υπαρχει λογος που ειναι τόσο φθηνα!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dstilio είπε

Για ρίξε κανα λινκ. Είναι ακρίβειας;

https://www.skroutz.gr/s/20717721/V11B-Bluetooth-Tire-Pressure-Monitoring.html#specs

Δεν εχω χρησιμοποιησεί ποτε οποτε δεν ξερω τι γινεται απο αποψη αξιοπιστιας κλπ αλλα ξερω οτι σιγουρα μπορεις να βρει κατι 

Δημοσ.

Παιδιά αν μιλάμε για πετρέλαιο βεβαια να πουνε ότι οι κινητήρες αντέχουν πολύ. Ξέρω κάτι ταρίφες με πετρέλαιο με 1μυριο χιλιόμετρα.

επισης αν τα έκαναν στην εθνική της Γερμανίας παίζει να μην τρίζουν καν τα αυτοκίνητα.

αν δεν ελεγχθεί ένα αυτοκίνητο ποτέ σε ξέρεις. Ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά. Όποτε μην κρίνουμε έτσι βιαστικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...