Dinos1973 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 1/9/2021 στις 4:01 ΜΜ, ptsoros7 είπε Καλησπέρα στην ομήγυρη. Θέλω να πάρω ένα μεγάλο suv μέχρι 15000€. Οι τρεις επιλογές που εχω ξεχωρίσει είναι του τίτλου. Τι προτείνετε? Ίσως κάτι άλλο που μου διαφεύγει. Είναι για χρήση σε εθνική. Ευχαριστώ Κανενα απο τα 3!!!! και χωρις να σου παρουσιασουν θεματα (που θα σου παρουσιασουν 100%) θελεις 3000€ για να τα εχεις απλα στην κατοχη σου καθε χρονο και χωρις να κανεις χλμ, απλα να τα δείχνεις παρκαρισμενα! 22 ώρες πριν, Speculoos είπε Πολύ γρήγορα έκανα αναζήτηση εδώ που είμαι στο Βέλγιο. Και με τα μισά από τα 15 βρίσκεις αλλά μιλάμε για τέτοια αυτοκίνητα Βρίσκεις και πιο κοντά στα 15k αλλά και πάλι μιλάμε για 190+ χιλιάδες χιλιόμετρα. τα χλμ τα είδες??? υπαρχει λογος που ειναι τόσο φθηνα!!!!!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, dstilio είπε Για ρίξε κανα λινκ. Είναι ακρίβειας; https://www.skroutz.gr/s/20717721/V11B-Bluetooth-Tire-Pressure-Monitoring.html#specs Δεν εχω χρησιμοποιησεί ποτε οποτε δεν ξερω τι γινεται απο αποψη αξιοπιστιας κλπ αλλα ξερω οτι σιγουρα μπορεις να βρει κατι
dstilio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά αν μιλάμε για πετρέλαιο βεβαια να πουνε ότι οι κινητήρες αντέχουν πολύ. Ξέρω κάτι ταρίφες με πετρέλαιο με 1μυριο χιλιόμετρα. επισης αν τα έκαναν στην εθνική της Γερμανίας παίζει να μην τρίζουν καν τα αυτοκίνητα. αν δεν ελεγχθεί ένα αυτοκίνητο ποτέ σε ξέρεις. Ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά. Όποτε μην κρίνουμε έτσι βιαστικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα