Προς το περιεχόμενο

Audi Q7 2007 vs Porsche Cayenne s 2005 vs Range Rover Sport 2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Haldol είπε

Μήπως σου ξέφυγε κάνα μηδενικό; 😛 

Seriously, με 15Κ δε πλησιάζεις Cayenne, RR ή/και Q7. Μη κοιτάς που τα δίνουν τσάμπα, για να τα ξεφορτωθούν το κάνουν (μάντεψε γιατί...).

Πολύ γρήγορα έκανα αναζήτηση εδώ που είμαι στο Βέλγιο. Και με τα μισά από τα 15 βρίσκεις αλλά μιλάμε για τέτοια αυτοκίνητα

image.png.ea0a57604b9d77a5cb366749e9fcd729.png

Βρίσκεις και πιο κοντά στα 15k αλλά και πάλι μιλάμε για 190+ χιλιάδες χιλιόμετρα.

image.png.2a14d21390627bdcb244ac945e99ccb6.png

Δημοσ.

Το οτι οι τιμες τετοιων μεταχειρισμενων εχουν πεσει τοσο πολυ σε σχεση με τις αρχικες τους κατι δειχνει. Μονο αμα θες να ξεφορτωθεις κατι, το σκοτωνεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Το οτι οι τιμες τετοιων μεταχειρισμενων εχουν πεσει τοσο πολυ σε σχεση με τις αρχικες τους κατι δειχνει. Μονο αμα θες να ξεφορτωθεις κατι, το σκοτωνεις

Το σκοτωνεις και αν πολυ απλα κανεις δεν αγοραζει.

Ποιος εχει να συντηρησει 4500 κυβικα αυτοκινητο?

Και αυτος που εχει να το συντηρησει,εχει και τα δεκαδες χιλιαδες ευρω για να το παρει καινουργιο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nojom είπε

15.000 και θέλουμε porsche και γενικά αμάξι με 5000 κυβικά. Και όταν αυτό το αμάξι χρειαστεί λάστιχα θα ανοίξουμε θέμα στο Insomnia ρωτώντας γνώμες για ό,τι κινέζικο ελαστικό κυκλοφορεί γιατί τις γνωστές μάρκες δε θα μπορούμε να τις αγγίξουμε.

Τα  σλικ   κρατανε   καλυτερα   στο  στεγνο  αφου....😂🤩😆

Οπως   ειδατε   πουλανε  τα   ντηζελ  γιατι   πιανουν  κατι....

Τα   βενζιναδικα   τα  εχουν  κανει   σκραπ....😃

Το  Q7  4,2  μπιτζινα   εφτανε   τα   18-20   λιτρα!!!

Το  TUAREG   ειχε   περιπου   1600   ευρω   τον  χρονο   τελη  και  ασφαλεια...

Με  τις  υγειες   μας  οι  φραγκατοι....

ΥΓ.Το  τουαρεγκ   ηταν  εταιρικο   και  τα   πληρωνε   η  εταιρεια.....

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, filarhos είπε

Εγώ πάντως βλέπω ακριβά και φτηνά αυτοκίνητα και επαγγελματικά, μικρά μεγάλα, με χάλια λάστιχα. 

Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός που θα πρόσεχε ένα 15ετίας θα πρόσεχε κι ένα καινούριο. Ενώ αυτός που δεν προσέχει ούτε το ένα δεν θα προσέχει ούτε το άλλο.

Στον αδερφό μου του έδωσαν leasing με χειμερινά το καλοκαίρι... Και του έκαναν και πλάκα ότι όλα λάστιχα είναι... (στο εξωτερικό)

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι σε κάθε ανεφοδιασμό πρέπει να ελέγχουμε την πίεση στα ελαστικά, επίπεδο λαδιών και λοιπών υγρών (φρένων, τιμονιού όσοι έχουν ακόμα και ψυγείου)...

Υπάρχουν χάροι με 2ετίας και χάροι με 20ετίας. 

Δεν είναι λίγο υπερβολή το σε κάθε ανεφοδιασμό;

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tutuyo είπε

είναι premium αμάξια, με 200-300 χιλιάδες χιλιόμετρα, 12-15 χρόνια.

Ότι έξοδο θα έχουν θα είναι τετραψήφιο που λέει ο λόγος.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί suv για εθνική;

Sedan τύπου Mercedes e200 είναι πιο αεροδυναμικά και με καλύτερη κυληση για εθνική, και πιο οικονομικά.

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν είναι λίγο υπερβολή το σε κάθε ανεφοδιασμό;

Κοίτα πολλά πετρέλαια με 45+ λίτρα βγάζουν κοντά 1000χλμ όπως και πολλά βενζινοκίνητα με ντεπόζιτο 70+λίτρων ξεπερνούν τα 900χλμ. Άλλοι τα κάνουν σε δύο εβδομάδες άλλοι σε δύο μήνες... 

Στα δικά μου που πιάνουν πολλές φορές τα άκρα (από δυο εβδομάδες μέχρι και δύο μήνες) επειδή δεν θυμάμαι, μετά τις δύο εβδομάδες, πότε τα ξανακοίταξα τα ελέγχω κάθε φορά. Εκτός από κάποιες φορές που είχε τρύπα, έχει τύχει να έχουν χάσει από 0,5 του bar που είναι αρκετό.

Πλέον έχω πάρει το τρομπάκι της xiaomi και τα κοιτάω σπίτι κάθε δύο εβδομάδες και τα δύο...

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Speculoos είπε

Πολύ γρήγορα έκανα αναζήτηση εδώ που είμαι στο Βέλγιο. Και με τα μισά από τα 15 βρίσκεις αλλά μιλάμε για τέτοια αυτοκίνητα

Δεν εννοώ για την αγορά, αλλά για μετά. Τέτοια αυτοκίνητα θέλουν πορτοφόλι, ακόμα και τα πάρεις τσάμπα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, filarhos είπε

Πλέον έχω πάρει το τρομπάκι της xiaomi και τα κοιτάω σπίτι κάθε δύο εβδομάδες και τα δύο...

Αν και offtopic, με αυτήν την τρόμπα, αν έχεις περισσότερη πίεση στα ελαστικά (π.χ. 36) και θες να πέσεις στα 32, αν τη ρυθμίσεις στα 32 έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει αέρα ή πρέπει να τον αφαιρέσεις μόνος σου και μετά να συμπληρώσεις με την τρόμπα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Αν και offtopic, με αυτήν την τρόμπα, αν έχεις περισσότερη πίεση στα ελαστικά (π.χ. 36) και θες να πέσεις στα 32, αν τη ρυθμίσεις στα 32 έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει αέρα ή πρέπει να τον αφαιρέσεις μόνος σου και μετά να συμπληρώσεις με την τρόμπα;

Δυστυχώς καρφάκι και αδειάζεις λίγο λίγο ... Αν πέσει πιο κάτω τότε συμπληρώνεις...

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, filarhos είπε

Κοίτα πολλά πετρέλαια με 45+ λίτρα βγάζουν κοντά 1000χλμ όπως και πολλά βενζινοκίνητα με ντεπόζιτο 70+λίτρων ξεπερνούν τα 900χλμ. Άλλοι τα κάνουν σε δύο εβδομάδες άλλοι σε δύο μήνες... 

Στα δικά μου που πιάνουν πολλές φορές τα άκρα (από δυο εβδομάδες μέχρι και δύο μήνες) επειδή δεν θυμάμαι, μετά τις δύο εβδομάδες, πότε τα ξανακοίταξα τα ελέγχω κάθε φορά. Εκτός από κάποιες φορές που είχε τρύπα, έχει τύχει να έχουν χάσει από 0,5 του bar που είναι αρκετό.

Γιατι δεν παιρνεις βαλβιδες με Bluetooth να τα βλεπεις ανα πασα στιγμη οποτε να συμπληρωνεις μονο αν πεσει η πιεση;

• Confused 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Γιατι δεν παιρνεις βαλβιδες με Bluetooth να τα βλεπεις ανα πασα στιγμη οποτε να συμπληρωνεις μονο αν πεσει η πιεση;

Για ρίξε κανα λινκ. Είναι ακρίβειας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...