argosixna Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Tartaros είπε Ξανά διαθέσιμο μάγκες. Εγώ περιμένω για disk edition. Μηπως εννοεις digital edition?! Γτ αυτο ειναι το disk edition ''Με 4K UHD Blu-ray drive, είναι σε θέση να αναπαράγει ταινίες και ψηφιακό περιεχόμενο σε ανάλυση 4K, είτε από 4K UHD Blu-ray δίσκους, είτε μέσω υπηρεσιών streaming''
nikoskon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το σωστό link: https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/sony-playstation-5-digital-dualsense-charging-station_3771423 479€ Digital Edition με 2o ασύρματο χειριστήριο DualSense™ και αυθεντική βάση φόρτισης Sony. Μόνο Online με σειρά προτεραιότητας κλπ κλπ. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από nikoskon
Innersense Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 πατάω προσθήκη και δεν κάνει τίποτα 😂 Για την ιστορία, το plaisio έχει τη δυνατότητα κατευθείαν online για ηλεκτρονική παραγελία με τιμολόγιο να κόβει το ΦΠΑ σε είδη που εμπείπτουν στο Αρθρο 39α;
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, malawi είπε Μέχρι να βάλει τιμή κ τίτλο θα εξαφανιστούν!!!! εγω ήδη πυροβολησα Πυροβολησες χωρις να προλαβεις να δεις την τιμη!!! ;;; 😂
SabotazNic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Πυροβολησες χωρις να προλαβεις να δεις την τιμη!!! ;;; 😂 Γνωστή είναι η τιμή 😉
Themos3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικά πόσο είχε από περιέργεια? Καταντήσαμε η ύπαρξη διαθεσιμότητας να αποτελεί προσφορά ρε γαμώτο...
gkallio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, Themos3 είπε Τελικά πόσο είχε από περιέργεια? Καταντήσαμε η ύπαρξη διαθεσιμότητας να αποτελεί προσφορά ρε γαμώτο... 499. Μόνο η κονσόλα ήταν, χωρίς παιχνίδι...
malawi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Πυροβολησες χωρις να προλαβεις να δεις την τιμη!!! ;;; 😂 Εννοειται!!!! Δε φοβήθηκα μη χάσω το σκαλπ μου 😂
thewildones Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, Innersense said: πατάω προσθήκη και δεν κάνει τίποτα 😂 Για την ιστορία, το plaisio έχει τη δυνατότητα κατευθείαν online για ηλεκτρονική παραγελία με τιμολόγιο να κόβει το ΦΠΑ σε είδη που εμπείπτουν στο Αρθρο 39α; Ναι, το αγόρασα online χωρίς ΦΠΑ, είτε αν έχεις κωδικούς από ΑΑΔΕ μιας χρήσης (είχα τέτοιον), είτε αν δεν έχεις να σε καλέσει κάποιος του Πλαισίου μετά την παραγγελία. 1
Innersense Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, thewildones είπε Ναι, το αγόρασα online χωρίς ΦΠΑ, είτε αν έχεις κωδικούς από ΑΑΔΕ μιας χρήσης (είχα τέτοιον), είτε αν δεν έχεις να σε καλέσει κάποιος του Πλαισίου μετά την παραγγελία. Ευχαριστώ φίλε, θα το έχω υπόψιν για επόμενη φορά.
jimaros69 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ήθελα ταπεινά να ζητήσω την γνώμη σας. Έχω βρει PS5 Digital + 2ο χειριστήριο + Charging Station + 365 days PS Plus με 554€. Να το χτυπήσω? Δεν έχω καμία χρήση του 2ου χειριστήριου και συνεπακόλουθα και του Charging Station αλλά εδώ η Sony κάνει Νταβατζιλικια. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω?
giopa62 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, jimaros69 είπε Θα ήθελα ταπεινά να ζητήσω την γνώμη σας. Έχω βρει PS5 Digital + 2ο χειριστήριο + Charging Station + 365 days PS Plus με 554€. Να το χτυπήσω? Δεν έχω καμία χρήση του 2ου χειριστήριου και συνεπακόλουθα και του Charging Station αλλά εδώ η Sony κάνει Νταβατζιλικια. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω? υπομονή 1
netgeo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, jimaros69 είπε Θα ήθελα ταπεινά να ζητήσω την γνώμη σας. Έχω βρει PS5 Digital + 2ο χειριστήριο + Charging Station + 365 days PS Plus με 554€. Να το χτυπήσω? Δεν έχω καμία χρήση του 2ου χειριστήριου και συνεπακόλουθα και του Charging Station αλλά εδώ η Sony κάνει Νταβατζιλικια. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω? Το συγκεκριμένο bundle χωρίς Psplus είναι στα 480€ οπότε είναι σαν να σου χρεώνει το Psplus στα 74€, ενώ πριν λίγες μέρες το είχε προσφορά στα 30€ από 60€... Δεν αξίζει!
trabakoulas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Η τιμή του PS Plus τώρα είναι 60€. Αν ο @jimaros69 πάρει τώρα ps5 και αγοράσει συνδρομή τόσο θα πληρώσει. Το καπέλο γι'αυτόν είναι 14€ δηλαδή. Δεν είναι τόσο κακό το "deal" δηλαδή στην περίπτωση που "επείγεσαι" τόσο πολύ. Δεν ξέρω που το βρήκες, προσωπικά πάντως σε scalpers/μαυραγορίτες δεν θα έδινα ούτε μισό ευρώ παραπάνω.
netgeo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, trabakoulas είπε Η τιμή του PS Plus τώρα είναι 60€. Αν ο @jimaros69 πάρει τώρα ps5 και αγοράσει συνδρομή τόσο θα πληρώσει. Το καπέλο γι'αυτόν είναι 14€ δηλαδή. Δεν είναι τόσο κακό το "deal" δηλαδή στην περίπτωση που "επείγεσαι" τόσο πολύ. Δεν ξέρω που το βρήκες, προσωπικά πάντως σε scalpers/μαυραγορίτες δεν θα έδινα ούτε μισό ευρώ παραπάνω. Ναι ουσιαστικά είναι όλα retail τιμές απλά δεν παίρνει έκπτωση στο 2ο χειριστήριο, δεν πληρώνει "καπέλο" αλλά αφού δεν τα χρειάζεται όλα αυτά ίσως να περιμένει λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις