Tomahawk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φίλος, εντός Αττικής, χρειάζεται γρήγορο internet σπίτι του (40Mbps minimum). Στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου απο τους παρόχους, πιάνει 4-5Mbps, οπότε ψάχνουμε εναλλακτικές επιλογές, όπως δορυφορικό ή 4G/5G, χωρίς όμως ογκοχρέωση. Η μόνη επιλογή που βρήκα είναι η BigBlu (bigbluinternet.gr) για την οποία όμως δε βρίσκω αρκετές πληροφορίες, επίσης η Starlink αναφέρει πως στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το σπίτι δεν έχει διαθεσιμότητα. Γνωρίζει κάποιος για τη ποιότητα/αξιοπιστία της BigBlu; Υπάρχει κάτι άλλο που θα προτείνατε ώστε να το εξετάσουμε σαν λύση; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από Tomahawk
gorge18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Πως γίνεται η Starlink να μην εχει διαθεσιμότητα; Δεν εχει ουρανο απο πανω;
Tomahawk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Στο site αναφέρει "Starlink is targeting coverage in your area in mid to late 2021".
estavros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Cosmote unlimited data με 4G router και σώθηκες. Το έχω βάλει εδώ και 1 χρόνο στο εξοχικό και στο σπίτι μου και έχω πάνω από 60 Mbps ταχύτητες. Στείλε πμ για λεπτομέρειες αν θέλεις. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, estavros είπε Cosmote unlimited data με 4G router και σώθηκες. Το έχω βάλει εδώ και 1 χρόνο στο εξοχικό και στο σπίτι μου και έχω πάνω από 60 Mbps ταχύτητες. Στείλε πμ για λεπτομέρειες αν θέλεις. Τι λεπτομέρειες;Δεν γράφονται δημόσια; 1
estavros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Με 53€/ μήνα έχεις απεριόριστα data στο κινητό σου και σε μία extra sim που θα βάλεις σε ένα 4G+ router στο σπίτι και θα σωθείς. 1
gorge18 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 1/9/2021 στις 4:31 ΜΜ, Tomahawk είπε Στο site αναφέρει "Starlink is targeting coverage in your area in mid to late 2021". Εγω Κρητη σε χωριο τερμα θεου και μου ειχαν στειλει να μπω στην beta. Ισως να το κανουν για να περιορίσουν με καποιο τροπο τις συνδέσεις που θα ζητηθούν
Xviper13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 1/9/2021 στις 2:33 ΜΜ, Tomahawk είπε Φίλος, εντός Αττικής, χρειάζεται γρήγορο internet σπίτι του (40Mbps minimum). Στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου απο τους παρόχους, πιάνει 4-5Mbps, οπότε ψάχνουμε εναλλακτικές επιλογές, όπως δορυφορικό ή 4G/5G, χωρίς όμως ογκοχρέωση. Η μόνη επιλογή που βρήκα είναι η BigBlu (bigbluinternet.gr) για την οποία όμως δε βρίσκω αρκετές πληροφορίες, επίσης η Starlink αναφέρει πως στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το σπίτι δεν έχει διαθεσιμότητα. Γνωρίζει κάποιος για τη ποιότητα/αξιοπιστία της BigBlu; Υπάρχει κάτι άλλο που θα προτείνατε ώστε να το εξετάσουμε σαν λύση; Στις 2/9/2021 στις 1:27 ΠΜ, estavros είπε Cosmote unlimited data με 4G router και σώθηκες. Το έχω βάλει εδώ και 1 χρόνο στο εξοχικό και στο σπίτι μου και έχω πάνω από 60 Mbps ταχύτητες. Στείλε πμ για λεπτομέρειες αν θέλεις. Και εγώ πιστεύω το unlimited της cosmote αν έχεις καλό σήμα είναι κορυφή. Με 28€ τον μήνα 😉
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Xviper13 είπε Και εγώ πιστεύω το unlimited της cosmote αν έχεις καλό σήμα είναι κορυφή. Με 28€ τον μήνα 😉 link απο το πρόγραμμα;
Tomahawk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Λογικά θα πάμε με Cosmote unlimited. @Xviper13 Τα 28€/μήνα πώς προκύπτουν; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ ξέρω απεριόριστα με 10€ τον μήνα, όχι μόνο για το καλοκαίρι.
Limbadoros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Και μετα σου τσαμπουνάνε στα καναλια οι πολιτικοι για ψηφιακή μεταβαση, ψηφιακούς νομαδες που θα ερχονται απο αλλες χωρες να εργαζονται εδω και κουραφεξαλα. Δεν τολμουν να βαλουν χερι στο "club" που εχει το ολιγοπώλειο
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, pavlitakis είπε Εγώ ξέρω απεριόριστα με 10€ τον μήνα, όχι μόνο για το καλοκαίρι. για πες το πρόγραμμα ποιο είναι.....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 5/9/2021 στις 10:40 ΠΜ, Ukforthemoment είπε για πες το πρόγραμμα ποιο είναι..... Τι σύνδεση έχεις τώρα?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, pavlitakis είπε Τι σύνδεση έχεις τώρα? whatsup εχω αλλα και ενα mifi που δεν το εχω χρησιμοποιήσει ένα χρόνο,δεν ξερω αν λήγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα