Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ τη συγκεκριμένη σύνδεση χωρίς επιτυχία ακόμα.

Η οθόνη έχει HDMI το οποίο πάει μέχρι 1080p , οπότε το αποκλείουμε , ένα dvi και ένα display port 1.2. Στο DP έκανα την πρώτη προσπάθεια με καλώδιο σε hdmi στο mini , αλλά δεν είχα σήμα. Άρα μου έχει μείνει από το usb-c από το mini , αλλά σε ποιά είσοδο της οθόνης; Στο dvi ή στο DP; 

Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο θέμα να μπορεί να βοηθήσει; 

link για την οθόνη

ευχαριστώ ...

Δημοσ.

βέβαια αν δεν κανω λάθος το mac mini υποστηρίζει έως δύο εξωτερικές οθόνες ταυτόχρονα οπότε ίσως να παιζει και κατι άλλο. 

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

zanskou δοκίμασα με ένα adaptor της apple που έχω από usb-c και δίνει usb , hmdi να φύγει στο hdmi καλώδιο αλλά πάλι δεν....οπότε θα πάω αναγκαστηκά σε καλώδιο direct Usb-c σε DP 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος βρει την καλυτερη δυνατη λυση για συνδεση των δυο ενδιαφερομαι να μαθω. Ειχαν πολλοι θεμα με την ''Dell U2713HM'' και ''Mac Mini'' στην αναλυση 2560Χ1440 και μιλανε για καλωδιο ''Display Port'' to ''Mini Display Port'', για να δουμε θα τρεχω και για νεα οθονη;

Επεξ/σία από fearless
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/10/2021 στις 6:08 ΜΜ, fearless είπε

Αν καποιος βρει την καλυτερη δυνατη λυση για συνδεση των δυο ενδιαφερομαι να μαθω. Ειχαν πολλοι θεμα με την ''Dell U2713HM'' και ''Mac Mini'' στην αναλυση 2560Χ1440 και μιλανε για καλωδιο ''Display Port'' to ''Mini Display Port'', για να δουμε θα τρεχω και για νεα οθονη;

Ακυρο το παραπανω! 😛

Αν καποιος βρει την καλυτερη δυνατη λυση για συνδεση των δυο ενδιαφερομαι και εγω.

Ως γνωστον εχουν πολλοι θεμα με ''Mac Mini Μ1'' και καποιες οθονες.

Στην δικη μου περιπτωση σε ο,τι αφορα την δικη μου οθονη ''Dell U27HM'' και την αναλυση 2560x1440 αλλα και την λειτουργια RGB μεσα απ το Mac ακομα δεν εχω αποφασισει ποια καλωδια να παραγγειλω και δεν ειμαι σιγουρος αν δουλεψει καποιο απο αυτα.

Το ''Mac Mini M1'' (8gb, 256gb) το περιμενω σε 10 μερες.

Εχω παγγειλει και περιμενω απ το amazon αυτο το καλωδιο: 

''USB-C to DisplayPort Adapter Cable 4k60Hz'' https://www.amazon.de/-/en/Goobay-79295-DisplayPort-Adapter-4k60Hz/dp/B071481NDK

Μετα  εχω διαβασει για ''USB-C to DVI-D'' Adapter, επισης διαβασα για το συγκεκριμενο ανταπτορα ενα καλο σχολιο στο amazon απο καποιον που εχει την οθονη μου και το M1. 

https://www.amazon.com/CAC-1510-Adapter-Displays-3840x2160-2560x1600/dp/B08B7FSVTL (ειναι το δευτερο σχολιο).

Αυτο το ιδιο το βρηκα και στην Ελλαδα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι 100% το ιδιο, ετσι φαινεται παντος.

Μετα τις 1 το μεσυμερι ανοιγουν οι τηλεφωνικες γραμμες για να παρω τηλ.  Ειναι αυτο εδω:

https://www.priveshop.gr/product/17001406/KALWDIA-METATROPEIS/SWITCHES/CLUB3D-USB-TYPE-C-TO-DVI-D-DUAL-LINK-ACTIVE-ADAPTER-CAC-1510

Επισης θα δω και αυτο το Βιντεο:

Επεξ/σία από fearless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...