Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ινσομνίτες!

Δεν είναι ιατρικό το θέμα, αλλά εμφάνισης. Από όλη μου την οδοντοστοιχία, τα μόνα δόντια που είχα προκλήσεις ήταν τα 2 μπροστινά πάνω.

Το δεξί έχει γίνει σφράγισμα (σαν καινούριο), και το αριστερό απονεύρωση. Όλα τα άλλα είναι καθαρά, αρκετά λευκά και υποδειγματικά.. και αναρωτιόμουν, ΑΝ υπάρχει μέθοδος αυτό το ένα να το λευκάνω; Είναι το ΜΟΝΟ που χαλάει όλο το χαμόγελο (σα φαφούτης συγκριτικά με τα άλλα), και επειδή μου έχει προταθεί να βάλω θήκη από οδοντίατρο είπα μήπως υπάρχει άλλος τρόπος.. που να μην αχρηστεύω το δόντι με το οποίο κάνω τόσες δουλειές...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Γεια σας ινσομνίτες!

Δεν είναι ιατρικό το θέμα, αλλά εμφάνισης. Από όλη μου την οδοντοστοιχία, τα μόνα δόντια που είχα προκλήσεις ήταν τα 2 μπροστινά πάνω.

Το δεξί έχει γίνει σφράγισμα (σαν καινούριο), και το αριστερό απονεύρωση. Όλα τα άλλα είναι καθαρά, αρκετά λευκά και υποδειγματικά.. και αναρωτιόμουν, ΑΝ υπάρχει μέθοδος αυτό το ένα να το λευκάνω; Είναι το ΜΟΝΟ που χαλάει όλο το χαμόγελο (σα φαφούτης συγκριτικά με τα άλλα), και επειδή μου έχει προταθεί να βάλω θήκη από οδοντίατρο είπα μήπως υπάρχει άλλος τρόπος.. που να μην αχρηστεύω το δόντι με το οποίο κάνω τόσες δουλειές...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σε καμία περίπτωση μην χαλάσεις το δόντι για να βάλεις θήκη.

Ελπίζω να βρεις κάποιον οδοντίατρο και να σε βοηθήσει.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

ΑΝ υπάρχει μέθοδος αυτό το ένα να το λευκάνω;

Λεύκανση απονευρωμένου δοντιού με την τεχνική της εσωτερικής λεύκανσης του δοντιού

Δημοσ.

Γρήγορα να κλειδώσει και να διαγραφεί το θέμα!

Ιατρικής φύσεως έστω και έμμεσα μέσω Λαμίας απαγορεύονται διά ροπάλου στο insomnia!

Δημοσ.

^ Είδες. Δεν είμαι κάνας χθεσινός..

@Nabuko το έχεις δοκιμάσει; Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Ακούγεται λουκούμι. Που στρέφομαι, πόσο περίπου πάει;

Ε, ΦΟΡΟΥΜ είμαστε, πείτε τίποτα παραπάνω για την ιστορία..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

^ Είδες. Δεν είμαι κάνας χθεσινός..

@Nabuko το έχεις δοκιμάσει; Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Ακούγεται λουκούμι. Που στρέφομαι, πόσο περίπου πάει;

Ε, ΦΟΡΟΥΜ είμαστε, πείτε τίποτα παραπάνω για την ιστορία..

Σε οδοντίατρο απευθύνεσαι φυσικά. Είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την αφαίρεση της έμφραξης μέσω της οποίας έγινε η απονεύρωση και την τοποθέτηση βύσματος βάβακος με ειδικό φάρμακο για αυτό τον σκοπό. Μένει για μερικές μέρες και κρίνεται εκ του αποτελέσματος η ανάγκη επανάληψης. Δεν είναι δύσκολο αλλά ταλαιπωρεί το δόντι ("βάλε βγάλε" το σφράγισμα κλπ). Επίσης το αποτέλσμα δεν είναι εγγυήμενο ούτε προβλέψιμο (μπορέι να ανοίξει πολύ πχ το χρώμα αλλά όχι σε όλη την επιφάνεια του δοντιού). Η μόνη σίγουρη λύση για μόνιμο αποτέλεσμα είναι η στεφάνη. Και όχι μια στεφάνη σε ένα απονευρωμένο δόντι δεν το καταστρέφει, ίσα ίσα το προστατεύει από ενδεχόμενο κάταγμα και δευτερογενή επιμόλυνση της απονεύρωσης.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...