koutsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, roginsky12 είπε το λινκ που εβαλες ειναι για νοκια 5.3...εγω μιλαω για nokia 8.3...χαιρετισματα Ναι sorry, λάθος link. Από.οτι βλέπω το Nokia κοστίζει διπλάσια από το Motorola και έχουν παρόμοια specs. Anyway, περί ορέξεως... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10307&idPhone2=10142
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, roginsky12 είπε το λινκ που εβαλες ειναι για νοκια 5.3...εγω μιλαω για nokia 8.3...χαιρετισματα καλα ενταξει, μην τους χαστουκισεις κιολας...
roginsky12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, koutsis είπε Ναι sorry, λάθος link. Από.οτι βλέπω το Nokia κοστίζει διπλάσια από το Motorola και έχουν παρόμοια specs. Anyway, περί ορέξεως... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10307&idPhone2=10142 το Νοκια 8.3 εχει 300 ευρω...τοσο το πηρα εγω απο αμαζον 24 λεπτά πριν, koutsis είπε το Motorola και έχουν παρόμοια specs. δηλαδη αμα εχουν ιδια μπαταρια σημαινει οτι κρατανε το ιδιο?
AntiCambeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Καλύτερες κάμερες το Nokia, ίσως και καλύτερη οθόνη αν και δεν είναι στα 90 Hertz.Την τιμή του δεν βρίσκω, το Motorola ξεκινάει από 202€ το 4/64Gb και απο 272€ το 6/64Gb στο Σκρούτζ.Το Nokia όμως έχει 8/128 Gb. Μετά παίζει ρόλο το UI-λειτουργικό και τα updates.Θα πάρει android 11 το Moto;Αν είναι να μπαίνεις στο menu ρυθμίσεων και να νευριάζεις άστο. Εδώ ακόμα και τα Realme έχουν ελείψεις η ελαττώματα στο λειτουργικό τους που υποτίθεται πως έχουν μπεί δυναμικά στην Ελλάδα.
Fotia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Tα μοτορολα μια αναβαθμιση λειτουργικου την δινουν ,και ενημερωσεις ασφαλειας για 2 ετη απο την αρχικη κυκλοφορία . Το Νοkia ειναι android one .Kυκλοφορησε το 2020 ,μεχρι το 2023 θα είναι ενταξει απο ενημερωσεις.
GATE123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, roginsky12 είπε ασε μας ρε φιλε...ποιο μοτο να πουμε τωρα. Ελα να συγκρινουμε καμερα, οθονη, μπαταρια, αποδοση λογισμικο κι οτι αλλο θες https://www.kimovil.com/el/sygkrish/motorola-moto-g-5g-plus-128gb,nokia-8-3-5g Μόνο το Stock android είναι το υπέρ του. 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Καλύτερες κάμερες το Nokia, ίσως και καλύτερη οθόνη αν και δεν είναι στα 90 Hertz.Την τιμή του δεν βρίσκω, το Motorola ξεκινάει από 202€ το 4/64Gb και απο 272€ το 6/64Gb στο Σκρούτζ.Το Nokia όμως έχει 8/128 Gb. Μετά παίζει ρόλο το UI-λειτουργικό και τα updates.Θα πάρει android 11 το Moto;Αν είναι να μπαίνεις στο menu ρυθμίσεων και να νευριάζεις άστο. Εδώ ακόμα και τα Realme έχουν ελείψεις η ελαττώματα στο λειτουργικό τους που υποτίθεται πως έχουν μπεί δυναμικά στην Ελλάδα. Έχω δώσει link για το Moto 6/128
osfp1978 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Καλύτερες κάμερες το Nokia, ίσως και καλύτερη οθόνη αν και δεν είναι στα 90 Hertz.Την τιμή του δεν βρίσκω, το Motorola ξεκινάει από 202€ το 4/64Gb και απο 272€ το 6/64Gb στο Σκρούτζ.Το Nokia όμως έχει 8/128 Gb. Μετά παίζει ρόλο το UI-λειτουργικό και τα updates.Θα πάρει android 11 το Moto;Αν είναι να μπαίνεις στο menu ρυθμίσεων και να νευριάζεις άστο. Εδώ ακόμα και τα Realme έχουν ελείψεις η ελαττώματα στο λειτουργικό τους που υποτίθεται πως έχουν μπεί δυναμικά στην Ελλάδα. Εκτός το μπερδεμα με ραδιοφωνο και nfc, τι ελαττωματα εχουν τα realme ακριβως; Γιατι εγω δεν εχω βρει.... ακομα.... Εχεις εσυ realme και κρίνεις;
AntiCambeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Εκτός το μπερδεμα με ραδιοφωνο και nfc, τι ελαττωματα εχουν τα realme ακριβως; Γιατι εγω δεν εχω βρει.... ακομα.... Εχεις εσυ realme και κρίνεις;
osfp1978 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ας σοβαρευτούμε λιγο.... Ειναι τουλάχιστον γελοία αυτα....
AntiCambeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ας σοβαρευτούμε λιγο.... Ειναι τουλάχιστον γελοία αυτα.... Εμένα πάντως θα με ενοχλούσε αν δεν λειτουργούσε σωστά ο proximity sensor, όπως όλους που παραπονιούνται για το ίδιο πρόβλημα με κάποια μοντέλα της Xiaomi.Μάλλον δεν το διάβασες στην 2 η σελίδα, μόνο γελοίο δεν είναι.Θα το επέστρεφα πίσω. Επειτα θα με ενοχλούσε λιγότερο αν δεν υπήρχε ήχος στις ειδοποιήσεις όταν έχεις κουμπώσει τα hands free.Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα. Η πρωτοπόρα στα bugs είναι η Xiaomi.Στα Samsung και στα Sony αυτά δεν υπάρχουν η υπάρχουν σπάνια.Για αυτό έχουν υψηλότερες τιμές, πληρώνεις το R&D και το hardware. Αν είναι να πάρουμε κινητό VFM και να έχουμε προβλήματα δεν αξίζει. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR 1
Fotia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Kαι τα Μotorola ,ΤCL ,Νokia δεν έχουν σημαντικα θεματα bugs που συνήθως είναι φθηνοτερα απο Samsung ,Sony
osfp1978 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εμένα πάντως θα με ενοχλούσε αν δεν λειτουργούσε σωστά ο proximity sensor, όπως όλους που παραπονιούνται για το ίδιο πρόβλημα με κάποια μοντέλα της Xiaomi.Μάλλον δεν το διάβασες στην 2 η σελίδα, μόνο γελοίο δεν είναι.Θα το επέστρεφα πίσω. Επειτα θα με ενοχλούσε λιγότερο αν δεν υπήρχε ήχος στις ειδοποιήσεις όταν έχεις κουμπώσει τα hands free.Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα. Η πρωτοπόρα στα bugs είναι η Xiaomi.Στα Samsung και στα Sony αυτά δεν υπάρχουν η υπάρχουν σπάνια.Για αυτό έχουν υψηλότερες τιμές, πληρώνεις το R&D και το hardware. Αν είναι να πάρουμε κινητό VFM και να έχουμε προβλήματα δεν αξίζει. Επειδή έχει ένας πρόβλημα δε σημαίνει ότι είναι όλα τα realme έτσι.Εγω δεν εχω πρόβλημα στον αισθητήρα εγγύτητας (ας μη ξεχνάμε και τα Ελληνικά μας) ενώ,αν και δεν χρησιμοποιώ συχνά ακουστικά, δουλεύει ο ήχος των ειδοποιήσεων.Εχω το realme 6s.Τελος στο κινητό μου έχω NFC αλλα δεν εχω ραδιόφωνο (οχι ότι μου λείπει όμως). Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από osfp1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα