Ayesha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα και καλό μήνα βρίσκομαι σε αναζήτηση smartphone 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ~250 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιο 5) Μέγεθος οθόνης; Όχι πολύ μικρή 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θα ήθελα να έχει ράδιο, nfc, 2 sim. Ίσως και 5G 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Καλή απόδοση κάμερας 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; να έχει καλή αυτονομία 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; θα προτιμούσα android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Περιήγηση στο διαδίκτυο, , social media, youtube, viber, λειτουργία gps, να σηκώνει κανα ελαφρύ παιχνίδι, να μπορεί να δει κανείς καμιά σειρά όταν ταξιδεύει πχ. Θα ήθελα να κρατήσει κανα 3αρι χρόνια σα συσκευή. Απ’οτι κατάλαβα παίζουν πολύ τα Realme, τα Xiaomi 10 ή Poco F3 ή το OnePlus 8 και κανα δυο μοντέλα TLC. Αλλά έχω μπερδευτεί για το ποιο τελικά συνδυάζει όλα τα παραπάνω, χωρίς να έχει προβλήματα υπερθέρμανσης, ή να έχει miui χωρίς να είναι γεμάτο διαφημίσεις κ.α. , ή να έχει θέμα η οθόνη και το αν θα είναι χρήσιμο να έχει η συσκευή 5G. Οποιαδήποτε πρόταση/ άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Fordakias7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Mi 11 lite 4g το έχω 2 μήνες και ειναι άριστο. 1
GATE123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ayesha είπε Καλημέρα και καλό μήνα βρίσκομαι σε αναζήτηση smartphone 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ~250 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιο 5) Μέγεθος οθόνης; Όχι πολύ μικρή 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θα ήθελα να έχει ράδιο, nfc, 2 sim. Ίσως και 5G 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Καλή απόδοση κάμερας 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; να έχει καλή αυτονομία 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; θα προτιμούσα android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Περιήγηση στο διαδίκτυο, , social media, youtube, viber, λειτουργία gps, να σηκώνει κανα ελαφρύ παιχνίδι, να μπορεί να δει κανείς καμιά σειρά όταν ταξιδεύει πχ. Θα ήθελα να κρατήσει κανα 3αρι χρόνια σα συσκευή. Απ’οτι κατάλαβα παίζουν πολύ τα Realme, τα Xiaomi 10 ή Poco F3 ή το OnePlus 8 και κανα δυο μοντέλα TLC. Αλλά έχω μπερδευτεί για το ποιο τελικά συνδυάζει όλα τα παραπάνω, χωρίς να έχει προβλήματα υπερθέρμανσης, ή να έχει miui χωρίς να είναι γεμάτο διαφημίσεις κ.α. , ή να έχει θέμα η οθόνη και το αν θα είναι χρήσιμο να έχει η συσκευή 5G. Οποιαδήποτε πρόταση/ άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.bestprice.gr/item/2156612127/xiaomi-poco-x3-pro-6gb-128gb.html https://www.bestprice.gr/item/2156561460/xiaomi-redmi-note-10-pro-6gb-128gb.html Αυτά παίζουν στα λεφτά και αυτά που θες. Τώρα θα μου πεις πιο είναι πιο καλό. Σαν σύνολο το Poco. Σε κάμερα το Redmi ,έχει και Super Amoled. Όσο για τα Realme είναι λίγο μπέρδεμα με το ραδιόφωνο και το NFC,γιατί αλλά έχουν και άλλα δεν έχουν (για ίδια μοντέλα αναφέρομαι) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123 1
Ayesha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ, θα ρίξω μια ματιά στα μοντέλα που μου αναφέρατε. Ήθελα το Realme γιατί έχει καλές κριτικές, αλλά το ράδιο και το NFC μου το χαλάνε δυστυχώς.
koutsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, GATE123 είπε https://www.bestprice.gr/item/2156612127/xiaomi-poco-x3-pro-6gb-128gb.html https://www.bestprice.gr/item/2156561460/xiaomi-redmi-note-10-pro-6gb-128gb.html Αυτά παίζουν στα λεφτά και αυτά που θες. Τώρα θα μου πεις πιο είναι πιο καλό. Σαν σύνολο το Poco. Σε κάμερα το Redmi ,έχει και Super Amoled. Όσο για τα Realme είναι λίγο μπέρδεμα με το ραδιόφωνο και το NFC,γιατί αλλά έχουν και άλλα δεν έχουν (για ίδια μοντέλα αναφέρομαι) Πως γίνεται στο ίδιο μοντέλο άλλο να έχει ράδιο και nfc και άλλο όχι;; 🤔
Fotia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν είναι πρώτη φορά ..Λαθος περιγραφή ενος καταστήματος ή πουλάνε προιόντα για άλλη αγορά
GATE123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, koutsis είπε Πως γίνεται στο ίδιο μοντέλο άλλο να έχει ράδιο και nfc και άλλο όχι;; 🤔 Και γω τώρα τελευταία το έμαθα. 1
RazielKvlt Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Poco x3 pro.Το πήρα γιατί το παλιό μου xz1 παρόλο που είναι ακόμα σαν καινούργιο έχει θέμα με τη μπαταρία και κρατάει μερικές ώρες με απλή χρήση μετά από τόσο καιρό που το είχα.Ηθελα κινητό για gaming call of duty mobile συγκεκριμένα και κάποιο mmo όπως το albion ή black dessert online.Ειχα δει το poco f3 σε φοβερή τιμή αλλά μόνο από σκρουτζομάγαζο.Και επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω να γίνει στραβή με το service και να τους ψάχνω με τηλεφωνήματα ή να μπλέξω με courier πήρα το x3 pro από γνωστό κατάστημα που δίνει δύο χρόνια εγγύηση και είμαι και σίγουρος ότι καλύπτεται και από την official της infoquest.Οσον αφορά τις κάμερες προσωπικά τις θεωρώ εξαιρετικές.Και έχουν πάρα πολλές ρυθμίσεις καθώς και πάρα πολύ ωραία προεγκατεστημένα φίλτρα που δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιείς άλλων εφαρμογών όπως lightroom ή Snapseed.Και έκανα και σύγκριση τις φωτογραφίες με κινητό των 600€ και του poco x3 pro ήταν καλύτερες.Μπορεί να φταίει που εγώ περνάω περισσότερο χρόνο στο να τις επεξεργαστώ και να ψάξω και τις ρυθμίσεις.Σε σχέση με το f3 έχει υποδοχή για micro sd και headphone jack.Τελος η μπαταρία με απλή χρήση βγάζει μια μέρα σίγουρα και με το φορτιστή της συσκευασίας φορτίζει σε μισή ώρα το 50%. 1
Fotia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Παντως εχουν βαλει κάποιες φωτο απο Χ3 pro στην αντιστοιχη ενοτητα , με θεματα εστιασης
GATE123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Ρίξε και μια ματιά και σε αυτό https://www.jmctech.gr/product/motorola-xt2075-3-moto-g-plus-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-blue-eu/?ref=bestprice.gr Έχει όλα όσα θες. 1
GATE123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, roginsky12 είπε νοκια 8.3 Το μόνο που αξίζει είναι ότι έχει stock android. Και πάλι το Moto υπερτερεί. 1
roginsky12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Το μόνο που αξίζει είναι ότι έχει stock android. Και πάλι το Moto υπερτερεί. ασε μας ρε φιλε...ποιο μοτο να πουμε τωρα. Ελα να συγκρινουμε καμερα, οθονη, μπαταρια, αποδοση λογισμικο κι οτι αλλο θες
koutsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, roginsky12 είπε ασε μας ρε φιλε...ποιο μοτο να πουμε τωρα. Ελα να συγκρινουμε καμερα, οθονη, μπαταρια, αποδοση λογισμικο κι οτι αλλο θες Ρίξε μια ματιά εδώ. Το Nokia είναι σε όλα χειρότερο! https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10307&idPhone2=10117
roginsky12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, koutsis είπε Ρίξε μια ματιά εδώ. Το Nokia είναι σε όλα χειρότερο! https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10307&idPhone2=10117 το λινκ που εβαλες ειναι για νοκια 5.3...εγω μιλαω για nokia 8.3...χαιρετισματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα