Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μια συνάδελφος ψάχνει για οικονομική τηλεόραση smart 32".

Σκοπός χρήσης πέρα από απλή τηλεόραση είναι να βλέπει Netflix, παίρνοντας internet ασύρματα απ' τον από πάνω.

Τώρα έχει μια απλή 32άρα, της πήρα εγώ το Mi TV Stick της Xiaomi, και δεν πιάνει σχεδόν καθόλου σήμα, ενώ με το κινητό (Samsung A21) πιάνει μια χαρά. Έτσι έχει καταλήξει το Mi TV Stick στο συρτάρι και εκείνη να βλέπει Netflix στο κινητό.

Η σκέψη είναι να πάρει μια smart τηλεόραση και είτε να πιάνει ικανοποιητικά internet απ' τον από πάνω, είτε να κάνει mirroring απ' το κινητό.

Επόμενη επιλογή είναι να κατεβάσει το internet του από πάνω στο δικό της διαμέρισμα με κάποιο τρόπο μπας και πιάνει καλύτερα το Mi TV Stick, αλλά εκεί νομίζω μπλέκουμε περισσότερο, ειδικά αν είναι να γίνουν τρυπήματα.

Το θέμα είναι ποια οικονομική τηλεόραση θα είναι συμβατή με το Samsung A21 για Netflix mirroring.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, phanispal είπε

Καλημέρα, μια συνάδελφος ψάχνει για οικονομική τηλεόραση smart 32".

Σκοπός χρήσης πέρα από απλή τηλεόραση είναι να βλέπει Netflix, παίρνοντας internet ασύρματα απ' τον από πάνω.

Τώρα έχει μια απλή 32άρα, της πήρα εγώ το Mi TV Stick της Xiaomi, και δεν πιάνει σχεδόν καθόλου σήμα, ενώ με το κινητό (Samsung A21) πιάνει μια χαρά. Έτσι έχει καταλήξει το Mi TV Stick στο συρτάρι και εκείνη να βλέπει Netflix στο κινητό.

Η σκέψη είναι να πάρει μια smart τηλεόραση και είτε να πιάνει ικανοποιητικά internet απ' τον από πάνω, είτε να κάνει mirroring απ' το κινητό.

Επόμενη επιλογή είναι να κατεβάσει το internet του από πάνω στο δικό της διαμέρισμα με κάποιο τρόπο μπας και πιάνει καλύτερα το Mi TV Stick, αλλά εκεί νομίζω μπλέκουμε περισσότερο, ειδικά αν είναι να γίνουν τρυπήματα.

Το θέμα είναι ποια οικονομική τηλεόραση θα είναι συμβατή με το Samsung A21 για Netflix mirroring.

Γιατί απλά να μην πάρεις ένα απλό wifi repeater, αν κατά τα άλλα το wifi είναι αρκετά δυνατό; Επίσης κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις αν το υποστηρίζει το κινητό, είναι να κάνεις το κινητό repeater. Έχεις συνδεδεμένο το κινητό στο wifi και μετά κάνεις wifi hotspot το κινητό και σύνδεσε σε αυτό από το Mi TV Stick. Βέβαια αυτό μόνο για δοκιμή αξίζει.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο δυνατό είναι το Wi-Fi. Μου λέει ότι με το κινητό δεν κολλάει το Netflix. Με το TV Stick δεν παίζει καν. 

Και πού να μπει το repeater; Εννοώ, πώς θα ξέρουμε ότι θα κάνει δουλειά;

Όσο για το hot spot, έχω την εντύπωση ότι όταν το ενεργοποιείς σου απενεργοποιεί το Wi-Fi και ουσιαστικά σου κάνει hot spot με τα δεδομένα. Τουλάχιστον έτσι γίνεται σε όσες συσκευές έχουν πέσει στα χέρια μου.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν το ξέρεις αν θα παίξει το repeater.  Αλλά αν δεν παίξει το repeater δύσκολα να παίξει και η τηλεόραση.

Στο κινητό μπορεί να παίζει το Netflix γιατί κάνει stream σε χαμηλή ποιότητα.

Από απορία το Youtube στο TV stick παίζει καλά; Και αν ναι σηκώνει 1080p;

Για το hot spot γίνεται αυτό που περιγράφω γιατί τουλάχιστον το δικό μου κινητό το κάνει αλλά είναι θέμα συσκευής αν έχει την δυνατότητα.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Για να πιάνει το κινητό σημαίνει ότι το σήμα wifi είναι επαρκές οπότε κατά 99,9% θα πιάνει και το repeater. Προσωπικά έχω δοκιμάσει σε λειτουργία universal repeater τα FH456 και F6 της Tenda σε παρόμοια κατάσταση διαφορετικός όροφος/σοφίτα και παίζουν μπάλα. Μην δοκιμάσεις τα απλά repeater που μπαίνουν στην πρίζα γιατί δεν νομίζω να κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Η 32άρα που έχει τώρα (και θα πουλήσει) είναι HD Ready, οπότε έχει ανάλυση 1366*768 αν δεν κάνω λάθος. Το Samsung A21 βλέπω έχει ανάλυση 1600*720. Βέβαια δεν ξέρω σε τι ανάλυση έπαιζε το Netflix σε κάθε περίπτωση.

Τώρα σκέφτεται να πάει σε 40άρα.

Διαβάζω διάφορα περί ενσωματωμένου Chromecast, πρέπει να το έχει οπωσδήποτε για να κάνει mirroring απ' το κινητό, ως προσπάθεια να μην ξοδέψει κι άλλα για repeater;

Κοιτάω αυτή: https://www.dreamelectric.gr/index.php?route=product/product&product_id=6901&skr_prm=WyIyNTBlZWE5Zi0wN2QzLTQ1NjItYTFlMS04OTE3NjJlOWViYzAiLDE2MzA1Njg3ODk5MTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 αλλά δεν έχει Chromecast.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...