sparkiz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα , Εχω εναν ryzen 5 3600 με arctic freezer duo 34 ψυκτρα . Οι θερμοκρασιες ειναι περιεργες γιατι οπως κατεβαινουν οι τιμες της θερμοκρασιας ξαφνηκα κανει ενα +9 (πχ ειναι 45 και το επομενο δευτερολεπτο 54 .. και ξανα πεφτει σιγα σιγα ανα δευτερολεπτο στα 45-46 και μετα ξανα το ιδιο και γενικα δεν μενει ποτε σταθερη ακομα και να μην τρεχει κανενα προγραμμα. Χτυπαει και κανενα 70αρι καμια φορα μονο με chrome. Να αναφερω οτι απο GPU δεν υπαρχει υποστηριξη ...σκεφτειτε ειναι 256mb (θελει αναβαθμιση το ξερω). Τι μπορει να φταει ?
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε stress test ή gaming πόσο φτάνει; Αν περάσει τους 90 τότε υπάρχει πρόβλημα (τοποθέτησης ψύκτρας). Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 2
kostasSTi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, sparkiz είπε Καλησπερα , Εχω εναν ryzen 5 3600 με arctic freezer duo 34 ψυκτρα . Οι θερμοκρασιες ειναι περιεργες γιατι οπως κατεβαινουν οι τιμες της θερμοκρασιας ξαφνηκα κανει ενα +9 (πχ ειναι 45 και το επομενο δευτερολεπτο 54 .. και ξανα πεφτει σιγα σιγα ανα δευτερολεπτο στα 45-46 και μετα ξανα το ιδιο και γενικα δεν μενει ποτε σταθερη ακομα και να μην τρεχει κανενα προγραμμα. Χτυπαει και κανενα 70αρι καμια φορα μονο με chrome. Να αναφερω οτι απο GPU δεν υπαρχει υποστηριξη ...σκεφτειτε ειναι 256mb (θελει αναβαθμιση το ξερω). Τι μπορει να φταει ? Είναι πολύ πιθανό να φταίει η πολύ χαμηλή απόδοση της gpu. Γι'αυτό τρώει προσωρινά ζόρια ο επεξεργαστής και επανέρχεται. Υπάρχει περίπτωση να βρεις μια δανεική να τη δοκιμάσεις; 1
LambisElef Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα μου φαίνονται μια χαρά φυσιολογικές οι θερμοκρασίες. Κάποιο πρόγραμμα τρέχει από πίσω και ο επεξεργαστής boostάρει, ανεβάζοντας την θερμοκρασία. Εάν έχεις ανοιχτό το PBO, τότε αυτό συμβαίνει. Μπορείς αν θες να το κλείσεις από το BIOS, ωστόσο θα δεις και μια ανάλογη μείωση στις επιδόσεις. 1
Dantε Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δε φταιει τιποτα,ειναι φυσιολογικο για τον επεξεργαστη.Ειναι στιγμιαια boost που δινει για να ανταποκριθει σε καποια διεργασια. 2
alxnt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Φυσιολογικό είναι. Και το ποντίκι να κουνήσεις θα κάνει τέτοια spikes. 2
triplex1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειναι αλλα κανε κι αυτο που ειπε ο Τερης Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από triplex1 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα