APPLEGEEK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ασφάλειες, αμαξιών, ασφάλεια ζωής, νοσοκομειακό, κινητά, τσιγάρα, βενζινες, τέλη κυκλοφορίας, σέρβις στα οχήματα, ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ, όλα αυτά κάθε μήνα έχουν ένα ανελαστικό κόστος Θα μου πεις κόψε το κάπνισμα και τι την θες την ασφάλεια ζωής, ΟΚ συμφωνώ ότι είναι περιττά έξοδα ΑΛΛΑ κατά τη γνώμη μου με τα παραπάνω δε μπορείς να πεις ότι κάνεις και ζωάρα Θελετε να βάλουμε και παιδί στην εξίσωση ; Γαλατα, πάνες, κρέμες, εμβόλια, ρούχα, παιχνιδάκια, παιδίατροι, παιδικός σταθμός αργότερα Και κάθε μήνα όλο και κάτι θα τύχει Μα θα παντρευτεί ένας γνωστός και θα θες να κάνεις ένα δώρο, μια ζημιά στο αμάξι, μια καμένη τηλεόραση, ένα κουστούμι για τη δουλειά κλπ κλπ Συν ότι κάθε μήνα πρέπει να μπαίνει και ένα ποσό στην πάντα, μια γέννα πάει κάνα τάληρο με τα πάντα όλα, αυτά από κάπου δε θα πρέπει να έχουν μαζευτεί ; Εμείς πάντως με τη γυναίκα βγάζουμε πάνω από 2 (βέβαια είμαστε νοίκι) και ζωάρα δε κάνουμε… με καταλαβες τωρα... ζωαρα δυσκολα κανει καποιος μισθοτος οντος. εγω μονος για να πω οτι κανω την ζωαρα μου θελω 5000 ευρω καθαρο (που Ελλαδα δεν θα τα παρω ΠΟΤΕ). αρκουμε με οτι εχω αναγκαστηκα , υπαρχουν χειροτερα και γενικα αλαζουν πολλα στην ζωη μας. be thankful with what you have.
vs_skg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Για ποσο μισθο μιλας δηλαδη; Θα ελεγα παραπανω, αλλα βλεπω γραφεις εσυ και κάποιος αλλος οτι τα 3k στο ζευγαρι, δηλαδη 1500 ο ενας, ειναι "ανετος". Η ζωνη 3-6k το μηνα, οπου δεν εισαι κανας πλουσιος, ουτε ανετος, απλα εχεις φυγει απο την εργατικη ταξη, εχει εξαφανιστει στην Ελλαδα
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, vs_skg είπε Θα ελεγα παραπανω, αλλα βλεπω γραφεις εσυ και κάποιος αλλος οτι τα 3k στο ζευγαρι, δηλαδη 1500 ο ενας, ειναι "ανετος". Η ζωνη 3-6k το μηνα, οπου δεν εισαι κανας πλουσιος, ουτε ανετος, απλα εχεις φυγει απο την εργατικη ταξη, εχει εξαφανιστει στην Ελλαδα εαν εισαι με eνοικιο δεν εισαι "ανετος" αλλα ουτε φτωχος
vs_skg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εαν εισαι με eνοικιο δεν εισαι "ανετος" αλλα ουτε φτωχος ε στα λογια μου ερχεσαι, πλεον Ελλαδα η φτωχος θα εισαι, η πλουσιος. Το ενδιάμεσο παπαλα για το 99/100. Και μετα οι φτωχοί μπαινουν στο τριπακι αν ειναι ανετοι φτωχοι η οχι 1 2
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε ε στα λογια μου ερχεσαι, πλεον Ελλαδα η φτωχος θα εισαι, η πλουσιος. Το ενδιάμεσο παπαλα για το 99/100. Και μετα οι φτωχοί μπαινουν στο τριπακι αν ειναι ανετοι φτωχοι η οχι ομως εαν δεν κανεις επενδυσεις μενεις στασιμος, πρεπει να παρεις ρισκο καμια φορα και να κανεις μελετη 1
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Χωρις νοικι με 2 παιδια θες 1500 απλα για να ζεις.
lector Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Stergios74 είπε Επειδη το χω ξαναδει αυτο, πως γινεται; Δε θα επρεπε να λεει τουλαχιστον 1 μηνυμα, αυτο δηλαδη με το οποιο ανοιξε το thread; Ή οταν ανοιγεις thread δεν πιανεται για μηνυμα στο counter;
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, lector είπε Επειδη το χω ξαναδει αυτο, πως γινεται; Δε θα επρεπε να λεει τουλαχιστον 1 μηνυμα, αυτο δηλαδη με το οποιο ανοιξε το thread; Ή οταν ανοιγεις thread δεν πιανεται για μηνυμα στο counter; Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι στο μπλα μπλα δεν μετράνε μηνύματα και reactions
insomniac01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Κοίταξες αν σου έβαλαν το επίδομα; 😂 Κοίταξα το ημερομίσθιο μου και είναι στα $170 μετά φόρων. Ευχαριστώ. 1 ώρα πριν, vs_skg είπε ε στα λογια μου ερχεσαι, πλεον Ελλαδα η φτωχος θα εισαι, η πλουσιος. Το ενδιάμεσο παπαλα για το 99/100. Και μετα οι φτωχοί μπαινουν στο τριπακι αν ειναι ανετοι φτωχοι η οχι Λοιπόν αυτό που γράφει είναι το πιο σωστό. Γενικά οι περισσότεροι Έλληνες έχουν μπει στο τρυπακι: ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑΙ. Όχι παιδιά δεν υπάρχει ΜΟΝΟΝ αυτό. Υπάρχει και το ανοίγω το μυαλό μου να βρω τρόπος να ανεβάσω το εισόδημα μου. Μην λέτε ΝΑΙ στην ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ. Ακόμα και στην Βουλγαρία στα Σοφία υπάρχουν μισθοί 1500-3000 ευρώ στο ΙΤ και σε κάποιους άλλους τομείς. Σε 10 χρόνια θα είμαστε ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ και από τωρινή Βουλγαρία. Που να δείτε και σε πρώην κουμουνιστικες χώρες ποσό έχουν ανεβεί οι μισθοί πλέον. Μόνο ΕΔΩ πάνε όλα προς τα κάτω. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ-ΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από insomniac01 1
NT1G Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, lector είπε Επειδη το χω ξαναδει αυτο, πως γινεται; Δε θα επρεπε να λεει τουλαχιστον 1 μηνυμα, αυτο δηλαδη με το οποιο ανοιξε το thread; Ή οταν ανοιγεις thread δεν πιανεται για μηνυμα στο counter; Στο μπλα μπλα δεν μετράνε νομίζω.
kritikos28 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλά μερικοί εδω θέλετε να ζείτε σαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.Ο άλλος λέει φυτοζωείς με 920 ευρώ τον μήνα και ο άλλος λέει ο φίλος του τα βγάζει τσίμα τσίμα με 3000 ευρώ καθαρά τον μήνα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από kritikos28 4
Silenzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, adi32 είπε Χωρις νοικι με 2 παιδια θες 1500 απλα για να ζεις. οικογένειες που ξέρω με 2 παιδιά και 1000-1200 συνολικο το μήνα δηλαδή δε ζουν ? άλλο τι θεωρεί ο καθένας ιδανικό σύμφωνα με τη ζωή του και άλλο τι συμβαίνει στη πραγματικότητα. ούτε it μπορούμε/θέλουμε να γίνουμε όλοι, ούτε ισχύουν οι αερολογίες τύπου "ψαχτείτε μη μένετε στάσιμοι" για τη πλειοψηφία του λαού. Δεν είναι θέμα τεμπελιάς, όπως παρουσιάζεται πάντως.. 4
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Silenzio είπε οικογένειες που ξέρω με 2 παιδιά και 1000-1200 συνολικο το μήνα δηλαδή δε ζουν ? άλλο τι θεωρεί ο καθένας ιδανικό σύμφωνα με τη ζωή του και άλλο τι συμβαίνει στη πραγματικότητα. ούτε it μπορούμε/θέλουμε να γίνουμε όλοι, ούτε ισχύουν οι αερολογίες τύπου "ψαχτείτε μη μένετε στάσιμοι" για τη πλειοψηφία του λαού. Δεν είναι θέμα τεμπελιάς, όπως παρουσιάζεται πάντως.. Το ΙΤ στην ελλαδα δινει κανα 1000ρικο σε νορμαλ εταιρια απο κατι γνωστους που την κανουν τη δουλεια. Τωρα αμα βρεις σε κανεναν κολοσσο οπως η φαιζερ και παιρνεις κανα 1.5 καλα εισαι. Μη το παρουσιαζετε παντως σαν δουλεια με τρελα λεφτα, δεν ισχυει κατι τετοιο στο 99% των περιπτωσεων. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Το ΙΤ στην ελλαδα δινει κανα 1000ρικο σε νορμαλ εταιρια απο κατι γνωστους που την κανουν τη δουλεια. Τωρα αμα βρεις σε κανεναν κολοσσο οπως η φαιζερ και παιρνεις κανα 1.5 καλα εισαι. Μη το παρουσιαζετε παντως σαν δουλεια με τρελα λεφτα, δεν ισχυει κατι τετοιο στο 99% των περιπτωσεων. service desk l1 - 800 -1000 καθαρα μαξ μηχανικος + δυκτια - cyber security αναλογα την θεση 1000+++ delivery ομαδα αναλογα την θεση εμπειρεια 1500+ καθαρα devops - backend - front end - programmer δεν ξερω - αλλα ενας γνωστος φιλου λεει καθαριζει 3κ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από APPLEGEEK
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε service desk l1 - 800 -1000 καθαρα μαξ μηχανικος + δυκτια - cyber security αναλογα την θεση 1000+++ delivery ομαδα αναλογα την θεση εμπειρεια 1500+ καθαρα Μια χαρα ειναι, αυτο θελω να πω, που ειναι τα τρελα λεφτα που λεγανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα