Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Άστο μην το ψάχνεις. Δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει περνάω καλά. Από το πολύ τσιγάρο έχουν κάψει τον εγκέφαλο και νομίζουν ότι η εκδρομουλα στο 3στερο η το πουρακι των 5 το μπουκάλι βότκα στα κλαμπ σημαίνει και υψηλό επίπεδο ζωής. Ότι να ναι ακόμη μια φορά εδώ μέσα. 

Με 2Κ δεν κανείς ΤΙΠΟΤΑ στην Ελλάδα. Δεν θες δεν θες έτσι είναι. Ξαναλέω πάνω από τα 8 καθαρά λες κάνω (σχεδόν) ότι κουραστώ χωρίς να ανησυχώ και να μετρώ λογαριασμούς. 

Και αυτός με τα 2 παιδιά, πες του ότι αν το ένα παιδί έχει πρόβλημα (πχ λογοθεραπεία) το 50+20 καύσιμα θα πέφτει συνεφο το μήνα. 

Τι 8.000; Αστειεύεσαι φαντάζομαι. Σε κοτετσι θα κοιμαται;

Για να ζησεις αξιοπρεπως στην Ελλαδα σημερα πρεπει να βγαζεις πανω απο 36.000 το μηνα καθαρα

• Thanks 1
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω ενα δε καταλαβα, αυτοι με τα 500 εως τα 8κ το μηνα ειναι ολοι μισθωτοι στον ιδιωτικο τομεα; Περα απο εναν φιλο που εχω ο οποιος ειναι ναυτικος και παιρνει ενα 10ρικο το μηνα, δεν ξερω / δεν εχω ακουσει για μισθους 8κ στην Ελλαδα. Ολοι οι αλλοι που βγαζουν τρελο χρηματα ειναι επιχειρηματιες, δηλαδη οχι μισθωτοι και προφανως δεν βγαζουν μονο 8 το μηνα, εκει μιλαμε για πολλες φορες παραπανω απ τα 8.

Επισης το να λες με 8 κανεις οτι θες και με 2 δεν κανεις δεν ισχυει. Ουτε με 8 κανεις οτι θες και δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα. Ενας ανθρωπος που δεν πινει κοκες και δε τα τρωει στα καζινο και στις πορνες μπορει να κανει "οτι θελει" και με 1000.

• Like 4
Δημοσ.
22 minutes ago, TRILOBYTER said:

Εγω ενα δε καταλαβα, αυτοι με τα 500 εως τα 8κ το μηνα ειναι ολοι μισθωτοι στον ιδιωτικο τομεα; Περα απο εναν φιλο που εχω ο οποιος ειναι ναυτικος και παιρνει ενα 10ρικο το μηνα, δεν ξερω / δεν εχω ακουσει για μισθους 8κ στην Ελλαδα. Ολοι οι αλλοι που βγαζουν τρελο χρηματα ειναι επιχειρηματιες, δηλαδη οχι μισθωτοι και προφανως δεν βγαζουν μονο 8 το μηνα, εκει μιλαμε για πολλες φορες παραπανω απ τα 8

Γενικά υπάρχουν. 

Προφανώς δεν είναι πολλοί. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bitbit είπε

απορώ γιατί δε κλειδώνει το θέμα.

οι μισοί τρολλάρουν και οι άλλοι μισοί απαντούν στα τρολλ.

Γιατι να κλεισει ρε φιλε; Μια χαρα ειναι, εγω αυτη τη στιγμη πληρωνομαι παντως, καπως πρεπει να περασει η ωρα στη δουλεια, καλα που υπαρχουν και τα τρολλ να λες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα τρολ, απλα τα τελευταια 15 χρονια στην Ελλαδα εχει συρρικνωθεί εως εξαφανιστει η μεσαια ταξη. Αυτο που στην Ελλαδα λογιζεται για ανετος μισθός 35αρη που πολλοι ανθρωποι δεν το εχουν και οι υπολοιποι το εχουν σαν ονειρο-ταβανι, ειναι αυτο που εξω ειναι ο μισθος του 25αρη που τωρα βρήκε την ακρη του. Και απο κει και επειτα διογκωνονται οι διαφορες. Αλλα δεν πειραζει, καλες συνταξεις να δινουμε με αδεια ταμεια και ο νεος ας παιρνει 3.6, θα του συμπληρώσουν οι γονεις χαρτζιλικι.

Ειναι το ελληνικό trickle down economy, ταιζω τους γερους και τα λεφτα καταληγουν στους νεους εμμεσως. 

• Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Δεν ειναι θεμα τρολ, απλα τα τελευταια 15 χρονια στην Ελλαδα εχει συρρικνωθεί εως εξαφανιστει η μεσαια ταξη. Αυτο που στην Ελλαδα λογιζεται για ανετος μισθός 35αρη που πολλοι ανθρωποι δεν το εχουν και οι υπολοιποι το εχουν σαν ονειρο-ταβανι, ειναι αυτο που εξω ειναι ο μισθος του 25αρη που τωρα βρήκε την ακρη του. Και απο κει και επειτα διογκωνονται οι διαφορες. Αλλα δεν πειραζει, καλες συνταξεις να δινουμε με αδεια ταμεια και ο νεος ας παιρνει 3.6, θα του συμπληρώσουν οι γονεις χαρτζιλικι.

Ειναι το ελληνικό trickle down economy, ταιζω τους γερους και τα λεφτα καταληγουν στους νεους εμμεσως. 

Για ποσο μισθο μιλας δηλαδη;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Εγω ενα δε καταλαβα, αυτοι με τα 500 εως τα 8κ το μηνα ειναι ολοι μισθωτοι στον ιδιωτικο τομεα; Περα απο εναν φιλο που εχω ο οποιος ειναι ναυτικος και παιρνει ενα 10ρικο το μηνα, δεν ξερω / δεν εχω ακουσει για μισθους 8κ στην Ελλαδα. Ολοι οι αλλοι που βγαζουν τρελο χρηματα ειναι επιχειρηματιες, δηλαδη οχι μισθωτοι και προφανως δεν βγαζουν μονο 8 το μηνα, εκει μιλαμε για πολλες φορες παραπανω απ τα 8.

Επισης το να λες με 8 κανεις οτι θες και με 2 δεν κανεις δεν ισχυει. Ουτε με 8 κανεις οτι θες και δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα. Ενας ανθρωπος που δεν πινει κοκες και δε τα τρωει στα καζινο και στις πορνες μπορει να κανει "οτι θελει" και με 1000.

The I.T world has more money than you can ever imagine my friends. 

Εκει δουλεύω. Τελεκομ

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

6000 καθαρά η μικτό ? Μικτά δεν είναι κάτι 

6000- 3400 καθαρό. Φίλος μου βγάζει 3000 καθαρά Τσίμα Τσίμα την βγάζει με σπίτι Μαρούσι 700 ευρώ + λογαριασμούς. Δάνειο , αμάξι , καύσιμα ,γυναίκα φεύγουν. 

Πριν κλειδώσει να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου: Αφού δίνει 700 ευρώ για σπίτι, το δάνειο γιατί το πηρε; Για διακοπές; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

The I.T world has more money than you can ever imagine my friends. 

Εκει δουλεύω. Τελεκομ

φιλος στην αγγλια σε ΙΤ 2.000 λιρες παιρνει παντως.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stergios74 είπε

Πριν κλειδώσει να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου: Αφού δίνει 700 ευρώ για σπίτι, το δάνειο γιατί το πηρε; Για διακοπές; 

Επενδύσεις μαν . People with money invest my man .

Μόλις τώρα, TRILOBYTER είπε

φιλος στην αγγλια σε ΙΤ 2.000 λιρες παιρνει παντως.

Λίγα είναι αλλά θα είναι junior εγώ δεν είμαι τζούνιορ

Παίζει ρόλο ο τομέας θέση , και τι deal κλείδωσε στην συνεργασία σας. Ποιες ευθύνες θα έχεις , πελάτες Ελλάδα η εξωτερικό etc

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

Επενδύσεις μαν . People with money invest my man .

Άρα ή βγάζει λεφτά από τις επενδύσεις ή έκανε πατάτα, χρεώθηκε και πληρώνει τα σπασμένα. Γι αυτό δεν βγαίνει. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

τι σχεση εχουν οι επενδυσει ρε παιδια; Για μισθους ιδιωτικου τομεα μιλαμε που ειναι ανυπαρκτοι στην Ελλαδα.

Είναι δύσκολα Ελλάδα συμφωνώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...