Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Τύπε λες ότι βγάζεις τόσα λεφτά και έχεις καρτοκινητο;;; ,😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Αφού έχω δωρεάν από εταιρία 

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 minutes ago, *Kopanos* said:

Τύπε λες ότι βγάζεις τόσα λεφτά και έχεις καρτοκινητο;;; ,😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Άσχετο με τις βλακείες του applegeek αλλά από πότε η κάρτα ή το συμβόλαιο στο κινητό πάει ανάλογα του μισθού? Και από πόσα και πάνω πρέπει να κάνουμε συμβόλαιο? 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Άσχετο με τις βλακείες του applegeek αλλά από πότε η κάρτα ή το συμβόλαιο στο κινητό πάει ανάλογα του μισθού? Και από πόσα και πάνω πρέπει να κάνουμε συμβόλαιο? 

Δεν λέω κάτι ψέματα αλλά οκ.εχω δωρεάν απεριόριστα ίντερνετ. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Συνήθως, όσο φτωχότερος κάποιος, προτιμάει καρτοκινητό, αντιθέτως προτιμάει συμβόλαιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Συνήθως, όσο φτωχότερος κάποιος, προτιμάει καρτοκινητό, αντιθέτως προτιμάει συμβόλαιο.

Έχω δωρεάν από εταιρία. Απλά καρτα την έχω πολλά χρόνια 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Εγω ξερω οτι για καποιον που παιρνει 500 και του δωσεις 600 με τη μια κανει αλλη ζωη. Ξερω οτι για καποιους ακουγεται αστειο αλλα αυτα τα 100 ευρω κανουν τη διαφορα αν θα πας διακοπες η οχι, αν θα παρεις ρουχα η οχι κλπ. Αρα κομεντς τύπου 2000 εξτρα δε κανουν τη διαφορα τα θεωρω τρολλ η προερχονται απο ανθρωπου που δεν εχει ουτε 1 ενσημο.

Μπορεί και αυτό, όπως επίσης μπορεί με τα +100 ευρώ να εξοφλεί εφορείες, τράπεζες κάρτες και δάνειο, χρωστούμενα κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπερναμε τα τρολλ. Παντως με 2κ και δικο σου σπιτι ενα ατομο η ενα ζευγαρι κανει ζωαρα, και με ενα παιδι παλι πολυ καλα εισαι. Η αλλιως 2κ ζευγαρι χωρις παιδι, ενοικιο σε καλη περιοχη παλα πολυ καλα ειναι. Για να απαντησουμε και στο αρχικο ερωτημα ξανα, αν δεν μας πει ακριβως γιατι ρωτας και ποσα βγαζεις δε θα βγαλουμε ακρη, αν και απο οτι φαινεται πεταξες την ερωτηση και εξαφανιστηκες, ωραιος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TRILOBYTER είπε

Προσπερναμε τα τρολλ. Παντως με 2κ και δικο σου σπιτι ενα ατομο η ενα ζευγαρι κανει ζωαρα, και με ενα παιδι παλι πολυ καλα εισαι. Η αλλιως 2κ ζευγαρι χωρις παιδι, ενοικιο σε καλη περιοχη παλα πολυ καλα ειναι. Για να απαντησουμε και στο αρχικο ερωτημα ξανα, αν δεν μας πει ακριβως γιατι ρωτας και ποσα βγαζεις δε θα βγαλουμε ακρη, αν και απο οτι φαινεται πεταξες την ερωτηση και εξαφανιστηκες, ωραιος.

Καλά καλά . Έχω αποδείξεις αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία εδώ .

Με δικό σου σπίτι χαίρω πολύ φίλε τα ξέραμε 

Δημοσ.
6 minutes ago, Basilhs23___ said:

Εγώ πάλι από γνωστούς και φίλους έχω παρατηρήσει πως συμβόλαιο έχουν συνήθως όσοι δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να ασχοληθούν ανεξαρτήτως εισοδήματος. 

Όταν για αυτά που έχω στην κάρτα με 12€ το μήνα σε συμβόλαιο χρειάζομαι τα διπλά δεν βλέπω κανένα λόγο να τους τα δίνω ανεξάρτητα του πόσα βγάζω. 

Επίσης όντως παίζουν και πολλά εταιρικά όπως σωστά ανέφερε στην περίπτωση αυτή ο applegeek. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Εγώ πάλι από γνωστούς και φίλους έχω παρατηρήσει πως συμβόλαιο έχουν συνήθως όσοι δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να ασχοληθούν ανεξαρτήτως εισοδήματος. 

Όταν για αυτά που έχω στην κάρτα με 12€ το μήνα σε συμβόλαιο χρειάζομαι τα διπλά δεν βλέπω κανένα λόγο να τους τα δίνω ανεξάρτητα του πόσα βγάζω. 

Επίσης όντως παίζουν και πολλά εταιρικά όπως σωστά ανέφερε στην περίπτωση αυτή ο applegeek. 

Όλα απεριόριστα έχω 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Σε καλή περιοχή ενοίκιο 500-600 , βάλε και 200-300 καύσιμα + φαγητά+ βόλτες .

.1500 μίνιμουμ θες για να πεις περνάω 

Άστο μην το ψάχνεις. Δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει περνάω καλά. Από το πολύ τσιγάρο έχουν κάψει τον εγκέφαλο και νομίζουν ότι η εκδρομουλα στο 3στερο η το πουρακι των 5 το μπουκάλι βότκα στα κλαμπ σημαίνει και υψηλό επίπεδο ζωής. Ότι να ναι ακόμη μια φορά εδώ μέσα. 

11 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Καλά καλά . Έχω αποδείξεις αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία εδώ .

Με δικό σου σπίτι χαίρω πολύ φίλε τα ξέραμε 

Με 2Κ δεν κανείς ΤΙΠΟΤΑ στην Ελλάδα. Δεν θες δεν θες έτσι είναι. Ξαναλέω πάνω από τα 8 καθαρά λες κάνω (σχεδόν) ότι κουραστώ χωρίς να ανησυχώ και να μετρώ λογαριασμούς. 

Και αυτός με τα 2 παιδιά, πες του ότι αν το ένα παιδί έχει πρόβλημα (πχ λογοθεραπεία) το 50+20 καύσιμα θα πέφτει συνεφο το μήνα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, insomniac01 είπε

Άστο μην το ψάχνεις. Δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει περνάω καλά. Από το πολύ τσιγάρο έχουν κάψει τον εγκέφαλο και νομίζουν ότι η εκδρομουλα στο 3στερο η το πουρακι των 5 το μπουκάλι βότκα στα κλαμπ σημαίνει και υψηλό επίπεδο ζωής. Ότι να ναι ακόμη μια φορά εδώ μέσα. 

Με λίγο οικονομία όλα είναι εφικτά. Έχω ζησει μόνος με 920 για 10 χρονιά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

Με λίγο οικονομία όλα είναι εφικτά. Έχω ζησει μόνος με 920 για 10 χρονιά 

Αν είναι να φυτοζωεις ναι. Ζεις. Αλλά τι ζεις. Με κάνα βιβλιαράκι εδώ και εκεί; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Αν είναι να φυτοζωεις ναι. Ζεις. Αλλά τι ζεις. Με κάνα βιβλιαράκι εδώ και εκεί; 

Κοίτα , ήμουν μικρός τότε και ήθελα καλή ζωή αλλά δεν είχα φράγκα . Από γονείς δανεικά. Τώρα που μεγάλωσα και έχω καλύτερο μισθό πάλι θέλω παραπάνω για gadgets , καλύτερα ρούχα , σήμερα μόνο για πουκάμισα έδωσα 150

Βέβαια έκανα και επενδύσεις σε , crypto οπότε πάλι 'μεσα' είμαι γενικά . Υπομονή 

Δημοσ.
8 minutes ago, insomniac01 said:

Με 2Κ δεν κανείς ΤΙΠΟΤΑ στην Ελλάδα. Δεν θες δεν θες έτσι είναι. Ξαναλέω πάνω από τα 8 καθαρά λες κάνω (σχεδόν) ότι κουραστώ χωρίς να ανησυχώ και να μετρώ λογαριασμούς. 

Και αυτός με τα 2 παιδιά, πες του ότι αν το ένα παιδί έχει πρόβλημα (πχ λογοθεραπεία) το 50+20 καύσιμα θα πέφτει συνεφο το μήνα. 

Και γιατί 8 και όχι 12? 

Επίσης δεν νομίζω να είπε κανείς πως με 2 χιλιάρικα καθαρά κάνεις ότι θες. Ούτε με 8 κάνεις ότι θες. Πχ δεν μπορείς να πας διακοπές σε σπιτάκι που ζητάνε 35000€ τη βραδιά. 

Αλλά πρέπει να είναι κάποιος τρομερά ηλίθιος για να πιστεύει πως από τα 1000€ στα 2000€ και 3000€ δεν είναι μεγάλη η διαφορά. 

Δεν θα σχολιάσω καν για αυτούς με τα 6 χιλιάρικα που είναι αναγκασμένοι να έχουν αμάξι 10ετιας γιατί αδυνατούν να πάρουν άλλο. 

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...