phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Bitbit είπε Όταν αρχίζουμε να υπολογίζουμε € € τα έξοδα, άσχημα τα πράγματα Ίσως σου διαφεύγει, αλλά είναι πολύς κόσμος σε αυτή τη φάση. Όχι ότι αυτό αλλάζει κάτι σε αυτό που λες, αλλά λέμε τώρα. 29 λεπτά πριν, Sorath είπε Νερό πάντως δεν είναι 10€/μήνα. Εμένα μου έρχεται 6-7€/3μηνο. Κι εγώ έτσι το υπολογίζω, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα πρέπει να τα ψιλοφουσκώνεις, οπότε το να υπολογίσεις και 10€/μήνα παραπάνω για νερό δε λέει και τίποτα. Εν τω μεταξύ ο TS παίζει να ρωτάει πολύ συγκεκριμένα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ και σουπερμάρκετ, όχι τα υπόλοιπα (που κι εγώ έβαλα στην εξίσωση), δηλαδή μεταφορικά, internet, εξόδους, delivery κ.λπ.. 1
Sorath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, onelonelystar είπε σε ποιά πόλη? Αθήνα. Μόλις προχθές το πλήρωσα οπότε είμαι σίγουρος για το ποσό που αναφέρω.
Dante80 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Daniel88 είπε Γεια σας εγώ μετακομίζω τώρα Θεσσαλονίκη και έχω βρει ένα σπίτι για να πάω να μείνω . Είναι στα 28 τμ και ήθελα να κάνω ένα υπολογισμό πόσα θα χαλάω τον μήνα σε ρεύμα ,νερό, και κυρίως σούπερ μάρκετ για ένα άτομο ! Όλες οι ιδέες και προτάσεις δέκτες . Ρεύμα περίπου στο 50αρι. Νερό 8-10. Σούπερ Μάρκετ (φαγητό και σπίτι) περίπου 140, και άλλα 40 για λαϊκή. Καλή αρχή!! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από Dante80
Thulogur Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Καλα ολ'αυτα, συμφωνω με τον Archer για τα εξοδα. Έπιπλα και λευκές συσκευές ομως έχεις ;
valadisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ευρώ το μήνα για watt n wolt (30 ευρώ το δίμηνο μου έρχεται με κοινωνικο) 19.90 το μήνα για vodafone internet τώρα έχουμε λέβητα αερίου πάλι στην watt n volt και αρκετή χρήση με 30 τμ σπίτι ήρθε 180 ευρώ από Νοέμβριο του 20 που το νοίκιασα μέχρι το καλοκαίρι τώρα Ιούλιο αν θυμάμαι καλά. κοινοχρηστα και νερό τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης μου. hope it helps. Tips: Κοίτα να συνδυάσεις το ρεύμα με κοινωνικό τιμολόγιο αν δικαιούσαι, και ρίξε μια ματιά προς επίδομα στέγασης. Με 380 ευρώ ενοίκιο μου δίνουν 70 ευρώ, οπότε είναι σαν να πληρώνω ενοίκιο 310. κινητό 15 ευρώ το μήνα 100 ευρώ για market το μήνα, τώρα εξαρτάται και τι παίρνεις εσύ. 100 ευρώ για κρεοπωλείο το μήνα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από valadisk
insomniac01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, phanispal είπε 100€/μήνα κρεοπωλείο για ένα άτομο; Αν παιρνει Rib-eye Tomahawk Fillet mignon New Zealand lamb rack βγαίνει 3
AristidisZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, phanispal είπε 100€/μήνα κρεοπωλείο για ένα άτομο; 15 ευρώ το μήνα ρεύμα και 100 χασάπη είναι ενδιαφέρουσα αναλογία σκεφτομαι ότι αναλογικα θα έπρεπε να του ακουμπάω εύκολα ένα πεντακοσάρικο το μήνα 🤣 1
LouCi4er Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε 15 ευρώ το μήνα ρεύμα και 100 χασάπη είναι ενδιαφέρουσα αναλογία σκεφτομαι ότι αναλογικα θα έπρεπε να του ακουμπάω εύκολα ένα πεντακοσάρικο το μήνα 🤣 Μπορει να παιρνει λουκανικο και να το τρωει ετσι ωμο οποτε δεν χρειαζεται ρευμα για να το μαγειρεψει,ειχαμε παλια εναν εδω στο χωριο που ετρωγε ολοκληρη θηλια ωμο λουκανικο.Οπως ειπε και καποιος αλλος,αμα αρχισεις να μετρας τα ευρω ενα ενα αστο,το χασες το τρενο.Οχι εσυ Αριστειδη,ο TS. Εγω χασαπη δινω ενα 60αρι καθε 15 μερες,2 ατομα ειμαστε.Αλλα σουπερμαρκετ τιναζει την μπανκα στον αερα.Ευκολα ενα 70αρι την εβδομαδα,μπορει και παραπανω.Απο αυτο δεν εχω,απο εκεινο δεν εχω.Ολα μονιμα τελειωνουν,ολα ομως.Πως γινεται δεν μπορω να καταλαβω.Χωρια που απογευμα εχω γυρισει απο το σουπερμαρκετ,το βραδυ θα με στειλει στο μινι μαρκετ του χωριου γιατι παντα κατι λειπει. 3
AristidisZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, LouCi4er είπε 2 ατομα ειμαστε.Αλλα σουπερμαρκετ τιναζει την μπανκα στον αερα.Ευκολα ενα 70αρι την εβδομαδα Που να γίνετε τρία να δεις 😀😀😀
insomniac01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, LouCi4er είπε Μπορει να παιρνει λουκανικο και να το τρωει ετσι ωμο οποτε δεν χρειαζεται ρευμα για να το μαγειρεψει,ειχαμε παλια εναν εδω στο χωριο που ετρωγε ολοκληρη θηλια ωμο λουκανικο.Οπως ειπε και καποιος αλλος,αμα αρχισεις να μετρας τα ευρω ενα ενα αστο,το χασες το τρενο.Οχι εσυ Αριστειδη,ο TS. Εγω χασαπη δινω ενα 60αρι καθε 15 μερες,2 ατομα ειμαστε.Αλλα σουπερμαρκετ τιναζει την μπανκα στον αερα.Ευκολα ενα 70αρι την εβδομαδα,μπορει και παραπανω.Απο αυτο δεν εχω,απο εκεινο δεν εχω.Ολα μονιμα τελειωνουν,ολα ομως.Πως γινεται δεν μπορω να καταλαβω.Χωρια που απογευμα εχω γυρισει απο το σουπερμαρκετ,το βραδυ θα με στειλει στο μινι μαρκετ του χωριου γιατι παντα κατι λειπει. Ποσά κιλά είσαι;
valadisk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, AristidisZ είπε 15 ευρώ το μήνα ρεύμα και 100 χασάπη είναι ενδιαφέρουσα αναλογία σκεφτομαι ότι αναλογικα θα έπρεπε να του ακουμπάω εύκολα ένα πεντακοσάρικο το μήνα 🤣 αν δεις την τιμή της kwh θα πάθεις όχι μόνο έχω την kwh στα 0.064 αλλά σε αυτή τη τιμή εφαρμόζεται και έκπτωση κοινωνικού τιμολογίου. 2 κιλά κιμά, 2 κιλά μοσχαράκι κότσι, 10-15 μπριζόλες και 1 κιλά παιδάκια αρνί αντε και κανα δυο κουλουρες λουκανικο είναι πολλά ρε παιδιά ; 😛 το μήνα? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από valadisk
LouCi4er Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, insomniac01 είπε Ποσά κιλά είσαι; 165 κιλα ειμαι φιλος,τι σχεση εχει ομως αυτο? 23 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Με τι μισθό θα είσαι ; 400€ το μηνα παιρνω,σε κοινωφελη δουλευω.
insomniac01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε 165 κιλα ειμαι φιλος,τι σχεση εχει ομως αυτο? 400€ το μηνα παιρνω,σε κοινωφελη δουλευω. Για ότι πας συχνά στο κρεοπωλειο. Τρως μεγάλη ποσότητα φαγητού όποτε για αυτά τα 100 το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα