Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Εγώ δίνω 200Ε για 45-50 Τμ γκαρσονιέρα σε μία από τις καλύτερες κεντρικές περιοχές της Μεσσηνίας έχοντας άνετη πρόσβαση στα πάντα και στη παραλία,  θα μπορούσα να έδινα και λιγότερα ίσως στα 150-180. Το σπίτι είναι μοντέρνο επίσης και νεόδμητο.

Βλέπωντας τι παίζει στην ΑΘήνα, μπορεί να ήταν καλό που ήρθα εδώ, 200+Ε το μήνα κέρδος δεν είναι κάτι μικρό, είναι ένα 25-30% του μισθού. Οφείλω να πω πάντως ότι τα μέρη που σύχναζα στην Αθήνα δεν τα έχει εδώ, έχει τα πάντα από διασκέδαση αλλά όχι αυτά που έκανα εγώ όπως ίντερνετ καφέ ή Κάισσες ή άλλα  gaming related πράγματα. Δε βγαίνω πλέον αλλά θα με πείραζανε αυτές οι ελείψεις αν έβγαινα. Στην Αθήνα απλά μπορείς να βρεις τα πάντα όπως τα θες και αυτό μπορεί να έχει κάποια αξία. Ειδικά αν έχεις δεθεί με κάποιες κοινότητες δύσκολα απομακρύνεσαι. 

Μία άλλη έλειψη που έχει εδώ είναι η ιατρική περίθαλψη, η Αθήνα έχει καλύτερα και περισσότερα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας εδώ έχουν τεράστιες ελείψεις και άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα πηγαινοέρχονται Αθήνα. 

Πέρα από τα παραπάνω δεν έχει τίποτα το διαφορετικό η ζωή στην επαρχία, δεν είναι τόσο άθλια, θέλει πιο πολύ ψάξιμο σε κάποια πράγματα αλλά δεν είναι πολύ χειρότερα. Ειδικά αν έχεις παιδιά μεγαλώνουν σε ένα πολύ πιο ήρεμο περιβάλλον. Εδώ δίπλα μου έχει δημοτικό/γυμνάσιο/λύκειο που είναι τα μόνα στη πόλη, θα ήταν ιδανικό για παιδιά.

H επαρχία δεν εχει δουλειες, ειδικα για πτυχιουχους, ενω αν βρεις δουλεια θα παιρνεις ψιχουλα. Οχι δεν αξιζει

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

H επαρχία δεν εχει δουλειες, ειδικα για πτυχιουχους, ενω αν βρεις δουλεια θα παιρνεις ψιχουλα. Οχι δεν αξιζει

Η επαρχία προφανώς είναι μικρότερη αγορά από τη μεγάλη πόλη, δε γνωρίζω ποιες ειδικότητες μπορούν να σταθούν εδώ. Δεν θα το έκανα αν δεν είχα την επιλογή της τηλεργασίας.

Σκεφτόμουν πριν φύγω την επιλογή να κάτσω Αθήνα και να πάω σε μία κακή ή φτωχή περιοχή (τύπου βικτώρια, νέα σμύρνη κτλ) για να πληρώνω λίγα, δε το έκανα τελικά γιατί ήθελα να χω καλύτερη πρόσβαση στο χωριό μου για διάφορα κληρονομικά. Ίσως το έκανα αν ήμουν ακόμη εξαρτημένος σε όλα από την Αθήνα αλλά δε με νοιάζει και ιδιαίτερα το κόστος του να ζήσω σε επικύνδυνη/υποβαθμισμένη περιοχή. Σε τέτοιες πόλεις μεγάλωσα, πήγα σχολείο και τις πέρναγα βράδυ, μου την έχουν πέσει και πρεζόνια στο δρόμο και ότι θες. 

Πολλοί που λέτε "κάτσε στο πατρικό γιατί θα τα χάνεις όλα" σκεφτείται ότι δεν έχουν όλοι αυτή τη δυνατότητα, προφανώς δεν είμαστε μαζόχες να χάνουμε τα λεφτά μας, άμα είχαμε ένα ωραίο ζεστό πατρικό θα καθόμασταν εκεί να τα κρατάμε στην άκρη. Κάποιοι μπορεί με έναν κάκιστο μισθό να πρέπει να ζήσουν μόνοι τους με ενοίκιο επειδή απλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Ειδικά πολλοί είναι προς τα 30 εδώ μέσα κάτι που μπορεί να τους φέρει σε αυτή τη θέση.

Καλό είναι να ξέρει κάποιος τι να κάνει σε τέτοια περίπτωση, είναι καλύτερο να τα χάνει όλα από το να πάει στο δρόμο.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Kοίτα αν ο Βασικός μισθός ήταν 750-800 ευρώ, δεν θα κακοφαινόταν σε κανέναν να δίνει 350-400 ενοίκιο που και πάλι είναι πολλά. Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα βρισκεις σπίτι με 350-400 ευρώ. Όχι κάτι τρομερό, αλλά βρίσκεις. 

Οι επαρχίες και τα νησιά υπολειτουργούν και κακά τα ψέματα δεν είναι για τους νέους. Τα νησιά του Βορειοανατολικού αιγαίου έχουν επηρεαστεί από το προσφυγικό, τα νησιά ιονιου είναι στη τύχη τους, οι επαρχιες εγκατελελειμένες , η θεσσαλονίκη δεν της δινουν σημασια οι πολιτικοί οπότε τι έμεινε. Μια ΑΘήνα, μια Κρήτη για το καλοκαίρι και μια Μύκονο για το καλοκαίρι

Μόνος σου αυτοαναιρείσαι, στην ίδια πρόταση γράφεις "δεν θα κακοφαινόταν" και μετά γράφεις "και πάλι είναι πολλά."

Και φυσικά κακοφαίνεται σε όποιον δίνει το 50% του μισθού του στο ενοίκιο, επίσης δεν πρόσθεσες ρεύμα, νερό και τυχόν κοινόχρηστα.

Μόνο αν στα 750-800€ έχεις προσαυξήσεις απο υπερωρίες πληρωμένες και αργίες Κυριακής και ξεπερνάς τα 1000€.

Με μισθό 750-800€ καθαρά, πας για ενοίκιο το πολύ μέχρι 300€.

Εμένα πάντως μου κακοφαίνεται που έβγαζα καθαρά 1000€-1100€ εποχές 1998-2009 σε σταθερή δουλειά σε ιδιωτικό τομέ με βαρέα ανθυγιεινά ένσημα, σταθερό ωράριο και άδειες, ενώ τώρα 720€-750€ με κυλιόμενο ωράριο 24 ωρο χωρίς άδειες καλοκαίρι Πάσχα, Χριστούγεννα, με εργασία κάθε τόσο σε άλλη περιοχή, άλλο πόστο και με τον φόβο πως ανα πάσα στιγμή μπορεί να με διώξουν.

Δυστυχώς δεν έχουμε δικαιωθεί ακόμα, έφτασε το θέμα Αρειο Πάγο, Ευρωπαϊκό δικαστήριο.Ούτε επιστροφή στην δουλειά, ούτε αποζημιώσεις, ούτε ταμείο ανεργίας έχουμε πάρει.

10-15-25-35 χρόνια χρόνια εργασίας στην ίδια εταιρεία και χωρίς αποζημίωση, χωρίς να υπογράψουμε τίποτα, απόσχιση τμήματος, μετονομασία, πώληση και πτώχευση.

Για ποιό μέλλον μιλούν κάποιοι;Για ποιά οικογένεια;Για ποιό σπίτι;Εχω ήδη ζήσει την μισή μου ζωή, θα μπορούσα τώρα να είχα ήδη πάρει δάνειο και να έμενα σε σπίτι.Επίσης θα είχα αρκετές περισσότερες πιθανότητες να είχα παντρευτεί.

Ούτε "πλάτες" έχω για καλή οικονομική βοήθεια η για σπίτι.

Για αυτό μερικοί μην κλαίγονται πως δεν βγαίνουν με σπίτι που κληρονόμησαν απο παιδιά και δουλειά με 1500€.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Σκεφτόμουν πριν φύγω την επιλογή να κάτσω Αθήνα και να πάω σε μία κακή ή φτωχή περιοχή (τύπου βικτώρια, νέα σμύρνη κτλ) για να πληρώνω λίγα...

Η Νέα Σμύρνη είναι η κακή ή η φτωχή περιοχή?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Aυτα ξεφυγαν απο το 2018 και μετα με τα airbnb, τα golden visa και παει λεγοντας. Μέχρι πριν, έβρισκες πολυ καλο σπιτι στα 250 ευρώ μη σου πω και λιγότερα. Μιλάω για να μένεις μόνος. Με οικογένεια θυμαμαι έβρισκες και με 400 ευρώ. Αυτό το έκαναν επιτηδες για να σε αναγκασουν να πας στη τραπεζα να παρεις δανειο, να βαλεις ευθυνη στο κεφαλι σου και να τρεχεις.

Έννοια σου και εχει ο καιρος γυρισματα. Θα έρθουν παλι οι εποχες μνημονιων και θα γελασουμε. Θα βλεπεις παλι σπτια να πουλιουνται για ψιχουλα και θα περιμενουν στην ουρα

Το οτι θα γελάς εσύ ή κάποιοι που ψάχνετε για ενοίκιο/αγορά δεν σημαίνει ότι θα γελάσουν και άλλοι. Δεν υπάρχει μόνο η πλευρά του ενοικιαστη/αγοραστή αλλά και η πλευρά του ιδιοκτήτη/πωλητή. 

Εποχές μνημονιων απλά ξεχάστε τις. Το airbnb είναι η αφορμή και όχι η αιτία των αυξήσεων στις τιμές, η αιτία είναι η μείωση διαθέσιμων προς ενοικίαση κατοικιών και η ύπαρξη πολλών κενών ακινήτων για διάφορους λόγους. Οι τιμές έπεσαν από το 2010-11 γιατί λόγω της φορολογίας πολλοί που είχαν κλειστά τα ακίνητα και τα εβγαλαν μαζικά για πώληση να τα ξεφορτωθούν, όσοι δεν θελαν να πουλήσουν τα έβγαζαν για ενοίκιο όσο κι όσο και έτσι έριξαν τις τιμές. Μέσα σε 3-4 χρόνια οι ιδιοκτήτες κλήθηκαν να πληρώσουν φόρους ακινήτων 6-7 ετών παράλληλα με το ΕΕΤΗΔΕ-ΕΕΤΑ. Αυτό δεν παίζει να έχει γίνει πουθενά στον πλανήτη, έφερε ένα σοκ. Τα παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνουν αυτόν τον αιώνα, ακομα κι αν παρθούν μέτρα λυτοτητας θα αυξήσουν τον ΕΝΦΙΑ δεν θα κάνουν κάτι άλλο, μειώσεις μπορεί να υπάρξουν του 10-20%, τιμές 11-15 ξεχάστε τις 

2 ώρες πριν, Sorath είπε

Προφανώς και τα κάνω όλα.......

10€/μήνα μόνο για νερό που λες οτι πίνεις είναι 10.000lt. Σιγά μην πείνει καθημερινά 83lt νερού  ο καθένας σε  μια 4μελή οικογένεια.

Μάλιστα..... Οι προηγούμενοι μου είχαν έρθει 6 & 7€. Άντε τώρα, πήγε 9.

Το πάγιο όπως βλέπεις είναι 3,07€/3μηνο

Και για να σας προλάβω, ο λογαριασμός είναι απο την κύρια κατοικία μου, και μένω μόνος μου. 

eydap.jpg

Τότε μάλλον πρέπει η διατομή του κεντρικού σωλήνα σου από την αρχή να είναι μικρότερος από ότι ο δικός μου και γενικά ο μέσος σωλήνας ενός διαμερίσματος. Η ΕΥΔΑΠ χρεώνει το πάγιο ανάλογα την διάμετρο της διατομής του κεντρικού σωλήνα ύδρευσης, η διατομή παίζει ρόλο στο πόσες ταυτόχρονες καταναλώσεις μπορεί να εξυπηρετηθουν στο ίδιο ακίνητο. 

5 κυβικα το τρίμηνο...... Πρέπει να είσαι τέρας οικονομίας. Μπάνια πλύσιμο πιάτων, πλυντήρια, καθάρισμα, πως προκύπτει τόσο χαμηλη κατανάλωση...... Σε εμάς μόνο με τα καζανακια έχουμε χονδρικά μια καταναλωση 30 - 60 λίτρα την ημέρα για δύο άτομα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Το οτι θα γελάς εσύ ή κάποιοι που ψάχνετε για ενοίκιο/αγορά δεν σημαίνει ότι θα γελάσουν και άλλοι. Δεν υπάρχει μόνο η πλευρά του ενοικιαστη/αγοραστή αλλά και η πλευρά του ιδιοκτήτη/πωλητή. 

Εποχές μνημονιων απλά ξεχάστε τις. Το airbnb είναι η αφορμή και όχι η αιτία των αυξήσεων στις τιμές, η αιτία είναι η μείωση διαθέσιμων προς ενοικίαση κατοικιών και η ύπαρξη πολλών κενών ακινήτων για διάφορους λόγους. Οι τιμές έπεσαν από το 2010-11 γιατί λόγω της φορολογίας πολλοί που είχαν κλειστά τα ακίνητα και τα εβγαλαν μαζικά για πώληση να τα ξεφορτωθούν, όσοι δεν θελαν να πουλήσουν τα έβγαζαν για ενοίκιο όσο κι όσο και έτσι έριξαν τις τιμές. Μέσα σε 3-4 χρόνια οι ιδιοκτήτες κλήθηκαν να πληρώσουν φόρους ακινήτων 6-7 ετών παράλληλα με το ΕΕΤΗΔΕ-ΕΕΤΑ. Αυτό δεν παίζει να έχει γίνει πουθενά στον πλανήτη, έφερε ένα σοκ. Τα παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνουν αυτόν τον αιώνα, ακομα κι αν παρθούν μέτρα λυτοτητας θα αυξήσουν τον ΕΝΦΙΑ δεν θα κάνουν κάτι άλλο, μειώσεις μπορεί να υπάρξουν του 10-20%, τιμές 11-15 ξεχάστε τις 

Τότε μάλλον πρέπει η διατομή του κεντρικού σωλήνα σου από την αρχή να είναι μικρότερος από ότι ο δικός μου και γενικά ο μέσος σωλήνας ενός διαμερίσματος. Η ΕΥΔΑΠ χρεώνει το πάγιο ανάλογα την διάμετρο της διατομής του κεντρικού σωλήνα ύδρευσης, η διατομή παίζει ρόλο στο πόσες ταυτόχρονες καταναλώσεις μπορεί να εξυπηρετηθουν στο ίδιο ακίνητο. 

5 κυβικα το τρίμηνο...... Πρέπει να είσαι τέρας οικονομίας. Μπάνια πλύσιμο πιάτων, πλυντήρια, καθάρισμα, πως προκύπτει τόσο χαμηλη κατανάλωση...... Σε εμάς μόνο με τα καζανακια έχουμε χονδρικά μια καταναλωση 30 - 60 λίτρα την ημέρα για δύο άτομα. 

Να πέσουν τόσο πολύ όπως έγινε τα χρόνια της κρίσης ΟΧΙ, αλλά να πέσουν οι τιμες ναι. Δεν θα κάθομαι να βλέπω τιμές 2014-2017 που εβλεπες μια γκαρσονιερα στου Ζωγράφου και πουλιόταν 20000 ευρώ. Αυτά εννοείται τέλος. Αλλά σήμερα μια γκαρσονιέρα που μπορεί να έχει 60 χιλ ευρώ μπορεί να τη δεις να πέφτει στα 45 χιλ ευρώ.

Για τα ενοίκια δεν έχω σχόλιο γιατί και εκεί είναι θέμα γνωριμιών. Ο θειος μου νοικιασε στη Νεα σμυρνη ολοκαίνουριο σπιτι 350 ευρώ, ενώ αυτή το νοκιαζε 700 ευρώ στο προηγουμενο και ο λογος ειναι οτι ειναι φιλη της γυναικας του. Αλλα τους εβαλε ορο να μεινουν 3 χρονια, και το ενοικιο να αυξανεται 50 ευρω ανα ετος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sorath είπε

10€/μήνα μόνο για νερό που λες οτι πίνεις είναι 10.000lt. Σιγά μην πείνει καθημερινά 83lt νερού  ο καθένας σε  μια 4μελή οικογένεια.

Ένα καζανάκι ξέρεις ποσο νερό παίρνει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, omnius είπε

Η Νέα Σμύρνη είναι η κακή ή η φτωχή περιοχή?

Καλά, έβαλε μαζί Βικτώρια με Νέα Σμύρνη, καμία επαφή με την πραγματικότητα. 😄

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Καλά, έβαλε μαζί Βικτώρια με Νέα Σμύρνη, καμία επαφή με την πραγματικότητα. 😄

Πλατεία βικτωρίας και πεδίον του άρεος και αλεξάνδρας πιο πάνω είναι οι περιοχές που έχω περπατήσει περισσότερο απο όλες στη ζωή μου μη σου πω οι μόνες και τις έχω ζήσει έντονα. Νέα Σμύρνη πήγαινα κάποτε γιατί είχα φίλους εκεί αλλά δεν την έχω ζήσει.

Τη Νέα Σμύρνη την ανέφερα γιατί όταν έκανα την έρευνα μου είχα βρει πολλά σπίτια στα 250Ε εκεί σε βαθμό που μου έκανε εντύπωση και σκεφτόμουν να πάω εκεί γιατί ήταν δίπλα από το σπίτι μου. Δεν είναι Ομόνοια φυσικά αλλά είναι μία κλασσική φτωχή νοτιο προαστιότικη περιοχή με κάποια εγκληματικότητα. Ξέρω αρκετούς που τους κλέψανε εκεί.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Πλατεία βικτωρίας και πεδίον του άρεος και αλεξάνδρας πιο πάνω είναι οι περιοχές που έχω περπατήσει περισσότερο απο όλες στη ζωή μου μη σου πω οι μόνες και τις έχω ζήσει έντονα. Νέα Σμύρνη πήγαινα κάποτε γιατί είχα φίλους εκεί αλλά δεν την έχω ζήσει.

Τη Νέα Σμύρνη την ανέφερα γιατί όταν έκανα την έρευνα μου είχα βρει πολλά σπίτια στα 250Ε εκεί σε βαθμό που μου έκανε εντύπωση και σκεφτόμουν να πάω εκεί γιατί ήταν δίπλα από το σπίτι μου. Δεν είναι Ομόνοια φυσικά αλλά είναι μία κλασσική φτωχή νοτιο προαστιότικη περιοχή με κάποια εγκληματικότητα. Ξέρω αρκετούς που τους κλέψανε εκεί.

Θα σε στεναχωρήσω, η πραγματικότητα ειναι τελείως διαφορετικη στη Νέα Σμύρνη 😂

Στην μη τοσο  καλη πλευρα της με πολυκατοικίες του 70 χωρίς παρκινγκ κ με κεντρική θέρμανση ανύπαρκτη 400ε κ καλα είσαι.

Μαλλον μπερδεύεσαι με τη περιοχη 

Καλα αυτο με την εγκληματικότητα ασχολίαστο 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, phanispal είπε

Για δώσε link να δούμε τι εννοείς, γιατί αν εννοείς κάτι χάρβαλα στη Χ.Ε. που είναι ανοίκιαστα για χρόνια, δε μου λέει κάτι.

https://www.capital.gr/oikonomia/3349293/-mesites-gia-100-000-akinita-oi-trapezes

Επίσης τη χρονιά της πανδημίας αν θυμάμαι καλά γίνανε καμιά 1300 αγοραπωλησίες σύνολο όλη τη χρονιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Σκεφτόμουν πριν φύγω την επιλογή να κάτσω Αθήνα και να πάω σε μία κακή ή φτωχή περιοχή (τύπου βικτώρια, νέα σμύρνη κτλ) 

Έχεις έρθει ποτέ Αθήνα?

Τώρα διάβασα τα υπόλοιπα για αρκετούς που τους κλέψανε και για κλασικές φτωχές νοτιοπροαστιότικες περιοχές..

Δε ξέρω αν είσαι ο Αλέξης ο Γεωργούλης, αλλά αν στις κλασικές φτωχές νοτιοπροαστιότικες περιοχές βάλουμε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμο δε ξέρω ποιες είναι οι ακριβές για σένα.

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ.
17 hours ago, DjTony said:

Δουλεύω 2-3-4 ώρες τη μέρα στη μεταφορική ανάλογα το χρόνο μου και ανάλογα τι δουλειά έχει, μετά το 8ωρο μου στην κανονική δουλειά. Όχι κάθε μέρα συνήθως, 3-4 φορές τη βδομάδα. Η κανονική μου δουλειά είναι αυστηρά 8ωρη οπότε καπάκια έφυγα για μια δυο μεταφορές, ανάλογα τι έχει. Παίρνω από 40 έως 60€ ανάλογα τις ώρες στη μεταφορική. Σκέψου 40€, τα λιγότερα θα σου βαλω, επί 3 φορές τη βδομάδα... 120€ επί 4 βδομάδες... 560€ + κάθε μήνα έτσι απλά. Και πολλές φορές είναι παραπάνω. Ισχύει αυτό που λες ότι ο μέσος 35αρης δε μπορεί να κουβαλήσει γιατί πονάνε τα δάχτυλα του από το πληκτρολόγιο, το πολύ συχνά όταν ψάχνουμε άτομα να κουβαλησουν και τους λέω θέλεις 40-50€ για 2-3 ώρες, λένε ναι αλλά όταν ακούνε ότι θα ανεβάσουν στα χέρια ψυγείο πλυντήριο κουζίνα στον 2ο 3ο όροφο δεν έρχονται καν. Για αυτό ξανά είπα πριν, όσοι μπορούμε και είμαστε νέοι δουλέψτε. Μπορεί σε λίγα χρόνια να μη μπορούμε, θα τα βρούμε μπροστά μας τα χρήματα που εξοικονομούμε τώρα. 

Μα τι τεμπέληδες! 

Αντί, μετά από 9-10-11 ώρες δουλειάς, να πάνε και σε μια δεύτερη δουλειά θέλουν να κάνουν και άλλα πράγματα στη ζωή τους ή έστω να ξεκουραστουν! 

Τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε να σηκώσουν βάρη που απαγορεύεται να σηκώνεις, να καταστρέψουν τον οργανισμό τους και να δώσουν τα έξτρα λεφτά σε γιατρούς μετά τα 45 και αυτοί επιλέγουν να κάτσουν σπίτι, να δουν την οικογένειά τους, να ασχοληθούν με κάποιο χόμπι και να χαλαρώσουν ενώ είναι γνωστό πως ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι η δουλειά! 

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω  αν αυτός τρολαρει εμας η εσείς αυτον. Η αλήθεια είναι οτι με κάνατε κ γέλασα με τις τελευταίες 2 απαντήσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...