Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Molpadia είπε

όταν γράφεις για σταθερή δουλειά εννοείς το δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα;

Ιδιωτικό τομέα σαν δημόσιο. Είμαι κρεοπωλης σε σούπερ μάρκετ. Με λες και δημόσιο υπάλληλο.. Αν δε κλέψεις δε σε διώχνουν για κανένα λόγο. 

Εκτός ότι το σούπερ από μόνο του είναι κάτι σταθερό συνήθως, η θέση του κρεοπωλη σε κάνει ακόμα πιο σταθερό. Όλα τα σούπερ ψάχνουν κρεοπωλη. Δεν είναι τυριά η ράφια που δουλεύει οποιοδήποτε. Θέλει ένα χαρτί για να δουλέψεις, θελει κάποιες γνώσεις, είναι επικίνδυνο. Οπότε δε δουλεύει ο καθένας στη θέση αυτή. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Δε σου αρέσει κάτι; έχεις άλλες 100 πόρτες να χτυπήσεις. 

• Like 1
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εργάζονται όλοι μέχρι το μεσημέρι ούτε έχουν χρονο να κοιμηθούν τοτε εκτός αν έχουν δουλειά με βάρδιες. Οι περισσότεροι που ξέρω στον ιδιωτικό τομέα. εργάζονται 10ωρα έως 12ωρα, πιο σπάνια και πάνω από 12 ώρες. Οπότε, καλύτερα να σταματήσουν οι καραμελες περί τεμπελιδων και γκρινιαριδων. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Καλησπέρα ! 

Βάζω και εγώ κάτω αυτό το διάστημα μολύβι και χαρτί. 
Μένω ως τώρα μόνος αλλά θα πιάσουμε με την γυναίκα το πρώτο μας σπίτι.  
Από επαρχία που είμαι τώρα , σε ενόκιο στην Αθήνα. Τα μηνιαία χρήματα και των 2 είναι περίπου 2.000 ευρώ. Έχω τρομάξει λίγο με το ύψος των ενοικίων καθώς ενοίκιο,πάγια,φαγητό,μετακινήσεις κ.α. μαζεύουν μεγάλο ποσό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αν βγαίνει μελλοντικά ίσως πάμε σε αγορά σπιτιού αν μπορέσουμε. Από να τα δίνεις σε ενοίκιο .. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν εργάζονται όλοι μέχρι το μεσημέρι ούτε έχουν χρονο να κοιμηθούν τοτε εκτός αν έχουν δουλειά με βάρδιες. Οι περισσότεροι που ξέρω στον ιδιωτικό τομέα. εργάζονται 10ωρα έως 12ωρα, πιο σπάνια και πάνω από 12 ώρες. Οπότε, καλύτερα να σταματήσουν οι καραμελες περί τεμπελιδων και γκρινιαριδων. 

Ένα 50% των Ελλήνων είναι τεμπέληδες και βολεψακιδες. Δε γίνεται να μη το βλέπεις τριγύρω σου. 

2 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Καλησπέρα ! 

Βάζω και εγώ κάτω αυτό το διάστημα μολύβι και χαρτί. 
Μένω ως τώρα μόνος αλλά θα πιάσουμε με την γυναίκα το πρώτο μας σπίτι.  
Από επαρχία που είμαι τώρα , σε ενόκιο στην Αθήνα. Τα μηνιαία χρήματα και των 2 είναι περίπου 2.000 ευρώ. Έχω τρομάξει λίγο με το ύψος των ενοικίων καθώς ενοίκιο,πάγια,φαγητό,μετακινήσεις κ.α. μαζεύουν μεγάλο ποσό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αν βγαίνει μελλοντικά ίσως πάμε σε αγορά σπιτιού αν μπορέσουμε. Από να τα δίνεις σε ενοίκιο .. 

Αν θέλεις να νοικιάσεις Παπάγου, Μαρούσι ή Κηφισιά με 800-900€ το μήνα λογικό να μη βγαίνεις. Αν βρεις ένα σπιτάκι λειτουργικό με 350-400€ μια χαρά είναι τα χρήματα που παίρνεται. Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ Tony !
Φυσικά και κοιτάω και ψάχνω την πιο καλή λύση. 
Στα του ενοικίου , θέλω παρκιν (γιατί έχω φρέσκο σχετικά αμάξι και σαρανταρίζοντας πλέον θέλω τη πολυτέλεια να μην περιπλανιέμαι) και είναι ένα βασικό που αυξάνει την τιμή. 
Βρίσκω με 600-650 , κάτω από 500 με αυτά τα κριτήρια τίποτα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Ευχαριστώ Tony !
Στα του ενοικίου , θέλω παρκιν (γιατί έχω φρέσκο σχετικά αμάξι και σαρανταρίζοντας πλέον θέλω τη πολυτέλεια να μην περιπλανιέμαι) και είναι ένα βασικό που αυξάνει την τιμή. 

Ναι το πάρκινγκ είναι ένα θέμα. Αλλά παρόλα αυτά δε ξέρω τι δουλειές έχετε και αν υπάρχει σταθερή βάση. Αν ψάχνετε σπίτι πχ δίπλα στη δουλειά ή όχι. Γενικά είναι λίγο μπέρδεμα το ενοίκιο. Με 600-650€ και με λιγότερα πάντως βγάζεις δάνειο άνετα και έχεις δικό σου σπίτι και ξενοιάζεις. Μη το αφήνεις, περνάνε τα χρόνια και πολλοί το σκέφτονται αργά και μετά η τράπεζα σου λέει για 10 χρόνια ας πούμε... Και θέλει δόση 1000 ευρώ το μήνα για να το τελειώσεις στην ώρα σου. Το είδα πρόσφατα σε γνωστό. 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, DjTony είπε

Ένα 50% των Ελλήνων είναι τεμπέληδες και βολεψακιδες. Δε γίνεται να μη το βλέπεις τριγύρω σου. 

Αν θέλεις να νοικιάσεις Παπάγου, Μαρούσι ή Κηφισιά με 800-900€ το μήνα λογικό να μη βγαίνεις. Αν βρεις ένα σπιτάκι λειτουργικό με 350-400€ μια χαρά είναι τα χρήματα που παίρνεται. Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά. 

50% όχι σε καμία περιπτωση. Σε όλο τον πλανήτη κοιτάνε να βολευτούν και να εξασφαλιστουν, όχι μόνο στην Ελλάδα. 

35 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Ευχαριστώ Tony !

Αν θες με πάρκινγκ περίπου τόσο θα πάει η τιμή.

Δημοσ.

Ασχετα με τις διαφωνιες μας για διαφορα πραγματα εγω να πω ενα μπραβο και στον φιλο απο πανω αλλα και οσους κανουν 2 δουλειες για να συντηρουν τα παιδια τους. Και θα συμφωνησω οτι υπαρχουν πολλοι που βαριουνται οχι να κανουν δευτερη δουλεια αλλα πρωτη, και μετα παραπονιουντε οτι δεν εχει δουλεις αντι να παραπονιουντε οτι δεν εχει δουλειες  με 2000 και ευκολες κιολλας για να τις κανουν ολοι. Δυστυχως τα λεφτα βγαινουν δυσκολα, και αν θες πολλα λεφτα βγαινουν ακομα πιο δυσκολα.

Για παρκιν δες μηπως εχει κανα σπιτι που διπλα εχει και κανα κλειστο παρκιν με 50-70 ευρω. Εγω αυτο εκανα, ουτε πυλωτες ουτε τπτ, κλειστο παρκιν 50 ευρω και αντε γεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 1:22 ΠΜ, Daniel88 είπε

Γεια σας εγώ μετακομίζω τώρα Θεσσαλονίκη και έχω βρει ένα σπίτι για να πάω να μείνω . Είναι στα 28 τμ και ήθελα να κάνω ένα υπολογισμό πόσα θα χαλάω τον μήνα σε ρεύμα ,νερό, και κυρίως σούπερ μάρκετ για ένα άτομο ! Όλες οι ιδέες και προτάσεις δέκτες .

Θα σου εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα εκεί, και υπάρχει ειδικός λόγος που θα το κάνω, γιατί η Θεσσαλονίκη είναι φτωχομάνα και γενικά έχει μια καλή ποιοτική ζωή, άσχετα αν η ανεργία της είναι στα ύψη. Και επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα Αθήνα έχω ζήσει Θεσσαλονίκη και έχω δει τις διαφορές.

Αρχικά, θα σου πρότεινα να μη μαγειρεύεις στη Θεσσαλονίκη πέρα από μακαρόνια. Έχει αρκετά μαγαζιά με μαγειρευτό φαγητό που κοστίζει 3-4 ευρώ και συμφέρει πάρα πολύ. Ειδικά εκεί στη Μελενίκου, Ολυμπιάδος γίνεται χαμός.

Ακόμα και το βράδυ να θες να φας πολύ πιο ελαφριά, έχει μαγαζιά στη ναυαρίνου με φτηνές σαλάτες των 2-2,5 ευρώ.

Επίσης, επειδή από ότι κατάλαβα μένεις μόνος, θα σου πρότεινα να μη πάρεις ούτε πλυντήριο. Έχει καθαριστήρια εκεί στη Καμάρα κοντά όπου τα 8 κιλά, κοστίζουν 8 ευρώ, στα πλένουν, στα στεγνώνουν και τα παίρνεις την ίδια ακριβώς ημέρα. 

Επειδή έμενα ως φοιτητής και δούλευα στη Θεσσαλονίκη θυμάμαι ότι έδινα τα εξής ακριβώς για τα ίδια τετραγωνικα:

Κοινόχρηστα: 10 ευρώ το μήνα

Ρεύμα: 30 ευρώ ( μπορεί και ποιο λιγο)

Vodafone: 18 ευρώ

Νερό: 10-13 ευρώ

Σουπερμαρκετ: 100 ευρώ το μήνα

Ενοίκιο: 280 ευρώ κέντρο ευαγγελιστρια

Φαγητά: Μαγειρευτα απο εξω 150 ευρώ

Προσωπικά έξοδα: 150 ευρω

Σύνολο  ευρώ: 750 ευρω

* Βέβαια πολλες φορες ετρωγα στη φοιτητικη λεσχη, ενώ όταν ήταν να κάνω μακαρόνια τα έκανα σπιτι οπου με πακετο 0,70 λεπτων εβγαζα 3 μεριδες

* Δούλευα για 650 ευρώ.

Γενικά η Θεσσαλονίκη έχει πολύ φτηνή φοιτητική ζωή

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Ασχετα με τις διαφωνιες μας για διαφορα πραγματα εγω να πω ενα μπραβο και στον φιλο απο πανω αλλα και οσους κανουν 2 δουλειες για να συντηρουν τα παιδια τους. Και θα συμφωνησω οτι υπαρχουν πολλοι που βαριουνται οχι να κανουν δευτερη δουλεια αλλα πρωτη, και μετα παραπονιουντε οτι δεν εχει δουλεις αντι να παραπονιουντε οτι δεν εχει δουλειες  με 2000 και ευκολες κιολλας για να τις κανουν ολοι. Δυστυχως τα λεφτα βγαινουν δυσκολα, και αν θες πολλα λεφτα βγαινουν ακομα πιο δυσκολα.

Για παρκιν δες μηπως εχει κανα σπιτι που διπλα εχει και κανα κλειστο παρκιν με 50-70 ευρω. Εγω αυτο εκανα, ουτε πυλωτες ουτε τπτ, κλειστο παρκιν 50 ευρω και αντε γεια.

Έτσι ακριβώς. Μπορούσα κάλλιστα να μείνω σπίτι με τα παιδιά μου μετά το 8ωρο μου, χίλια ευρώ παίρνω, κλαιν. Πως θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι; πως θα πάρουμε καινούριο αμάξι να μας χωράει όλους και να είναι ασφαλή και με λιγότερα προβλήματα; πως θα τα σπουδάσω αργότερα; πως θα τα στείλω εκδρομές; πως θα εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για αυτά; εγώ είχα μονίμως ένα ΟΧΙ για απάντηση σαν παιδί, χωρίς να κρατάω κακία στους γονείς μου. Ίσως να μου έκαναν καλό για να παλεύω τώρα να έχω όσα δεν είχα και εγώ και τα παιδιά μου. Δουλεύετε τώρα που είμαστε νέοι παιδιά, παίρνανε τα χρόνια! 

37 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

50% όχι σε καμία περιπτωση. Σε όλο τον πλανήτη κοιτάνε να βολευτούν και να εξασφαλιστουν, όχι μόνο στην Ελλάδα. 

Αν θες με πάρκινγκ περίπου τόσο θα πάει η τιμή.

Επειδή όπως είπα πιο πάνω η κύρια δουλειά μου είναι σε σούπερ και βλέπω καθημερινά εκατοντάδες κόσμο, πίστεψε με οι περισσότεροι κοιτάνε να βολευτούν με όσες λιγότερες ώρες δουλειάς μπορούν χωρίς να τους νοιάζει ποιο είναι το οικονομικό αντίκτυπο και είναι μονίμως στα παιδιά τους όχι αυτό όχι εκείνο. Λίγοι είναι αυτοί που αφήνουν τα παιδιά να πάρουν και ένα έξτρα πραγματάκι χωρίς να φέρουν αντίρρηση. Και καταλαβαίνω αν είναι θέμα χρημάτων ή όχι, βλέπεις τι ψωνίζουν, πόσο ψωνίζουν. Δε γίνεται καρότσι 150+ ευρώ να σου λείπουν τα 0.50 που σου ζήτησε το παιδί σου. Είναι καθαρά θέμα τσιγγουνιας ότι δε χρειάζεται είναι περιττό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Επίσης, επειδή από ότι κατάλαβα μένεις μόνος, θα σου πρότεινα να μη πάρεις ούτε πλυντήριο. Έχει καθαριστήρια εκεί στη Καμάρα κοντά όπου τα 8 κιλά, κοστίζουν 8 ευρώ, στα πλένουν, στα στεγνώνουν και τα παίρνεις την ίδια ακριβώς ημέρα. 

Σε αυτο διαφωνω. Και εγω εργενης ειμαι αλλα θελω 3-4 πλυντηρια το μηνα. Αν πηγαινεις τα ρουχα σου για πλυσιμο εξω σε ενα χρονο βγαινει οσο ενα καινουργιο πλυντηριο, δεν αξιζει. Δεν ειναι και βολικο γιατι βαζεις μια ακομη υποχρεωση εκτος σπιτιου στο κεφαλι σου.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
Δημοσ.

Όσοι δουλεύουν δύο και τρεις δουλειές για να ζήσει η οικογένεια τους καλά κάνουν και αυτό είναι αξιεπαινο, εξάλλου δεν υπάρχει και άλλος δρόμος για να βγάλεις περισσότερα λεφτά αν τα έχεις ανάγκη πέραν από το να βρεις παραπάνω δουλειά ή να απαιτήσεις υψηλότερες αποδοχές από την μία δουλειά, με σχεδόν βέβαιο αποτέλεσμα να πάρεις πόδι. Το να έχουμε φτάσει όμως όλοι σε μια κατάσταση που θα πρέπει να κάνεις δύο δουλειές για να έχεις οικογένεια με έστω ένα παιδί, αυτό είναι κατάντια και αποτελει κοινωνικό πρόβλημα. Είναι τραγικό να πρέπει να δουλεύεις σε ότι ώρες της εβδομάδας σου μένει ελεύθερος χρόνος και τελειώνεις από την πρώτη δουλειά ή μετά στα σαββατοκύριακο, που είναι και ο μόνες ημέρες για να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και με το παιδί σου που θα πρέπει να του αφιερώσεις χρόνο. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DjTony είπε

ναι γιατι ειμαστε φτωχο κρατος και εχει μεινει η νοοτροπια απο τη δεκαετια το '70 και του '80. Μετα μεταφέρθηκε στους γονεις μας, που τους εβαζαν αβερτα στο Δημοσιο και παει λεγοντας. Μαντεψε ζουμε στη χωρα που σου λενε μαζευε χαρτια και εσυ τα μαζευεις για να μπεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ που δεν το κατακρινω αλλα δεν γινεται να μπουμε ολοι στο δημοσιο. 

Προσωπικά, δουλεύω στον ιδιωτικο τομεα με το πτυχίο μου που σπούδασα,  12 ωρες Δευτερα-Παρασκευή, και παιρνω 850 ευρώ. Μένω με τη μητέρα μου που δουλεύει σε σουπερμαρκετ 29 χρόνια και οταν θα παρει σύνταξη θα παίρνει σύνολο 1150 ευρώ ( σύνταξη γήρατος και σύνταξη χηρείας). Μένω με τη μητέρα μου σε ένα σπίτι 400 ευρώ ενοίκιο το μήνα. Νέος είμαι θα δουλέψω, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα η ζωή τελείωσε και κακά τα ψέματα, όλοι σκεφτόμαστε και κάνουμε έρευνα για κάποια χώρα του Εξωτερικού που θα  μας κάνει να ζούμε πιο αξιοπρεπώς. Δεν σου λεω να γίνουμε πλούσιοι αυτό πέθανε. Αλλά να ζούμε αξιοπρεπώς και όχι μέσα στο άγχος, τη μιζέρια κλπ.

Γενικά από το 2011, έχουμε γίνει μια προβληματική χώρα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και απεναντίας, δεν ξέρω πότε ο ασθενής ΕΛΛΆΔΑ θα βγει από την εντατική. Μετά από όλα αυτά που βλέπω εδώ και 10 χρόνια, στα 28 μου το σκέφτομαι κάποια στιγμή να φύγω σε κάποια χώρα του Εξωτερικού.

Δεν γίνεται σε μια χώρα να έχεις χάλια μισθούς και ένα κόστος ζωής στα ύψη.

3 ώρες πριν, DjTony είπε

Συγνώμη αλλά ποια η διαφορά αν έχεις ένα στεγαστικό 400€ με το να δίνεις 400-500 σε ενοίκιο και να έχεις το φόβο να σε πετάξουν οπότε θέλουν έξω με 2 παιδιά να ρωτάνε γιατί φεύγουμε μπαμπά;

1) Η περιοχή που θα πάρεις το σπίτι μπορεί να υποβαθμιστεί

2) Προβλήματα με γείτονες

3) Να είσαι κοντά στη δουλειά σου, γιατί αν η δουλειά σου είναι μακρυά και δίνεις ένα ενοίκιο στις βενζίνες πάλι θα είναι μειον

4) Το δάνει είναι χειρότερο από το ενοίκιο, γιατί αν πάλι βιώσουμε κρίση, και αλλάξουν οι μισθοί, θα υπάρξει πρόβλημα. Ενώ στο ενοίκιο σηκώνεσαι και φεύγεις και πας σε φτηνότερο

Σήμερα η αγορά σπιτιού δεν αξίζει γιατί πληρώνεις υπεραξία στα σπίτια. Να ζούσαμε τη τριετία 2014-2017 που λόγω κρίσης τα σπίτια ήταν πάφτηνα για αγορά στην Αθήνα να σου πω ΝΑΙ, αγορά τώρα. Αλλά όταν ένα αχούρι μου το πουλάνε 70 χιλ ευρώ , ε οχι ρε φιλε. Καλα δεν το συζητω για τις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, που στα δίνουν 45000 ευρώ και με θράσος.

Τη περίοδο 2014-2017, έβρισκες δυάρι στη Ζωγράφου με 30000 ευρώ, και απλά ήθελε μια ανακαίνιση μέσα το πολύ 8000 ευρώ και γινόταν κούκλα το σπίτι. Πουλούσαν σπίτια όσο-όσο γιατί όλοι χρωστούσαν στις τράπεζες. Ακόμα και στις βαριές περιοχές ένα σπίτι που σήμερα κοστίζει 350 χιλ ευρώ το έβρισκες μισή τιμή 175 χιλ ευρώ

Τέλος παντων , ίσως το βλέπω διαφορετικά, γιατί δεν έχω οικογένεια παιδιά κλπ και μένω με τη μητέρα μου στο ενοίκιο. Ίσως όταν κάνω μπορεί να σε θυμηθώ

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως το κερδος του υπαλληλου και του αφεντικου ειναι δυσαναλογα. Δε γινεται να παιρνεις βασικο μισθο και το αφεντικο σου να οδηγαει 150.000 αμαξι. Βασικα γινεται και αυτο ζουμε σημερα, αλλα δεν θα επρεπε. Εδω το προβλημα ειναι οτι μας κοτσαρανε ενα ποσο (540 ευρω η ξερωγω ποσο ειναι ο βασικος) και λεει αμα δινεις αυτα εισαι νομιμος, και αν κανεις 1.5 μυριο κερδος το χρονο συνεχισε να δινεις βασικο μιας και εισαι νομιμος. Δε θα συνεχισω για να μη παει σε πολιτικη συζητηση αλλα νομιζω καταλαβατε.

Και οταν υπαρχουν μεχρι και σημερα δουλειες με 2.5 ευρω την ωρα (LOL!) λογικο ειναι να ζουμε μεσα στη μιζερια σαν χωρα και να μην υπαρχει αυριο για τα παιδια μας ( ποια παιδια , αφου οι νεοι δεν κανουν παιδια γιατι δε βγαινει ). 

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Δυστυχως το κερδος του υπαλληλου και του αφεντικου ειναι δυσαναλογα. Δε γινεται να παιρνεις βασικο μισθο και το αφεντικο σου να οδηγαει 150.000 αμαξι. Βασικα γινεται και αυτο ζουμε σημερα, αλλα δεν θα επρεπε. Εδω το προβλημα ειναι οτι μας κοτσαρανε ενα ποσο (540 ευρω η ξερωγω ποσο ειναι ο βασικος) και λεει αμα δινεις αυτα εισαι νομιμος, και αν κανεις 1.5 μυριο κερδος το χρονο συνεχισε να δινεις βασικο μιας και εισαι νομιμος. Δε θα συνεχισω για να μη παει σε πολιτικη συζητηση αλλα νομιζω καταλαβατε.

Και οταν υπαρχουν μεχρι και σημερα δουλειες με 2.5 ευρω την ωρα (LOL!) λογικο ειναι να ζουμε μεσα στη μιζερια σαν χωρα και να μην υπαρχει αυριο για τα παιδια μας ( ποια παιδια , αφου οι νεοι δεν κανουν παιδια γιατι δε βγαινει ). 

Σου λεει πολυ απλα αν δεν σου αρεσει φυγε εξω. Είναι σκληρό αλλά ειναι η πραγματικότητα.

Στην Ελλάδα, έχουν μια κακή νοοτροπία. Κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτα΄που πρέπει να γίνονται οι αρμόδιοι. Υπάρχει κρίση, έχεις μισθούς στο πάτο και κόστος ζωής στο θεό.

Θες να κινηθεί η αγορά ακινήτων, έστω με ένα δάνειο δόσης των 400 ευρώ, και μου δίνεις μισθό σε κάποιον 600 ευρώ, αναγκαζοντάς τον να κάνει και μια δεύτερη δουλειά.

Το φαινόμενο της "Ελεύθερης αγοράς" μόνο κακό κάνει πιστεψε με

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...