APPLEGEEK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kostasbm είπε σα εξοδα να βαλεις και κανενα ισοθερμικο κανενα παντελονι του σκι αν ειναι κεντρικη θερμανση,μια φιλη μου πηρε και ενα sleeping bag καλου κακου να κανεις πτυχιακη στη μαγειρικη γιατι ανεβαινει το κασε delivery e-food - box- wolt υπαρχουν επιλογες madclip RIP!
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δυστυχώς η ακρίβεια η κρίση ο ιός κλπ μας κλείνουν σπίτι για φθηνή διασκέδαση. Αντι για σινεμά θέατρο έχεις netflix, αντί για γήπεδο nova, αντί για ταβέρνα efood, αντι για βόλτα με το αυτοκίνητο ή γυμναστήριο ο καθένας μας έχει ένα κινητό και κοιτάει 24ωρες και είναι και ικανοποιημένος μέσα στο σπίτι του
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να δουλευεις και να τα τρως ολα τοτε δεν αξιζει ο κοπος, κατσε σπιτι και ζησε με επιδωματα. Προφανως δε μιλαω για βασικο μισθο. Βεβαια ειναι αναλογα και τι βλεψεις εχει ο καθενας.
Bitbit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, adi32 είπε Δυστυχώς η ακρίβεια η κρίση ο ιός κλπ μας κλείνουν σπίτι για φθηνή διασκέδαση. Αντι για σινεμά θέατρο έχεις netflix, αντί για γήπεδο nova, αντί για ταβέρνα efood, αντι για βόλτα με το αυτοκίνητο ή γυμναστήριο ο καθένας μας έχει ένα κινητό και κοιτάει 24ωρες και είναι και ικανοποιημένος μέσα στο σπίτι του πολύ σωστό το σχόλιο. Βάλε και τους άλλους που αποφεύγουν τον κόσμο φοβούμενοι τον..... Κοινωνία ζόμπι. Αλλάζουν οι συνήθειες.
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Παίζει μεγάλο ρόλο το κόστος ζωής στην Αθήνα πάντως. Κάτι 600αρια που γράφετε για ενοίκια και 400 χιλιάρικα! για αγορά σπιτιού δεν ισχύουν παντού.
AristidisZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Παίζει μεγάλο ρόλο το κόστος ζωής στην Αθήνα πάντως. Κάτι 600αρια που γράφετε για ενοίκια και 400 χιλιάρικα! για αγορά σπιτιού δεν ισχύουν παντού. όχι τόσο μεγάλο όμως το σούπερ μάρκετ τα ίδια και μάλλον χειρότερα είναι στην επαρχία, λογαριασμοί τα ίδια 1
vs_skg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, AristidisZ είπε όχι τόσο μεγάλο όμως το σούπερ μάρκετ τα ίδια και μάλλον χειρότερα είναι στην επαρχία, λογαριασμοί τα ίδια το αστειο ειναι οτι στο Λονδινο λιγοτερα βγαινει το σουπερ
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, adi32 είπε Δυστυχώς η ακρίβεια η κρίση ο ιός κλπ μας κλείνουν σπίτι για φθηνή διασκέδαση. Αντι για σινεμά θέατρο έχεις netflix, αντί για γήπεδο nova, αντί για ταβέρνα efood, αντι για βόλτα με το αυτοκίνητο ή γυμναστήριο ο καθένας μας έχει ένα κινητό και κοιτάει 24ωρες και είναι και ικανοποιημένος μέσα στο σπίτι του Ενταξει αυτά που λες ισχύουν αλλά δεν τα κάνουν όλοι οπότε υπάρχουν λύσεις και εναλλακτικές. Γήπεδο δεν πάνε πολλοί, η μειοψηφία κατ' εμέ, όσα από τα άτομα του κύκλου μου πήγαιναν ως ενήλικοι μέχρι και τα 30 πλέον και αυτοί σταμάτησαν λόγω επεισοδίων, κακού θεάματος κτλ. Αντί για βόλτα με το αμάξι βγαίνεις να περπατήσεις. Γυμναστήριο δεν έχεις, μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα και ασκήσεις στο σπίτι. Για το cinema θα συμφωνήσω αλλά και πάλι δεν γνωρίζω πολλούς να πηγαίνουν συχνά, αραιά και που κάποιοι, αρκετοί είχανε έτσι κι αλλιώς διάφορες υπηρεσίες για να βλέπουν ταινίες νομιμα η παράνομα. Οι έξοδοι για φαγητό είναι ένα θέμα, μπορείς να πας σε έναν φίλο σου να παραγγείλετε κάτι. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε φέτος πάλι lockdown. 52 λεπτά πριν, zio10 είπε Παίζει μεγάλο ρόλο το κόστος ζωής στην Αθήνα πάντως. Κάτι 600αρια που γράφετε για ενοίκια και 400 χιλιάρικα! για αγορά σπιτιού δεν ισχύουν παντού. Για ενοικιο το 500αρι κατ ελάχιστο είναι ο κανόνας για σπίτι για οικογένεια. Για αγορά σπιτιού σίγουρα όχι 400000 είναι υπερβολή.
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, zio10 είπε Παίζει μεγάλο ρόλο το κόστος ζωής στην Αθήνα πάντως. Κάτι 600αρια που γράφετε για ενοίκια και 400 χιλιάρικα! για αγορά σπιτιού δεν ισχύουν παντού. 600 για ενοικιο δηλαδη η μεγαλο σπιτι σε νορμαλ περιοχη η μικρο σπιτι καλου καλα (πχ κεντρο θεσσαλονικης). Στις περισσοτερες περιπτωσεις δε χρειαζεται κατι τετοιο για εναν εργενη η ζευγαρι. Αν σε παιρνει οικονομικα παω πασο. Εγω πριν χρονια που εψαχνα να νοικιασω ειχα βρει με 320 40τμ σε καλη περιοχη κοντα στο κεντρο και με παρκινγκ φουλ ανακαινισμενο ας πουμε, και να ανεβηκαν σημερα οι τιμες πιστευω με 350-400 παλι κατι παρομοιο βρισκεις σημερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ενοίκιο 200 Δεη 40-70+ Ιντερνετ 30+ Φαγητο 120-200 Τηλεοραση 14 Έξοδα συντήρησης/καθαρισμών/απεντωμόσεων πες χοντρικά 30 το μήνα Κάπου στα 500Ε το μήνα είναι τα βασικά έξοδα. Αν βγάζεις ένα κανονικό μισθό μπορείς να ζήσεις μόνος. Αν βγάζεις τον κατώτατο μάλλον θα είναι ριψοκίνδυνο και ίοως στερηθείς πράγματα. Δεν υπολογίζω μέσα σε αυτά γιατρούς, εξόδους κτλ Αν βγάζεις κανά 800αρι (στα χέρια) ίσως άξιζε να το δεις. Αν είσαι στο 600αρι χωρίς προοπτικές βελτίωσης του εισοδήματος μάλλον θα φας το κεφάλι σου. Το καλύτερο είναι απλά να περιμένεις και να πάρεις το δικό σου σπίτι σε μία καλή περιοχή χωρίς υγρασίες κτλ
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε όχι τόσο μεγάλο όμως το σούπερ μάρκετ τα ίδια και μάλλον χειρότερα είναι στην επαρχία, λογαριασμοί τα ίδια Λογαριασμοί και σούπερ μάρκετ ίδια αλλά φτηνότερα ενοίκια και μετακίνηση λογικά. Δηλαδή με τον ίδιο μισθό κάποιος ζει σίγουρα πιο άνετα στην επαρχία.
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ενοίκιο 200 Δεη 40-70+ Ιντερνετ 30+ Φαγητο 120-200 Τηλεοραση 14 Έξοδα συντήρησης/καθαρισμών/απεντωμόσεων πες χοντρικά 30 το μήνα Κάπου στα 500Ε το μήνα είναι τα βασικά έξοδα. Αν βγάζεις ένα κανονικό μισθό μπορείς να ζήσεις μόνος. Αν βγάζεις τον κατώτατο μάλλον θα είναι ριψοκίνδυνο και ίοως στερηθείς πράγματα. Δεν υπολογίζω μέσα σε αυτά γιατρούς, εξόδους κτλ Αν βγάζεις κανά 800αρι (στα χέρια) ίσως άξιζε να το δεις. Αν είσαι στο 600αρι χωρίς προοπτικές βελτίωσης του εισοδήματος μάλλον θα φας το κεφάλι σου. Το καλύτερο είναι απλά να περιμένεις και να πάρεις το δικό σου σπίτι σε μία καλή περιοχή χωρίς υγρασίες κτλ Δικο σου σπιτι δε παιρνεις ουτε με τον κανονικο μισθο που λες. Εκτως και αν μπλεξεις με δανεια που για μενα δεν αξιζει.
insomniac01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ενοίκιο 200 Δεη 40-70+ Ιντερνετ 30+ Φαγητο 120-200 Τηλεοραση 14 Έξοδα συντήρησης/καθαρισμών/απεντωμόσεων πες χοντρικά 30 το μήνα Κάπου στα 500Ε το μήνα είναι τα βασικά έξοδα. Αν βγάζεις ένα κανονικό μισθό μπορείς να ζήσεις μόνος. Αν βγάζεις τον κατώτατο μάλλον θα είναι ριψοκίνδυνο και ίοως στερηθείς πράγματα. Δεν υπολογίζω μέσα σε αυτά γιατρούς, εξόδους κτλ Αν βγάζεις κανά 800αρι (στα χέρια) ίσως άξιζε να το δεις. Αν είσαι στο 600αρι χωρίς προοπτικές βελτίωσης του εισοδήματος μάλλον θα φας το κεφάλι σου. Το καλύτερο είναι απλά να περιμένεις και να πάρεις το δικό σου σπίτι σε μία καλή περιοχή χωρίς υγρασίες κτλ Αυτές είναι τιμές Άγιος Παντελεημωνας, Βικτόρια, άντε και Πλατεία Βάθη στα χειρότερα. 9 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Δικο σου σπιτι δε παιρνεις ουτε με τον κανονικο μισθο που λες. Εκτως και αν μπλεξεις με δανεια που για μενα δεν αξιζει. Δάνειο ΔΕΝ με τέτοιο μισθό. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από insomniac01
DjTony Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 1/9/2021 στις 3:00 ΜΜ, Sorath είπε Αθήνα. Μόλις προχθές το πλήρωσα οπότε είμαι σίγουρος για το ποσό που αναφέρω. 7€ το τρίμηνο; μπάνιο κάνεις μια φορά σε αυτό το διάστημα; πιάτα δε πλένεις; πλυντήρια δε βάζεις; νερό δε πίνεις; εγώ θέλω 10€ το μήνα μόνο το νερό που πίνουμε. Χαλάω ένα 50€ το τρίμηνο. Αποχέτευση δεν έχεις; μιλάς για βόθρο; μόνο και μόνο η αποχέτευση είναι 25-30€ 20 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Δικο σου σπιτι δε παιρνεις ουτε με τον κανονικο μισθο που λες. Εκτως και αν μπλεξεις με δανεια που για μενα δεν αξιζει. Και αξίζει να δίνεις 400-500€ το μήνα ενοίκιο μια ζωή και στο τέλος να μην έχεις τίποτα δικό σου και να σε διώχνουν κάθε ένα δύο χρόνια ε; ήμουν 6 χρόνια στο ενοίκιο. Πέταξα 25 χιλιάδες ευρώ έτσι για πλάκα. Αγόρασα σπίτι. Δίνω λιγότερα από ότι έδινα στο ενοίκιο για 30 χρόνια και πριν βγω στη σύνταξη θα το έχω ξοφλήσει και το παιδί μου θα έχει ένα δικό του σπίτι. Ούτως ή άλλως το ενοίκιο δε το δίνεις κάθε μήνα; το ίδιο είναι μια δοση στην τράπεζα και σου μένει και το σπίτι 3 1
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, DjTony είπε 7€ το τρίμηνο; μπάνιο κάνεις μια φορά σε αυτό το διάστημα; πιάτα δε πλένεις; πλυντήρια δε βάζεις; νερό δε πίνεις; εγώ θέλω 10€ το μήνα μόνο το νερό που πίνουμε. Χαλάω ένα 50€ το τρίμηνο. Αποχέτευση δεν έχεις; μιλάς για βόθρο; μόνο και μόνο η αποχέτευση είναι 25-30€ Εγώ κάνω μπάνιο κάθε μέρα, ενίοτε και 2η φορά, πλένω πιάτα και πίνω νερό. Πλυντήριο όχι. 9 με 12 ευρώ το 3μηνο στα ΝΠ, 1 άτομο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα