Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εγώ μετακομίζω τώρα Θεσσαλονίκη και έχω βρει ένα σπίτι για να πάω να μείνω . Είναι στα 28 τμ και ήθελα να κάνω ένα υπολογισμό πόσα θα χαλάω τον μήνα σε ρεύμα ,νερό, και κυρίως σούπερ μάρκετ για ένα άτομο ! Όλες οι ιδέες και προτάσεις δέκτες .

• Thanks 1
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι θέρμανση έχει; Επίσης το πόσο χαλάς σε σούπερ μάρκετ διαφέρει αρκετά από άτομο σε άτομο, έχω περάσει χρόνια που χάλαγα €20 τη βδομάδα μόνο.

• Like 5
Δημοσ.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Το νερό χοντρικά ούτε 10€/μήνα δε θα σου βγαίνει, λογικά γύρω στα 6-7€ φαντάζομαι.

Ίντερνετ εσύ ξέρεις αν θα έχεις και τι θα βάλεις.

Ρεύμα: έχει ηλιακό; Γενικά κάνεις συχνά μπάνιο; Λάντζα θα κάνεις στο χέρι ή θα έχεις πλυντήριο πιάτων; Είσαι miner; Χωρίς να ξέρουμε τίποτα από αυτά, και με αυξήσεις προ των πυλών, θα υπολόγιζα χοντρικά γύρω στα 30-40€/μήνα.

Τώρα για σουπερμάρκετ, τι να σου πούμε εμείς; Αν είσαι όντως του 1988, δηλαδή 33 ετών, δεν ξέρεις περίπου τι ανάγκες έχεις;

Θα μαγειρεύεις μόνος σου ή θα γίνεις κολλητός με τους ντελιβεράδες;

Συνήθως τα χοντρά έξοδα είναι delivery και σουπερμάρκετ.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Daniel88 είπε

Γεια σας εγώ μετακομίζω τώρα Θεσσαλονίκη και έχω βρει ένα σπίτι για να πάω να μείνω . Είναι στα 28 τμ και ήθελα να κάνω ένα υπολογισμό πόσα θα χαλάω τον μήνα σε ρεύμα ,νερό, και κυρίως σούπερ μάρκετ για ένα άτομο ! Όλες οι ιδέες και προτάσεις δέκτες .

Ρεύμα 50

Νερό 10

Κοινοχρηστα-30

Θερμανση (αν αναβει κεντρικη η πολυκατοικια) για χειμωνιατικους μηνες μονο 60

Ιντερνετ - Κινητο 30

Σουπερ μαρκετ 160

Μετακινησεις 30

Συνολο 310 (συν θερμανση)

Τα παραπανω ειναι μεσοι οροι. Υπαρχει αποκλιση ανα περιπτωση

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagos789 είπε

60 ευρω το μηνα για θερμανση στη Βορεια Ελλαδα; Αισιοδοξο το βλεπω 

28 τ.μ. διαμέρισμα είναι...

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Daniel88 είπε

με τι μισθο εισαι;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Daniel88 είπε

Έχεις μηχανάκι ή αυτοκίνητο; Αν ναι πρέπει να υπολογίσεις και τις βενζίνες ανάλογα με τη χρήση που κάνεις ή αν παίρνεις συγκοινωνία τα ανάλογα έξοδα. Αν επίσης έχεις εξόδους με φίλους για καφέ/ποτό/κινηματογράφο ή γενικά οτιδήποτε πρέπει να τα υπολογίσεις και αυτά. Τι σύνδεση στο διαδίκτυο θα έχεις; Γιατί άλλο είναι να πάρεις με 50Mbps και άλλο με οπτική ίνα και 100Mbps. Κάρτα για το κινητό θα βάζεις μια φορά το μήνα άρα και αυτό το υπολογίζεις. Αν έχεις συνδρομές πουθενά (πχ Netflix, Spotify) συν όσα δίνεις. Στη δουλειά σου αν τρως κάτι ή πίνεις καφέ και πληρώνεις από την τσέπη σου τα υπολογίζεις και αυτά. Κοινόχρηστα πόσο θα δίνεις (αν θα δίνεις);

Τώρα από τα υπόλοιπα:
1)Ρεύμα: Υπολόγισε περίπου 40-50€/μήνα ανάλογα τη χρήση (αν πχ έχεις πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα που ανάλογα με το πόσο συχνά το ανάβεις κλπ)
2)Νερό: Περίπου 10€/μήνα.
3)Σούπερ Μάρκετ: Εκεί είναι δύσκολο. Δε ξέρουμε τι έξοδα κάνεις. Εγώ θα έβαζα περίπου 120-130€/μήνα περίπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στον πρώτο τρίμηνο θα πάρεις μια γεύση του κόστους των πάγιων εξόδων (ούτε ενοίκιο μας λές, ούτε τι μισθό παίρνεις), από εκεί και πέρα κάνεις κουμάντο στα έξοδα σου.

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νερό πάντως δεν είναι 10€/μήνα. Εμένα μου έρχεται 6-7€/3μηνο.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sorath είπε

Νερό πάντως δεν είναι 10€/μήνα. Εμένα μου έρχεται 6-7€/3μηνο.

σε ποιά πόλη?

Στην Καβάλα που σπούδαζα πάντως, ήμουν κέντρο και πλήρωνα αρκετά ακριβά το λογαριασμό του νερού, επειδή απλά ήταν ανεβασμένο το πάγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...