Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω εδώ και τρία χρόνια να βρω μια λύση έχω ένα αναψυκτήριο δουλευω κυρίως με ντελίβερι efood box κτλ και τηλέφωνα φυσικά καταλαβαίνετε ότι όταν δεν έχω Ιντερνετ δεν δουλεύει τπτ μια αποσύνδεση να κάνει περιμένω τουλάχιστον πέντε λεπτά να  επανέλθει και έχω σοβαρό πρόβλημα με την σύνδεση μου έχω πάρει άπειρες φορές έχουν έρθει τεχνικοί αλλά δεν γίνετε τπτ αυτό που ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω ώστε το ρουτερ να μην ξεμένει ποτε από Ιντερνετ η να μου βρει κάποιος μια λύση ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

καλησπερα τα ιδια προβληματα ειχα και εγω , τι ρουτερ εχεις το speedport plus ; 

το plus που ειχα εγω , εκανε αποσυνδεση και μετα εκανε αρκετη ωρα να συνχρονισει πολυ σπαστικο!! . 

Αποφασισα να βαλω το cosmote  home booster φοβερο!! , με 6,80 ευρω επιπλεον τον μηνα εχω παντα ιντερνετ! , ακομα και να κοπει το dsl ! .και στο προτεινω. Ακομα και να κοπει το δικτυο σταθερησ χρησιμοποιει το δικτυο κινητης ! , αυτο αυξανει την ταχυτητα του ιντερνετ συνολικα. 

Μετα απο αρκετο ψαξιμο παντως πηγα κομματι κομματι στην καλωδιωση μου , ζητησα απο τον οτε να μου αλλαξει το καλωδιο εξωτερικα , το εκανε ηδη διοτι ειχα πολλες αποσυνδεσεις τοτε με το speedport ! . και το προβλημα ενω φαινοτανε να ειχε επιλυθει κοβοταν το ιντερνετ οποτε ηθελε!! τελικα βρηκα στο ιντερνετ σε φορουμ τα μονωτικα καλωδιων τηλεφωνου που τα πιανεις με την πενσα και συνδεει ενα καλωδιο με το αλλο αλλο τα εβαλα και αλλαξα και ενα καλωδιο και ηρεμησα!! ησυχα, ποτε αποσυνδεσεις! , αρχικα πιστευω οτι αμα εχεις αποσυνδεσεις ειναι θεμα καλωδιωσης! παντως το huawei μοντεμ του home booster ειναι φοβερο!! , και συνχρονιζει και πιο γρηγορα απο το σιχαμενο το speedport plus . Βρηκα ενα τροπο μεσω του snr να βλεπω καθε καλωδιω αμα εχει θορυβο και ετσι κατεληξα και αλλαξα το καλωδιο που ειχε προβλημα. Απο τοτε ,δεν ξανα εβαλα φιλτρα και splitter και εβαλα πανω στο ρουτερ 2 τηλεφωνα ασυρματα με ενα ταφ και ολα αψογα! :-) . 

το cosmote home booster , ειναι μοντεμ με καρτα σημ κοσμοτε και συνδεεις και το σταθερο τηλεφωνο επανω, σου δινει 100gb ιντερνετ με ταχυτητα φουλ 4g + την ταχυτητα του dsl! και μετα αμα καταναλωθουνε 15mbs απο το δικτυο 4g + την ταχυτητα του dsl! . Οποτε και να καναλωσεις τα gb παλι εχεις ιντερνετ απο τι δικτυο κινητης ! . 

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε για τον χρόνο σου έχουν έρθει τεχνικοί 3-4 φορές έχουν δει όλες της καλωδιώσεις δεν βρήκαν ποτε πρόβλημα από ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι στο καφαο αλλιώς είναι τόσο άσχετοι η τεχνικοί η απλά δεν θέλουν να ασχοληθούν να φανταστείς μου έχουν δώσει απαντήσει ότι μπορείς να φύγεις από τον ΟΤΕ δεν μπορούμε να το φτιάξουμε χαχα τεσπα θα κοιτάξω για το home booster φίλε τι να κάνω 

Δημοσ.

Ξέρεις να μπαίνεις μέσα στο ρούτερ? Να δεις το snr και να το δεις μόνο σου  ? Δηλαδή να κάνεις τεστ σε διαφορετική πρίζα.  Α ξέχασα εγώ έχω βάλει το καλώδιο από έξω κατευθείαν στο ρούτερ. Δοκίμασε να βρεις το καλώδιο στην πρώτη πρίζα του σπίτι και να δεις τι πιάνεις και στείλε μου και εμένα 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/9/2021 στις 10:44 ΜΜ, Aleksissasha είπε

Ξέρω να μπαίνω στο ρουτερ που θα το βρω αυτό αν και εγώ έχω απευθείας καλώδιο στο ρουτερ 

εννοω να βαλεις το ρουτερ στην πρωτη πριζα του σπιτιου σου και να δεις πως παει, βλεποντας το snr δηλαδη στο Downstream line attenuation στο status informaton του ρουτερ σου , μετρα εξω βαζωντας το ρουτερ και μπες απο ενα κινητο να δεις και μετα μεσα στο σπιτι , αμα δεν ειναι ιδιο τοτε φταιε καποιο καλωδιο στο σπιτι και πρεπει να το αλλαξεις . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...