Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω εδώ και μερικούς μήνες που έχω παρατηρήσει ότι τα ποντίκια που συνδέω στο λάπτοπ (με usb ή ασύρματα) κάνουν πρωτοβουλιακά scroll up/down συνεχώς είτε είμαι σε κάποιο αρχείο word, είτε στο web. Αρχικά αυτό γινόταν αραιά και που αλλά πλέον συμβαίνει συνεχώς και σε κουραστικό βαθμό. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως αντιμετωπίζεται;

Δημοσ.

Aν στο κάνουν όλα τα ποντίκια τότε έχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει το λάπτοπ.

Δοκίμασε να κάνεις disable το touch panel από την διαχείριση συσκευών και δες αν λυθεί το θέμα σου

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikolascx είπε

Καλησπέρα, έχω εδώ και μερικούς μήνες που έχω παρατηρήσει ότι τα ποντίκια που συνδέω στο λάπτοπ (με usb ή ασύρματα) κάνουν πρωτοβουλιακά scroll up/down συνεχώς είτε είμαι σε κάποιο αρχείο word, είτε στο web. Αρχικά αυτό γινόταν αραιά και που αλλά πλέον συμβαίνει συνεχώς και σε κουραστικό βαθμό. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως αντιμετωπίζεται;

Εμενα να δεις τι κανουν , πηρα ενα τελευταια και οπως το συνδεσα το ξεσυνδεσα και το πεταξα Trust  Yvi ολο ποιοτητα ηταν , μετα αναρωτιουνται καποιοι γιατι κλεινουν τα μαγαζια τους

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς, καμία βελτίωση.

Στις 31/8/2021 στις 8:54 ΜΜ, triplex1 είπε

Εμενα να δεις τι κανουν , πηρα ενα τελευταια και οπως το συνδεσα το ξεσυνδεσα και το πεταξα Trust  Yvi ολο ποιοτητα ηταν , μετα αναρωτιουνται καποιοι γιατι κλεινουν τα μαγαζια τους

Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του ποντικιού. Δύο από τα τρία που έβαλα ήταν καλής ποιότητας Logitech 😕
Καμιά άλλη ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...