Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 τι εννοώ με τον τίτλο που έχω γράψει - θα προσπαθήσω να το πω όσο καλύτερα γίνεται -......μαθαίνω html, css και javascript....κάνω κάποιες εργασίες συνδυαστικές κτλ απλός θέλω να τα δω όλα αυτά σε κάτι πολυσύνθετο, δυσκολότερο από αυτά που κάνω....δλδ εαν υπάρχει κάπου που να μπορώ να δω σε ένα site όλο το html, css και javascriptτου -όχι σε links-
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μπορείς μέσα από το Inspect να δεις όλες τις διαδικασίες. Αριστερό click στη σελίδα που θες να δεις το κώδικά του και μετά inspect (στον chrome)
Kthulhou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, gekatsou είπε Αριστερό click λολ
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 52 λεπτά πριν, Kthulhou είπε λολ Όχι Ναι δεξί λολ
k33theod Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Επίσης με shift ctr i ανοίγεις την consola και μπορεί να δεις πολλά πράγματα. Τα αρχεία είναι στην καρτελα Sources.
vngls7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 23 hours ago, vense97 said: τι εννοώ με τον τίτλο που έχω γράψει - θα προσπαθήσω να το πω όσο καλύτερα γίνεται -......μαθαίνω html, css και javascript....κάνω κάποιες εργασίες συνδυαστικές κτλ απλός θέλω να τα δω όλα αυτά σε κάτι πολυσύνθετο, δυσκολότερο από αυτά που κάνω....δλδ εαν υπάρχει κάπου που να μπορώ να δω σε ένα site όλο το html, css και javascriptτου -όχι σε links- Το έχω κάνει παλαιότερα με httrack. Δοκίμασε, δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα