Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kostis76 είπε

ok η 3070ti την παρηγγειλα. Ευχαριστω ημουν ετοιμος να παρω την 3060ti με περιπου τα ιδια χρηματα....

Παμε για τα υπολοιπα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzic είπε

Αν αναφερεσαι σε εμενα δεν το θελω μονο για παιχνιδια το pc. Εχω 7 site (η εταιρια μου) ειμαι ολη την ωρα στα pc, photoshop, premiere, εχω προγραμματα μουσικης εχω δυο οθονες και σκεφτομαι και για τριτη. Ολα τα κανω και με τον ι5 που εχω τωρα. Απλα θελω να κανω αναβαθμιση. Το μισαωρο που εχω την ημερα να παιζω games θελω να πεταει το μηχανημα. Δεν μου κανει ουτε λαπτοπ ουτε πισι για πισω απο την tv. Και θελω να ειναι ανετα μεσα στο κουτι ολα, γιαυτο ψαχνω και μεγαλο κουτι.

ότι είπα για το κουτί ισχύει δεν χρειάζεται ολόκληρο ντουλάπι για να κάνεις την δουλειά σου,με πολύ λιγότερα λεφτά στην τιμή και την απόδοση,στο νήμα που σου είπα έχει πολλά έτοιμα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ICE-T είπε

ότι είπα για το κουτί ισχύει δεν χρειάζεται ολόκληρο ντουλάπι για να κάνεις την δουλειά σου,με πολύ λιγότερα λεφτά στην τιμή και την απόδοση,στο νήμα που σου είπα έχει πολλά έτοιμα.

Παντως αδερφε απ'οτι καταλαβα το παληκαρι που ειπε '' θελω να πεταει το μηχανημα'' , νομιζω οτι εννοει να πεταει μαζι με το κουτι. 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Παντως αδερφε απ'οτι καταλαβα το παληκαρι που ειπε '' θελω να πεταει το μηχανημα'' , νομιζω οτι εννοει να πεταει μαζι με το κουτι. 😎

Γούστα είναι αυτά τι να πω😂.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Γούστα είναι αυτά τι να πω ( όχι δεν είναι τρολλ θέμα)😂.

Μη γινεσαι κακος , κανεις δεν ειπε οτι ειναι τρολ

Οριστε και ενα pc που πεταει

pc-aircraft-carrier-alien-tower---discover-the-craziest-machines-of-computex-2017-pc-aircraft-carrie-ien-tower-discover-the-craziest-machines-of-computex-2017-0.jpg.3118192831d5c219f43708f8172a031a.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

Μη γινεσαι κακος , κανεις δεν ειπε οτι ειναι τρολ

Οριστε και ενα pc που πεταει

pc-aircraft-carrier-alien-tower---discover-the-craziest-machines-of-computex-2017-pc-aircraft-carrie-ien-tower-discover-the-craziest-machines-of-computex-2017-0.jpg.3118192831d5c219f43708f8172a031a.jpg

αυτα ειναι σιδερωνεις και τα ρουχα στην πιστα αμα λαχει στον γωνιακο διαδρομο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ICE-T είπε

αυτα ειναι σιδερωνεις και τα ρουχα στην πιστα αμα λαχει στον γωνιακο διαδρομο

Ασε καινε πολυ τα αεροπλανοφορα , δεν συμφερει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2021 στις 10:25 ΠΜ, kostis76 είπε

Την πατησαμε, με πηραν απο ekos.gr η καρτα δεν υπαρχει.... Αναμενω refund. Καποιο αλλο κατατημα με την 3070ti σε νορμαλ τιμη;

Επεξ/σία από tzic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tzic είπε

Την πατησαμε, με πηραν απο ekos.gr η καρτα δεν υπαρχει.... Αναμενω refund. Καποιο αλλο κατατημα με την 3070ti σε νορμαλ τιμη;

Πάρε το Πλαίσιο και κάνε παραγγελία (Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας) στα 800€ την έχει.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-3070-ti-eagle-8-gb_3755029 

Αλλιώς με πολύ προσοχή στις αγγελίες υπάρχουν "σφραγισμένες" με 950€

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Πάρε το Πλαίσιο και κάνε παραγγελία (Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας) στα 800€ την έχει.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-3070-ti-eagle-8-gb_3755029 

5 με 6 μήνες μου ειπαν απο το Πλαισιο...

• Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Ας παει σ'αυτην αν ειναι να το παιξει κορωνα γραμματα , ετοιμη για παραδοση  https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/msi-vga-geforce-rtx-3060-ti-gaming-z-trio-lhr_3795764

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...