Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzic είπε

Καλησπερα, εχω συνηθισει τοσα χρονια με το ποντικι & το keyboard ειναι αδυνατον να πιασω το χειριστηριο κονσολας

Ουτε και το LaPTOP με εξυπηρετει. Θελω μεγαλες οθονες (2)

50 ναι ηλικια

Θα καταληξω μαλλον καπου εδω.

Και ένα έτοιμο με 5600x & RTX 3070...

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-ryzen-5-5600x-16gb-rtx3070-fd

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tzic είπε

Εχει νοημα να παω σε 3070; Θα δω τοσο μεγαλη διαφορα απο την 3060ti;

30 frames σε 1440p περίπου, keyboard+mouse δουλεύει σε Xbox series X 

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 3:23 ΜΜ, kostis76 είπε

i9-10850K..

Nαι ίσως στον ύπνο τους, και για να προλάβω χαζά σχόλια μόνο άσχετος θα έτρεχε i9 στοκ

Στις 1/9/2021 στις 3:23 ΜΜ, kostis76 είπε

το ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο ισχυρα (και αναβαθμισιμα CPU & GPU-wise)

Οπου εκτός εγγύησης σε περίπτωση αστοχία είτε μητρικής είτε gpu είναι ένα giant brick με άλλους 6 μήνες δόσεων στην τράπεζα...... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, itanium είπε

Nαι ίσως στον ύπνο τους, και για να προλάβω χαζά σχόλια μόνο άσχετος θα έτρεχε i9 στοκ

Οπου εκτός εγγύησης σε περίπτωση αστοχία είτε μητρικής είτε gpu είναι ένα giant brick με άλλους 6 μήνες δόσεων στην τράπεζα...... 

Ok, δικαίωμα σου να χρυσοπληρωνεις τις overpriced cpus/gpus (είτε new η used... )

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzic είπε

Εχω καταληξει σε αυτα

Επεξεργαστης: Ryzen 9 5900X 3.7

Κουτι: Thermaltake Core X71 Tempered Glass Edition

Δεν εχω καταληξει σε motherboard, μνημες, ψυχτρα

Και εχω και μια ερωτηση: 3060 ti 8 GB ή 3060 12 GB ;

https://www.e-gate.gr/1117085/msi-geforce-rtx-3070-lhr-ventus-3x-8g-oc-8gb-gddr6-v390-273r

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tzic είπε

Εχω καταληξει σε αυτα

Κουτι: Therm?altake Core X71 Tempered Glass Edition

Τόσα αξιόλογα κουτιά καινούργια μοντέλα υπάρχουν μέχρι τα 160 ευρώ, αυτό διάλεξες? Πήγαινε στην ενότητα δείχτε το κουτί σας στις τελευταίες 4,5 σελίδες και ρίξε μια ματιά

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzic είπε

Εχω καταληξει σε αυτα

Κουτι: Thermaltake Core X71 Tempered Glass Edition

https://www.skroutz.gr/s/24516270/Phanteks-Eclipse-P500A-DRGB-Black.html

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

κατά τα άλλα το ήθελε για να παίζει σε ΤV και κοιτάζει ολόκληρο μπαούλο αντί να πάρει ένα μικρό κουτάκι σαν το coolermaster NR200P και να είναι άρχοντας (το κρύβει και πίσω από την τηλεόραση παίρνει και ικανή ψύξη το συγκεκριμένο κουτάκι) θέμα για να γίνεται κουβέντα μόνο χωρίς ουσία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ICE-T είπε

κατά τα άλλα το ήθελε για να παίζει σε ΤV και κοιτάζει ολόκληρο μπαούλο αντί να πάρει ένα μικρό κουτάκι σαν το coolermaster NR200P και να είναι άρχοντας (το κρύβει και πίσω από την τηλεόραση παίρνει και ικανή ψύξη το συγκεκριμένο κουτάκι) θέμα για να γίνεται κουβέντα μόνο χωρίς ουσία.

Μπορει να του αρεσε που παιρνει στον κατω οροφο και fan  με Rgb , δεν ειναι κακο να εχει το κουτι τρια πατωματα.

Και που'σαι φιλε εχω ενα Xaser III γυρω στα 50 κιλα ειναι μονο , θα στο δωσω σε πολυ χαμηλη τιμη με τα μεταφορικα δικα σου!!!!

:-D:-D:-D

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
Στις 2/9/2021 στις 8:50 ΜΜ, kostis76 είπε

11 ώρες πριν, ICE-T είπε

Αν αναφερεσαι σε εμενα δεν το θελω μονο για παιχνιδια το pc. Εχω 7 site (η εταιρια μου) ειμαι ολη την ωρα στα pc, photoshop, premiere, εχω προγραμματα μουσικης εχω δυο οθονες και σκεφτομαι και για τριτη. Ολα τα κανω και με τον ι5 που εχω τωρα. Απλα θελω να κανω αναβαθμιση. Το μισαωρο που εχω την ημερα να παιζω games θελω να πεταει το μηχανημα. Δεν μου κανει ουτε λαπτοπ ουτε πισι για πισω απο την tv. Και θελω να ειναι ανετα μεσα στο κουτι ολα, γιαυτο ψαχνω και μεγαλο κουτι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tzic είπε

Αν αναφερεσαι σε εμενα δεν το θελω μονο για παιχνιδια το pc. Εχω 7 site (η εταιρια μου) ειμαι ολη την ωρα στα pc, photoshop, premiere, εχω προγραμματα μουσικης εχω δυο οθονες και σκεφτομαι και για τριτη. Ολα τα κανω και με τον ι5 που εχω τωρα. Απλα θελω να κανω αναβαθμιση. Το μισαωρο που εχω την ημερα να παιζω games θελω να πεταει το μηχανημα. Δεν μου κανει ουτε λαπτοπ ουτε πισι για πισω απο την tv. Και θελω να ειναι ανετα μεσα στο κουτι ολα, γιαυτο ψαχνω και μεγαλο κουτι.

Απλα ειναι κριμα να παρεις 3060 οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις 3070ti (οσο υπαρχει ακομα... )

https://www.ekos.gr/product/gigabyte-rtx-3070-ti-eagle-8gb

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Απλα ειναι κριμα να παρεις 3060 οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις 3070ti (οσο υπαρχει ακομα... )

https://www.ekos.gr/product/gigabyte-rtx-3070-ti-eagle-8gb

Ναι οκ αυτο το αλλαξα ηδη. Θα παρω την 3070, δεν ηξερα οτι ηταν στην ιδια τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...