Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μαγαζι της μητερας μου ,σταματησε να λειτουργει, οχι απο βλαβη,το pos..απο τη τραπεζα της ειπαν πως πρεπει να αγορασει καινουριο και να πληρωνει εκτος απο τη προμήθεια της τραπεζας και στην εταιρεία που αγοραζει το pos ..γνωριζει κανεις τι ισχύει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, greg2310 είπε

Στο μαγαζι της μητερας μου ,σταματησε να λειτουργει, οχι απο βλαβη,το pos..απο τη τραπεζα της ειπαν πως πρεπει να αγορασει καινουριο και να πληρωνει εκτος απο τη προμήθεια της τραπεζας και στην εταιρεία που αγοραζει το pos ..γνωριζει κανεις τι ισχύει?

Ισχύει. Σε πάρα πολλούς συναδέλφους του κλάδου μου, ήρθαν είτε επιστολές είτε τηλέφωνα πως θα διακοπέι η δυνατότητα διεκπεραίωσεις συναλλαγών μέσω της τράπεζας που μέχρι τώρα συνεργάζονταν (κυρίως το έχω ακούσει για Eurobank αλλά και λιγότερο άλλες). Πρέπει να κάνεις νέα σύμβαση και πλέον να πληρώσεις και το POS αλλά και μηνιαία έξοδα συντήρησης πλην της προμήθειας ανά συναλλαγή φυσικά.

Επεξ/σία από kax54638
Δημοσ.

Τι αλλο θα ακουσουμε ?ακομα δεν ανοιξαν τα μαγαζια ....απορω πως θελουν κ ανάπτυξη...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greg2310 είπε

Τι αλλο θα ακουσουμε ?ακομα δεν ανοιξαν τα μαγαζια ....απορω πως θελουν κ ανάπτυξη...

Μήπως δεν το χρησιμοποιούσε ?

Δημοσ.

Το μηχάνημα δεν εχει βλαβη ..σε υποχρεωνουν να παρεις καινούργιο με κόστος ~250ε κ μηνιαία συνδρομή για λογους συντηρησης 7.5 ε

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, greg2310 είπε

Το μηχάνημα δεν εχει βλαβη ..σε υποχρεωνουν να παρεις καινούργιο με κόστος ~250ε κ μηνιαία συνδρομή για λογους συντηρησης 7.5 ε

Μήπως δεν το χρησιμοποιούσε ?

Δημοσ.

Δε το χρησιμοποιουσε στη περιοδο του lockdown που ηταν κλειστα..ολη την αλλη διαρκεια του χρονου κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...