greg2310 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Στο μαγαζι της μητερας μου ,σταματησε να λειτουργει, οχι απο βλαβη,το pos..απο τη τραπεζα της ειπαν πως πρεπει να αγορασει καινουριο και να πληρωνει εκτος απο τη προμήθεια της τραπεζας και στην εταιρεία που αγοραζει το pos ..γνωριζει κανεις τι ισχύει?
kax54638 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, greg2310 είπε Στο μαγαζι της μητερας μου ,σταματησε να λειτουργει, οχι απο βλαβη,το pos..απο τη τραπεζα της ειπαν πως πρεπει να αγορασει καινουριο και να πληρωνει εκτος απο τη προμήθεια της τραπεζας και στην εταιρεία που αγοραζει το pos ..γνωριζει κανεις τι ισχύει? Ισχύει. Σε πάρα πολλούς συναδέλφους του κλάδου μου, ήρθαν είτε επιστολές είτε τηλέφωνα πως θα διακοπέι η δυνατότητα διεκπεραίωσεις συναλλαγών μέσω της τράπεζας που μέχρι τώρα συνεργάζονταν (κυρίως το έχω ακούσει για Eurobank αλλά και λιγότερο άλλες). Πρέπει να κάνεις νέα σύμβαση και πλέον να πληρώσεις και το POS αλλά και μηνιαία έξοδα συντήρησης πλην της προμήθειας ανά συναλλαγή φυσικά. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από kax54638
greg2310 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Τι αλλο θα ακουσουμε ?ακομα δεν ανοιξαν τα μαγαζια ....απορω πως θελουν κ ανάπτυξη...
GREGORYMO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, greg2310 είπε Τι αλλο θα ακουσουμε ?ακομα δεν ανοιξαν τα μαγαζια ....απορω πως θελουν κ ανάπτυξη... Μήπως δεν το χρησιμοποιούσε ?
greg2310 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Το μηχάνημα δεν εχει βλαβη ..σε υποχρεωνουν να παρεις καινούργιο με κόστος ~250ε κ μηνιαία συνδρομή για λογους συντηρησης 7.5 ε
GREGORYMO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, greg2310 είπε Το μηχάνημα δεν εχει βλαβη ..σε υποχρεωνουν να παρεις καινούργιο με κόστος ~250ε κ μηνιαία συνδρομή για λογους συντηρησης 7.5 ε Μήπως δεν το χρησιμοποιούσε ?
greg2310 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δε το χρησιμοποιουσε στη περιοδο του lockdown που ηταν κλειστα..ολη την αλλη διαρκεια του χρονου κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα