Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέχασα τον κωδικό που έχω βάλει κατά την εκκίνηση του λαπτοπ στα windows 10 και δεν μπορώ να συνδεθώ, ούτε θυμάμαι τις ερωτήσεις ασφαλείας που είχα βάλει για να γίνει ανάκτηση, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι τοπικός λογαριασμός ή Microsoft;

Τοπικός λογαριασμός 

Δημοσ.

https://www.lazesoft.com/forgot-windows-admin-password-recovery-freeware.html

Κάποιος από εδώ στο φόρουμ το είχε προτείνει δεν το έχω δοκιμάσει εγώ για να ξέρω.. 

Υπάρχει και άλλος τρόπος χριαζετε όμως να έχεις περασμένα σε φλασακι τα Windows 10... δες το βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Raylan είπε

Ξέχασα τον κωδικό που έχω βάλει κατά την εκκίνηση του λαπτοπ στα windows 10 και δεν μπορώ να συνδεθώ, ούτε θυμάμαι τις ερωτήσεις ασφαλείας που είχα βάλει για να γίνει ανάκτηση, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Eσύ δεν κανεις φορματ κλπ?Τι σόι μάστορας είσαι ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eσύ δεν κανεις φορματ κλπ?Τι σόι μάστορας είσαι ?

Και θα κάνεις format για ένα password ?  Είναι σαν αλλάζεις κινητήρα για ένα μπουζί :Ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Έκαστος στο είδος του! Όταν κάνει φορμάτ σβήνει και τους κωδικούς, οπότε γιατί να ασχοληθεί μαζί τους;

1 λεπτό πριν, manolis940 είπε

Και θα κάνεις format για ένα password ?  Είναι σαν αλλάζεις κινητήρα για ένα μπουζί :Ρ

Το εννοεί με την έννοια ότι θα έπρεπε να το γνωρίζει, αφού είναι στο αντικείμενό του.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Οχι ,είναι σαν να το παίζεις μηχανικός αυτοκινήτων και να μην ξερεις τι είναι το μπουζί.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι ,είναι σαν να το παίζεις μηχανικός αυτοκινήτων και να μην ξερεις τι είναι το μπουζί.

Αν είναι όντως τεχνικός με ένα απλό googlάρισμα θα είχε βρει το παραπάνω. Εδώ που τα λέμε και αν δεν είναι πάλι θα το έβρισκε. Ωστόσο ένα δυο θέματα που είδα και έχει απαντήσει δεν φαίνεται να το παίζει τεχνικός. Το αντίθετο θα έλεγα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν είναι όντως τεχνικός με ένα απλό googlάρισμα θα είχε βρει το παραπάνω. Εδώ που τα λέμε και αν δεν είναι πάλι θα το έβρισκε. Ωστόσο ένα δυο θέματα που είδα και έχει απαντήσει δεν φαίνεται να το παίζει τεχνικός. Το αντίθετο θα έλεγα.

Κόβει και αποδείξεις πάντως 

Δημοσ.

Να κατεβάσω τα windows σε άλλον υπολογιστή να τα περάσω σε usb stick, και να τα τρέξω στο κλειδωμένο λάπτοπ οκ λύνεται το πρόβλημα αλλά θα χαθούν όλα τα αρχεία..

Εγώ ρώτησα σε τοπικό λογαριασμό αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να ανακτήσω τους κωδικούς χωρίς να αναγκαστώ να τα σβήσω όλα..

Έκτος από τα τρόλς υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος που να ξέρει??

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Raylan είπε

τρόπος για να ανακτήσω τους κωδικούς

Θέλετε να βρείτε τους κωδικούς ή να τους σπάσετε ώστε να μπείτε κανονικά στο λειτουργικό (και αν θέλετε να δημιουργήσετε νέους;)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Raylan είπε

Τοπικός λογαριασμός 

κατέβασε το hirens boot, boot-αρε με το stick Που θα φτιάξεις κ θα δεις , έχει local pass changers

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...