Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pattayiotis είπε

The console club club

Γιατι εχει 2 club,ειναι κατι σαν την καρετα και τη μοναχους;

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Bρηκαμε το ένα.

Αυτο που λετε δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σκεφτεται ο φιλος.

Και απορω πως εχει μεινει ανοιχτο το consoleclub,με τις τιμες και τις κινεζιες που εχει.

6 ώρες πριν, Bitbit είπε

Φίλε τα μόνο που επιβιώνουν είναι τα σουβλατζίδικα και τα καφε delivery. Όλη η ελλάδα με έναν καφέ στο χέρι είναι πρωί μεσημέρι βράδυ. Καλύτερα να ανοίξεις ένα τέτοιο. Δε λέω ότι θα πετύχει αλλά σίγουρα περισσότερες πιθανότητες θα έχεις. Σε κάθε τετράγωνο βλέπεις και από ένα

Δε θα πετυχει,οπως δεν πετυχαινει η πλειοψηφια αυτων.

Μη δινεις τετοιες συμβουλες,δε συζηταμε το ποσο offtopic εισαι.

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Δε με λες και off topic. Ο φίλος ρωτάει να ανοίξει μια επιχείρηση και πρότεινα μια άλλη αντί γι αυτό που είπε.

Δεν ξέρω αν θα πετύχει, δεν είμαι στον χώρο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε κάθε γειτονιά βλέπεις κι ένα μαγαζάκι για καφέ στο χέρι κι απορώ τι διάολο γίνεται και πως βγάζουν κέρδος όλοι αυτοί  Επίσης τον τελευταίο καιρό τα μηχανάκια delivery κάνουν παρέλαση. Δε ξέρω αν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ.

Μπορεί αυτό που λες εσύ να το λένε πολλοί αλλά εγώ βλέπω ότι αν ανοίξει κάπου ένα νέο μαγαζί, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι καφέ (take away) η σουβλατζίδικο. Τώρα αν φυτοζωουν δε το γνωρίζω. 

Σε κάθε περίπτωση είναι ασύγκριτα καλύτερα ιδέα από αυτό που θέλει να κάνει 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις.

Δηλαδή θα δώσεις πόσες χιλιάδες ευρώ για παιχνίδια ps5, τα οποία θα νοικιάζεις για 3 ευρώ. Ποτέ ακριβώς θα πάρεις πίσω τα 60 ευρώ που κάνει ένα καινούργιο παιχνίδι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Γιατι εχει 2 club,ειναι κατι σαν την καρετα και τη μοναχους;

Αυτο που λετε δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σκεφτεται ο φιλος.

Και απορω πως εχει μεινει ανοιχτο το consoleclub,με τις τιμες και τις κινεζιες που εχει.

Ο ίδιος ο ΤΣ το προτείνει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bitbit είπε

Δε με λες και off topic. Ο φίλος ρωτάει να ανοίξει μια επιχείρηση και πρότεινα μια άλλη αντί γι αυτό που είπε.

Δεν ξέρω αν θα πετύχει, δεν είμαι στον χώρο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε κάθε γειτονιά βλέπεις κι ένα μαγαζάκι για καφέ στο χέρι κι απορώ τι διάολο γίνεται και πως βγάζουν κέρδος όλοι αυτοί  Επίσης τον τελευταίο καιρό τα μηχανάκια delivery κάνουν παρέλαση. Δε ξέρω αν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ.

Μπορεί αυτό που λες εσύ να το λένε πολλοί αλλά εγώ βλέπω ότι αν ανοίξει κάπου ένα νέο μαγαζί, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι καφέ (take away) η σουβλατζίδικο. Τώρα αν φυτοζωουν δε το γνωρίζω. 

Σε κάθε περίπτωση είναι ασύγκριτα καλύτερα ιδέα από αυτό που θέλει να κάνει 

Αν είχα την δυνατότητα να διορθώσω το λάθος μου, σίγουρα θα είχα επιλέξει το καφέ αντί για το 24ωρο self video club που είχα, και το άνοιξα στην χειρότερη δυνατή περίοδο(έλευση adsl γραμμών)

Κατ' εμέ μιας και το έζησα κάποια φεγγάρια από κοντά, δεν έχει μέλλον ούτε στα παιχνίδια. Αμα είχε τα seven θα ζούσαν ακόμα. Αρχισαν την παρακμή την ίδια περίοδο με μένα, αλλά αντέξαν λίγο παραπάνω λόγω των παιχνιδιών. Προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα σήμερα σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.

Αν πας στην Ιαπωνία θα πετύχεις, Ελλάδα τώρα ποιος πάει σε τέτοια? Εγώ προσωπικά μόνο αν είχε κάτι που δεν μπορώ να έχω θα πήγαινα ( όπως μια άριστη τιμονιερα με κάθισμα, δύο οθόνες κτλ). Όσοι επιβιώνουν ακόμα είναι αυτοί που έχουν και pc μέσα και τώρα λόγω κρυπτο έχουν βάλει 24 ώρες να σκάβουν. Εσύ με ενοικιάσεις παιχνιδιών δεν έχεις καμία ελπίδα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να έρθει κάποιος στο μαγαζί σου όταν έχει δεκάδες ψηφιακά καταστήματα σε καλύτερες τιμές. Ιδίως σε επαρχιακή πόλη, που οι νέοι μειώνονται σημαντικά, η αποτυχία είναι δεδομένη 

Δημοσ.

Ντάξει νόμιζα ότι είναι ψιλοτρόλ κάποιος τύπος που μπήκε να κάνει τον στερεοτυπικό επαρχιώτη που δεν έχει ιδέα, αλλά θέλει εύκολο χρήμα, καταλήγοντας να πετάει τα χρήματά του σε πράγματα που έχουν ξεπεραστεί εδώ και 10 χρόνια (ενώ η αρχική ιδέα πάει πίσω... 30 σίγουρα).

Με το console club club, πείστηκα ότι είναι τρολ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο αν είναι κάτι σε Greekdojo η Inspot ίσως πετύχει, θα πρέπει να χτίσεις κοινότητα και να τη ψήσεις με δελεαστικούς τρόπους να έρχεται, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να δεις πως θα το πετύχεις αυτό από τη μουσική μέχρι τη βιτρίνα μέχρι το tournament organizing μέχρι μία διαδικτυακή κοινότητα. Σε κάποιες επαρχιακές πόλεις υπάρχουν τέτοιες κοινότητες. Δες πως το κατάφεραν αυτοί και κάντο και εσύ.

Γενικά πάντως στις επιχειρήσεις αν δε ξέρεις αν θα πετύχεις τότε δεν θα πετύχεις οπότε είναι καλύτερο να κάνεις κάτι που θεωρείς σίγουρο εκτός αν αυτή είναι η μόνη σου επιλογή για εισόδημα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, puelito είπε

Καλύτερη ιδέα θεωρώ ένα βίντεο κλαμπ.

Τώρα ο καθένας όπως το βλέπει...

Με ταινίες σε laser disks .Θα ελεγα και σε ΒΕΤΑ αλλά μάλλον τραβηγμένο.

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα, όταν ήμουν Κύπρο στρατιώτης πηγαίναμε σχεδόν σε κάθε έξοδο σε ένα console club στο οποίο χρεώνε 3€ την ώρα για να παίξεις PS4 και λιωναμε με tekken / fifa, κλπ. Πιστεύω εάν έχεις κάνα στρατόπεδο εκεί κοντά και βάλεις καφέδες, σάντουιτς, κάνα καινούργιο pc, κλπ ίσως να πιάσει γιατί οι στρατιώτες συνέχεια ανανεώνονται! 

• Confused 1
Δημοσ.

20 ώρες πριν, panosno1com είπε

Ειχα ενα στη γειτονιά μου Κερατσίνι που εκτος οτι πουλουσε αντιγραφές,  τις νοικιαζε κιολας

Τις εποχές των παχιών αγελάδων , τα περισσότερα βιντεο κλαμπ νοικιάζανε αντιγραφές.  Το ειρωνικό ήταν πως ΟΛΟΙ είχαν αφίσες 'μην στηρίζετε πειρατεία κλπ κλπ'

19 ώρες πριν, Pattayiotis είπε

Δηλαδή ρε παιδιά τα άλλα console club πως επιβίωνουν ?

Μεγαλύτερο κομμάτι των πωλήσεων τους είναι online. Στην πόλη μου έχω ένα ντεμέκ κονσολάδικο, που το έχει γυρίσει σε merchandise, και κινεζιές πλαστικούρες χαμηλής ποιότητας. Ότι έχει σχετικό με gaming είναι σε 'αθίγγανες' τιμές. Απορώ πραγματικά πως επιβιώνει αυτό το μαγαζί

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο ίδιος ο ΤΣ το προτείνει.

Αυτο που προτεινει δεν γνωριζει ουτε ο ιδιος τι ειναι.

13 ώρες πριν, Bitbit είπε

Ανοιγουν ολοι καφε ή ψησταρια γιατι νομιζουν τι θα πετυχουν.

Το βασικοτερο και πιο κοινο που εχουν αυτοι οι ανθρωποι μταξυ τους,ειναι οτι δεν γνωριζουν το επαγγελμα,απλα νομιζαν οτι θα βγαλουν ευκολο χρημα. Ποσα απο αυτα τα μαγαζακια ξεπερνανε τη διετια;
Το κακο δεν ειναι οτι ανοιγουν και κλεινουν,αλλα το οτι παιρνουν αναγκαστικα ενα κομματι απο την πιττα,με αποτελεσμα να ζημιωνεται και ενας πιο καλος επιχειρηματιας,και να κινδυνευει και αυτος να κλεισει .

Το βασικο για να ανοιξεις ενα μαγαζι,οποιουδηποτε ειδους,ειναι να εχεις μεγαλη εμπειρια στο χωρο,και φυσικα να εισαι σωστος επαγγελματιας. Απο ολους αυτους,το 20% πληροι αυτες τις προυποθεσεις. 
Κανε μια βολτα στις αγγελιες του φβ,να δεις ποσοι κυρ παντεληδες ( και τα παιδια τους πλεον ) πουλανε επαγγελματικο εξοπλισμο,ή πουλανε την επιχειρηση  ολοκληρη, επειδη δεν βγαινει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...