Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ στην περιοχή μου υπήρχε ένα dvd club που το πάλεψε μέχρι τέλος ο τύπος, παιχνίδια, κονσόλες video games, ταινίες ότι θέλεις τα τελευταία χρόνια δούλευε μόνο με μετανάστες και αντιγραμμένα dvd, το μεροκάματο να βγαίνει..

Έπεσε ο κορονοΐος έκλεισε το μαγαζί δεν ξανά άνοιξε τα πούλησε όλα..

Πλέον αυτά είναι εκτός εποχής, και δεν έχουν βιωσιμότητα..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 12:14 ΠΜ, Raylan είπε

Εδώ στην περιοχή μου υπήρχε ένα dvd club που το πάλεψε μέχρι τέλος ο τύπος, παιχνίδια, κονσόλες video games, ταινίες ότι θέλεις τα τελευταία χρόνια δούλευε μόνο με μετανάστες και αντιγραμμένα dvd, το μεροκάματο να βγαίνει..

Έπεσε ο κορονοΐος έκλεισε το μαγαζί δεν ξανά άνοιξε τα πούλησε όλα..

Πλέον αυτά είναι εκτός εποχής, και δεν έχουν βιωσιμότητα..

Ειχα ενα στη γειτονιά μου Κερατσίνι που εκτος οτι πουλουσε αντιγραφές,  τις νοικιαζε κιολας

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Pattayiotis είπε

Δηλαδή ρε παιδιά τα άλλα console club πως επιβίωνουν ?

Φίλε τα μόνο που επιβιώνουν είναι τα σουβλατζίδικα και τα καφε delivery. Όλη η ελλάδα με έναν καφέ στο χέρι είναι πρωί μεσημέρι βράδυ. Καλύτερα να ανοίξεις ένα τέτοιο. Δε λέω ότι θα πετύχει αλλά σίγουρα περισσότερες πιθανότητες θα έχεις. Σε κάθε τετράγωνο βλέπεις και από ένα

Δημοσ.

Ιντερνετ καφέ θα έλεγα ναι , με τουρνουά και με άλλα πράγματα. Rent games με τίποτα. Μπαίνω στο allkeys και αγοράζω παιχνίδι με 2-3 ευρώ , για να μην πω την φάση με xbox gamepass ... Επίσης merchading , άμα υπάρχει και κατάστημα κούριερ δίπλα , όλη η Ελλάδα στο πιάτο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Pattayiotis είπε

The console club club

Bρηκαμε το ένα.Φαντάζομαι σε μια Αθήνα 5μυριων θα υπάρχουν κάμποσα ακόμα.Επαρχία πόσα έχεις δει;Παλιά υπηρχαν τα GameBuster ,τωρα εχει μεινει μονο ένα στην Πάτρα.

Θες να προχωρήσεις;Κάνε το.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Pattayiotis είπε

The console club club

Δυστυχως θα πατωσεις σε ενοικιαση, αλλα αν εισαι σε μικρη πολη και θελεις να ανοιξεις κατι που εχει βιντεοπαιχνιδια θα σου προτεινα μονο πωληση ,μια περιπτωση ειναι πραγματα retro η αν θελεις απο τις τελευταίες γενιες καλυτερα επικεντρωσου σε collectors edition,τουλαχιστον απο την ερευνα που εχω κανει εδω που ζω σε νησι θα ειχε περασει καλη.

Μη περιμενεις καθε μερα να πουλας 200 ευρω ρετρό και συλλεκτικες αλλα υπάρχουν αρκετοι κολλημενοι με τετοια που θα σου τσιμπησουν αρκετα κομματια μεσα στο μηνα.Και γλυτωνουν ebay,μεταφορικα κλπ,αλλα θελει κυνηγι και να εισαι ενημερωμένος.

Δε ξερω που ζεις και τι κοσμο εχει εκει οποτε μη σε παρω και στο λαιμο μου.

Αλλα για ενοικιασει μονο δεν....εδω που ειμαι εχουν κλεισει 5 τετοια μεσα σε 2 χρονια και καποτε πήγαιναν γ..μιοντας.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Bρηκαμε το ένα.Φαντάζομαι σε μια Αθήνα 5μυριων θα υπάρχουν κάμποσα ακόμα.Επαρχία πόσα έχεις δει;Παλιά υπηρχαν τα GameBuster ,τωρα εχει μεινει μονο ένα στην Πάτρα.

Θες να προχωρήσεις;Κάνε το.

Δεν υπάρχουν τα παλιά console club ήταν 2 νέα Σμύρνη από ότι θυμάμαι..κοίτα εδώ στη Λαμία τα seven oσο αφορά την ενοικίαση πήγαινε τρένο.γτ κλείσανε δεν το γνωρίζω

.

Δημοσ.

Όταν ήμουν παιδάκι πήγαινα με τη μαμά μου βιντεο κλαμπ και νοικιάζαμε κασέτες. Εγώ 3 με παιδικά και άλλες τόσες η μάνα μου. Είχαμε συνδρομή και σε ένα μεγάλο αλλά εμείς στηρίζαμε τη φίλη μας με το μικρό. Μη σας τα πολυλογώ έκλεισε και το μικρό και το μεγάλο, το βίντεο πρέπει να χάλασε και μετά ήρθε το  netflix και τα πειρατικά sites. Οπότε τι θα πουλάει; Τον άρχοντα των δαχτυλιδίων την επιστροφή του βασιλιά που ακούγεται θα σαρώσει στα όσκαρ; Η να νοικιάζει παιχνίδια για κονσόλες όταν οι μισές είναι ψηφιακές και οι άλλες μισές έχουν game pass? Πόσοι καμμένοι θα αγοράσουν ρετρό όπου κάθε μήνα θα βγαίνει μεροκάματο, πόσο εύκολα θα βρει ο ίδιος ρετρό για να τα πουλήσει και εως πότε θα υπάρχουν αυτά και θα τα αγοράζουν; Ας ανοιξει μουσειο βιντεοπαιχνιδίων στην τελική να κόβει εισητήρια :P

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Pattayiotis είπε

Δεν υπάρχουν τα παλιά console club ήταν 2 νέα Σμύρνη από ότι θυμάμαι..κοίτα εδώ στη Λαμία τα seven oσο αφορά την ενοικίαση πήγαινε τρένο.γτ κλείσανε δεν το γνωρίζω

.

Απο την πολύ δουλειά έκλεισαν.Εχεις παραδείγματα εκεί που είσαι και ακόμα το ψάχνεις.Οπως και να έχει εσύ αποφασίζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...