Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μένω επαρχία κ σκέφτομαι να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα με κατάστημα console club με ενοικιάσεις βιντεοπαιχνιδιών ανταλλαγές κλπ τι λέτε αξίζει αυτό το ρίσκο κατάστημα εδώ στην πόλη μου δεν υπάρχει συγκεκριμένο τι λέτε αξίζει?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν είσαι σε μεγάλη πόλη κάνε έρευνα αγοράς. Πήγαινε εκεί που έχει νέους και ρώτα τους.

Δημοσ.

εκτός απο τις απαντήσεις των υπολοίπων , με τις συνδρομητικές υπηρεσίες που υπάρχουν και αυξάνονται είναι ευκολότερη η πρόσβαση πλέον στα παιχνίδια οπότε δεν βλέπω μέλλον

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομίζω να αξίζει κάτι τέτοιο. Η εποχή της μόδας αυτής πέρασε εδώ και δεκαετίες. Αν κάνεις κάτι τέτοιο δε νομίζω να σου βγει σε καλό. Αν από την άλλη έχεις επαφές και κάνεις μια έρευνα θα σε βοηθήσει καλύτερα. Αν υπάρχει δηλαδή απήχηση από τον κόσμο.

Θυμάμαι στη γειτονία μου είχα ένα τέτοιο κατάστημα και πήγαινα μικρός να νοικιάζω games και ταινίες. Θυμάμαι μια εποχή ήταν ανοιχτός πρωί-απόγευμα επειδή είχε κίνηση αλλά μετά έπεσε κατακόρυφα. Τώρα τα games αν είναι αντίκες ναι μπορεί να αξίζει για κάποιους αλλά για καινούργια δε νομίζω. Με τέτοια πρόσβαση που έχουμε δεν θα έχεις τόση απήχηση πιστεύω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο με κατι σε στυλ μπαρ καφε με retro Κονσολες

απο ufo μεχρι Nintendo 64...

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Pattayiotis είπε

Καλησπέρα μένω επαρχία κ σκέφτομαι να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα με κατάστημα console club με ενοικιάσεις βιντεοπαιχνιδιών ανταλλαγές κλπ τι λέτε αξίζει αυτό το ρίσκο κατάστημα εδώ στην πόλη μου δεν υπάρχει συγκεκριμένο τι λέτε αξίζει?

Πέρα απο το τρολαρισμα που δέχεσαι απο την ενοικίαση των παιχνιδιών στις μέρες μας η προοπτική για κέρδος ειναι μικρή.

Αν όντως θέλεις να ανοίξεις τέτοιο κατάστημα θα επικεντρωθείς στο gaming merchandise  που υπάρχει αρκετή ζήτηση τα τελευταία χρόνια.

Επίσης στην πώληση video games και κονσολας μπορεις να βγάλεις κάποια χρημματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστει να τρέξεις το κατάστημά σου και ψηφιακά γιατι σε αυτην την κατηγορία καταστήματος οι περισσότεροι " ψάχνονται" και διαδικτυακα.

Επεξ/σία από kwstakisii

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...