Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Καντο δωρο σε κανενα πιτσιρικι τηε οικογενειας και πηγαινε παρε κανενα της προκοπης

Το έχω για δεύτερο. Βασικό έχω το Samsung S21 Ultra

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @ngelos είπε

Το έχω για δεύτερο. Βασικό έχω το Samsung S21 Ultra

Παρε μια φωτο απο LG D802 αν και παλιο πριν απο λιγο καιρο εγινε καινουριο και με υποστηριξη

1674449193_Screenshot_20210902-201159_2.jpg.90c394ef6a9c120664e7f5446ac00a26.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, doctor2014 είπε

Αν έχει mediatek επεξεργαστή δοκίμασε αυτό https://github.com/JunioJsv/mtk-easy-su

Σε συνδιασμό με το magisk. Δεν δίνει μόνιμο root. Θα χρειαζεται να τρέχεις την εφαρμογή κάθε φορά που ανοίγεις τη συσκευή αλλά κάτι είναι και αυτό

Όπως είπα και πιο πάνω τα MLS είναι δύσκολα στο να ρουταριστουν.

Δεν έχει σημασία αν έχει MTK αλλά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις σε κάθε κινητό που είναι διαφορετική.

Αν είναι τυχερός ο TS εδώ υπάρχουν κάποια tools που μπορεί να ρουταρηστη(με δική του ευθύνη).

http://anpsedic.org/article-root/mls-mx-pro-iq8011

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/8/2021 στις 12:55 ΜΜ, @ngelos είπε

Έχω ένα MLS κι επειδή έχει παλιά έκδοση android (την 7) αναρωτιέμαι αν σε περίπτωση που το κάνω root θα μπορέσω να του βάλω πιο καινούρια έκδοση κι επιπλέον ν' αφαιρέσω αυτές τις εφαρμογές που έχει προ-εγκατεστημένες πάνω.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται κι αν ναι που μπορώ να βρω οδηγίες γιατί δεν το έχω ξανακάνει;

Για να κανεις root ενα κινητο θες 3 πράγματα. Twrp, SuperSU(Magisk για νεα κινητα) και Rom + Kernel. Για να βρεις αυτα τα 3 πράγματα πρέπει κάποιος developer να κάτσει να τα δημιουργήσει έτσι ώστε να τα πάρουμε εγω και εσύ και να κάνουμε root και να περάσουμε rom. Το κινητό αυτο ειναι πολύ παλιό δεν νομίζω να έχει κάτσει κάνεις να κάνει twrp και rom για MLS. Για να βγάλεις της εφαρμογές υπάρχουν πολλοί τρόποι δεν χρειάζεται root. Τα παλιά κινητά παντα πρεπει να γίνονται root γιατι μπορείς να εχεις ενα κινητό με android 4 και να τρέχει ακομα και android 11. Βέβαια πρέπει να ειναι γενικά απο της μάρκες που πουλάνε έτσι ώστε να εχει και support στο xda.

Επεξ/σία από abAeterno

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...