Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θελω να αγορασω ενα smartphone μεχρι 150-160 ευρω το οποιο θα χρησιμοποιηται για facebook instagram youtube και τιποτα ελαφρα games που και που. Με ενδιαφερει να μη κολαει οσο γινετε κ επισης αν ειναι δυνατον σε αυτα τα λεφτα να εχει και μια καλη καμερα.

Επισης με ενδιαφερει να αντεχει στο χρονο μιας και δεν αγοραζω κινητα καθε χρονο μεχρι τωρα ειχα ενα Samsung galaxy j5 αγορασμενο το 2015 το οποιο εχει αρχησει να κολαει αρκετα το τελευταιο χρονο αν και λογικο μετα απο 6 χρονια, παντως τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω οποτε ψαχνω ενα παρομοιο smartphone ναναι σκυλι μαυρο.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από tParabol
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Είναι λίγο πιο πάνω από το μπάτζετ σου αλλά https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=2652&ref=bestprice.gr

Βλεπω οτι απο xiaomi υπαρχουν πολλες επιλογες αλλα το θεμα ειναι οτι καποια απ αυτα σβηνουν και δεν ξανα αναβουν ποτε εκτος απο αλλα ψιλο bug που ολα εχουν, εχει συμβει κ σε ενα παλιο του αδερφου μου και το εχω διαβασει κ σε αξιολογησεις στο σκρουτζ για αυτο και τα φοβαμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να πω την αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα τώρα τελευταία ναι.

Αλλά να σβήνουν και να μην ξανά ανάβουν δεν το έχω ακούσει.

Έχω χρόνια xiaomi και τέτοιο πράγμα δεν μου έχει συμβεί.

Μην εμπιστεύεσαι τις αξιολογήσεις του Σκρουτζ .

Σε αυτά τα λεφτά που διαθέτεις είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάτι και ιδικά με SD επεξεργαστή.

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...