Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MariosX είπε

Η διαφορά μου είναι πως εγώ είμαι από μπροστά ξεκάθαρος και έχω ξεκάθαρη την θέση μου όχι οπως εσείς που δεν θέλετε να φαίνεστε πουθενά χρησιμοπιόντας τους κωδικούς μας και να ψάχνεστε να βρίσκετε δικαιολογίες για μη υπαρκτές υπηρεσίες που δεν θα μπείτε στον κόπο να προσφέρετε.

Το παράδειγμα με το eshop στο έδωσαν για να καταλάβεις το μέρος της ευθύνης, όπου είναι στο χέρι κάποιου άλλου να κάνει μια αλλαγή / να αποκρύψει πράγματα, αλλά να φταις εσύ επειδή έχεις υπογράψει. 

Γιατι να πρέπει ο λογιστής σου να πάρει την ευθύνη και να πρέπει να απολογηθεί επειδή εσύ δεν του ανέφερες (είτε επειδή ξέχασες, είτε από δολο, είτε επειδή νόμιζες ότι δεν χρειάζεται) πως έχεις και 3 χιλιάδες ευρώ σε μετοχές στην Degiro;

Μιας και είσαι προγραμματιστής και μπορεί να ασχολείσαι, έχεις crypto; Έχεις μιλήσει στον λογιστή για αυτό; Αν υπέγραφε αυτός την δήλωση και σε 5 χρόνια τα έψαχναν παραπάνω και σε "πιάνανε" γιατί να κινδύνευε ο λογιστής; Έφταιγε αυτός; 

Η πιστεύεις ότι πρέπει να σε εμπιστευτεί τυφλά με την άδεια του για 50 ευρώ τον μήνα;

Για τα υπόλοιπα που λες στο νήμα, συμφωνώ.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vlad27 είπε

Άσχετο αλλά θυμάμαι ότι σαν φοιτητής με άπλετο χρόνο, έφτιαχνα σελίδες με html και αργότερα με joomla. Σιγά τα ωα, δε θα πλήρωνα ποτέ web developer για κάτι τέτοιο. Άσε που από οτι ξέρω οι περισσότεροι δεν ανεβάζουν σωστά τα δεδομένα που τους παρέχονται. Το ξέρω γιατί μου το έχει πει γνωστός γνωστού μου. 

Εμείς δώσαμε 2.500 για την δικιά μας. Σίγα τα ωά εντωμεταξύ, εύκολη δουλειά την έκανα και μόνος μου. Απατεώνες όμως τι περιμένεις :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Ευτυχώς μου άνοιξες τα μάτια.

Στείλε ένα mail στην Δου Χολαργού ρε φιλαράκο γιατί εγώ είμαι μια βδομάδα τώρα και δεν τα καταφέρνω. Γράφει κάτι Κινέζικα quota for this account has been exceeded. Τι κάνω λάθος? :P

Προχθές μου ήρθε και από την πρώην ΙΓ ειδοποίηση ότι όλα τα mail μετά της 28/02/2021 έχουν διαγραφεί, να ξαναστείλουμε. Εκεί τι φάση, τι έκανα λάθος?

Ασέ τις εξυπνάδες για πράματα που δεν γνωρίζεις. Στο είπα και πρίν, αφου το θεωρείς τόσο εύκολο, θα το έκανες μόνος σου, δεν θα πλήρωνες 150€ για να στο κάνει κάποιος άλλος. Προφανώς δεν είναι τόσο εύκολο

Σιγουρά! Πολύ δύσκολο το ΕΝΤΥΠΟ Μ2!

Όταν το ειδα έβαλα τα ΔΑΧΤΥΛΑ μου στα ματια μου και τα έβγαλα γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! 

ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ? 

[email protected]

Όριστε λεβεντάκο μου πάρε και τον κατάλογο

https://www.aade.gr/sites/default/files/2021-04/katalogos_doy_Aade_aprilios2021.pdf

Πάρε και το Μ2

https://elmico.gr/wp-content/uploads/2018/04/Μ2-ΕΝΑΡΞΗΣ-ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ-ΕΡΓΑΣΙΩΝ-ΦΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΟΥ.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, MariosX είπε

Σιγουρά! Πολύ δύσκολο το ΕΝΤΥΠΟ Μ2!

Όταν το ειδα έβαλα τα ΔΑΧΤΥΛΑ μου στα ματια μου και τα έβγαλα γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! 

ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ? 

[email protected]

Όριστε λεβεντάκο μου πάρε και τον κατάλογο

https://www.aade.gr/sites/default/files/2021-04/katalogos_doy_Aade_aprilios2021.pdf

Πάρε και το Μ2

https://elmico.gr/wp-content/uploads/2018/04/Μ2-ΕΝΑΡΞΗΣ-ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ-ΕΡΓΑΣΙΩΝ-ΦΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΟΥ.pdf

Καταρχάς το mail που μου έδωσες είναι το παλιό, πλέον πάνε όλα μέσω syzefxis ;) Στείλε εσύ σε αυτό το mail και περίμενε να σου απάντησουν.

Κατά δεύτερον το κανονικό mail της ΔΟΥ Χολαργού είναι γεμάτο εδώ και τουλάχιστον 1 βδομάδα που προσπαθώ, οπότε δεν μπορώ να τους στείλω mail.

Τρίτον, ξαναρωτάω, αφου είναι ΤΟΣΟ εύκολο, γιατί έδωσες 150€ για να σου κάνουν έναρξη??????????????

Αν θες να βγάζεις extra χρήματα, και αφού είναι τόσο εύκολη δουλειά, αλήθεια να σε στέλνω να κάνεις ενάρξεις. Έχω αρκετές σε εκκρεμότητα, θες να τις πάρεις πάνω σου για 50€? Από ότι κατάλαβα 3 λεπτά θα σε πάρει και καθάρισες

YΓ1. Αυτό είναι το email της Χολαργού

[email protected]

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.

7 σελίδες, δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα για ένα απλο πράγμα. 

Οσοι θέλουν λογιστή να του κάνουν εξουσιοδότηση για να χρησιμοποιεί το taxisnet του καθενος. Όσοι δεν θέλουν να κάνουν μόνοι τους τις δηλώσεις τους. 

Εμείς τις κάνουμε μόνοι μας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

7 σελίδες, δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα για ένα απλο πράγμα. 

Οσοι θέλουν λογιστή να του κάνουν εξουσιοδότηση για να χρησιμοποιεί το taxisnet του καθενος. Όσοι δεν θέλουν να κάνουν μόνοι τους τις δηλώσεις τους. 

Εμείς τις κάνουμε μόνοι μας. 

7 σελίδες για να δούμε πόσο τσιμπάνε οι λογιστές του insomnia...με μιά αστεία αφορμή.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...