Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Μια στιγμή !!!!

Μιλάς, για την δήλωση του 2020 !

Από πότε τον έχεις λογιστή ?

2020

Αλλά και πάλι έχει σημασία; 

Πληρώθηκε 150€. Γιατί δεν έβαλε ηλεκτρονικά την υπογραφή του; 

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MariosX είπε

2020

Τότε, θα τον ρωτήσεις !!!

Γιατί αυτό ?

ΥΓ. Ο λογιστής έχει την ευθύνη της σωστής απεικόνισης των στοιχείων που του έδωσες. Δεν ευθύνεται αν (και καλά) είναι εικονικα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Τότε, θα τον ρωτήσεις !!!

Γιατί αυτό ?

ΥΓ. Ο λογιστής έχει την ευθύνη της σωστής απεικόνισης των στοιχείων που του έδωσες. Δεν ευθύνεται αν (και καλά) είναι εικονικα.

Και από το 2021 να τον είχα, εφόσον πληρώθηκε για μία εργασία, δεν θα έπρεπε να υπογράψει ο ίδιος; 

Έχει σημασία; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MariosX είπε

Και από το 2021 να τον είχα, εφόσον πληρώθηκε για μία εργασία, δεν θα έπρεπε να υπογράψει ο ίδιος; 

Έχει σημασία; 

ΤΩΡΑ, το αλλάζεις !!!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MariosX είπε

Έχει σημασία; 

Κανονικά θα έπρεπε αλλά από τη στιγμή που σου κόβει τιμολόγιο μικρή σημασία έχει. Μπορείς όμως να του ζητήσεις από δω και πέρα να λειτουργείτε με εξουσιοδοτήσεις. Όπως όμως σου ανέφεραν δε θα μπορεί να σου κάνει διάφορες εργασίες για τις οποίες δεν υπάρχουν εξουσιοδοτήσεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

ΤΩΡΑ, το αλλάζεις !!!!!

Από το 2020 τον έχω αλλά θέλω εξηγήσεις και για αυτό για να σας καταλάβω λίγο καλύτερα το πως σκέφτεστε και γιατί πάτε σε τέτοιες λύσεις.

Εγώ προσωπικά είμαι Προγραμματιστής / Web Developer. Λαμβάνω projects από άλλους και για ότι φτιάχνω λαμβάνω την ευθύνη καλής λειτουργίας.

Δεν θα έπρεπε και το επάγγελμά σας να ήταν έτσι; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MariosX είπε

Από το 2020 τον έχω αλλά θέλω εξηγήσεις και για αυτό για να σας καταλάβω λίγο καλύτερα το πως σκέφτεστε και γιατί πάτε σε τέτοιες λύσεις.

Εγώ προσωπικά είμαι Προγραμματιστής / Web Developer. Λαμβάνω projects από άλλους και για ότι φτιάχνω λαμβάνω την ευθύνη καλής λειτουργίας.

Δεν θα έπρεπε και το επάγγελμά σας να ήταν έτσι; 

Με τον λογιστή σου έκανες κάποια συζήτηση ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Με τον λογιστή σου έκανες κάποια συζήτηση ?

Όχι γιατί φοβάμαι τον εαυτό μου στην κατάσταση που είμαι.

Είμαι 33, είμαι εξαγριωμένος και με συζητησείς που έχω κάνει με πολλούς διάφορους επαγγελματίες είτε από τον κλάδο μου είτε από άλλους, οι περισσότεροι είναι δυσαρεστιμένοι με τους λογιστές τους και απορώ πάντα γιατί; 

Τόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος την δουλειά του όπως προβλέπεται; 

Δημοσ.

Είσαι προγραμματιστης, και προφανώς δεν έχεις εταιρία εκατομμυρίων, και παρόλα αυτά δεν κάνεις μόνος σου την φορολογική δήλωση? Δεν είναι επιστήμη, πανεύκολο είναι σε χαμηλά εισοδήματα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Είσαι προγραμματιστης, και προφανώς δεν έχεις εταιρία εκατομμυρίων, και παρόλα αυτά δεν κάνεις μόνος σου την φορολογική δήλωση? Δεν είναι επιστήμη, πανεύκολο είναι σε χαμηλά εισοδήματα 

Θες να μου δείξεις;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MariosX είπε

Θες να μου δείξεις;

Δεν γίνεται να συνεννοηθεί κάποιος με Έλληνα. Η απάντηση είναι ψάξε μόνος σου, ανάγνωση ξέρεις, να χειρίζεσαι υπολογιστή ξέρεις άρα θα το βρεις 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MariosX είπε

Η συναρτηση αμοιβων με τις μαλακιες που ζηταει συνεχως το κράτος μας, ναι θα οδηγησει σε εκπτωσεις στην ποιοτητα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Macosj είπε

Πανεύκολο το έντυπο Ε3; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος είναι επαγγελματίας και όχι ιδιώτης.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, MariosX είπε

Όχι γιατί φοβάμαι τον εαυτό μου στην κατάσταση που είμαι.

Είμαι 33, είμαι εξαγριωμένος και με συζητησείς που έχω κάνει με πολλούς διάφορους επαγγελματίες είτε από τον κλάδο μου είτε από άλλους, οι περισσότεροι είναι δυσαρεστιμένοι με τους λογιστές τους και απορώ πάντα γιατί; 

Είναι δυσαρεστημένοι με τους λογιστές !!!

Πρώτη φορά το ακούω.

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση οι κωδικοί σε ταυτοποιούν στα μάτια του taxisnet και ενδεχομένως να σε ταυτοποεί σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου που εμπιστεύονται τη διαδικασία ταυτοποίησης του taxisnet.

Ο λογιστής σου δίνοντας τους κωδικούς σου ουσιαστικά τον εμπιστεύεσαι να παριστάνει ότι είσαι εσύ σε ότι χρησιμοποεί το σύστημα ταυτοποίησης του taxis προκειμένου να σε ταυτοποιήσει και να σου δώσει πρόσβαση σε προσωπικά (κάποιες φορές πολύ προσωπικά) στοιχεία που αφορούν εσένα ή την επιχείρηση σου.

Στο τέλος της ημέρας εξαρτάται αν εμπιστεύεσαι το λογιστή σου και το πως φυλάει τους κωδικούς σου μιας και μπορεί να τους έχει χωρίς κωδίκο πχ σε ένα excel να του έρθει ένα mail με κάποιο .exe να το ανοίξει και να στείλει αυτό το excel κάπου μαζί με άλλα προσωπικά έγγραφα που μπορεί να έχει.

Από τη στιγμή που ο λογιστής δεν είναι εσύ, μπαίνει με τους κωδικούς του και μέσω του συστήματος εξουσιοδοτήσεων κάνει από το λογαριασμό του για λογαριασμό σου (I know that sounds funny) τις όποιες συναλλαγές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...