userAnon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη ασφαλιστική? Είμαι σε Hellas Direct με συμβόλαιο που λήγει σε 2 εβδομάδες (μικτή) και μου έστειλαν προσφορά στα 430€ (+50€ από περυσι) για έναν χρόνο (με μικρότερο ποσό κάλυψης από περυσι - 4000€! ) και θέλω να αλλάξω. Για την HD δεν μπορώ να πω ότι έχω άποψη γιατί δεν τους χρειάστηκα (ευτυχώς). Επίσης λόγω covid + τηλεργασίας κάνω ελάχιστα χιλιόμετρα το έτος. (2000-3000 μαξ). Στο Insurancemarket έχω τις παρακάτω προσφορές. Από την Interasco που έχω καλή εμπειρία γενικά (και προς τα εκεί κλίνω), βλέπω όμως ότι η Interlife έχει κάποιες καλύτερες παροχές + αποζημίωση για αερόσακους για αυτό το σκέφτομαι. Αν κάποιος έχει εμπειρία από την Interlife παρακαλώ ας το αναφέρει για να βοηθήσει να πάρω μια απόφαση. Ευχαριστώ
visualizer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Κ εγώ αυτή έχω εδώ και 3-4 χρόνια .. δεν χρειάστηκε ποτέ αλλά φαίνεται κομπλέ.
thanasisxask Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Όταν την χρειάστηκα, σε ατύχημα με μηχανή, μια χαρά με εξυπηρέτησε.
Dantε Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μια χαρα ειναι η interlife.Την ειχα χρονια σε μηχανη και αυτοκινητα και ειχα χρειαστει και σε ατυχημα τη νομικη και εξυπηρετηθηκα.
AristidisZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 O κουμπάρος μου είναι ασφαλιστής και με έχει σε αυτήν Εγώ δεν την έχω χρειαστεί, αλλά μου έχει πει ότι είναι κομπλέ
Ghostantin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Interlife είναι ασφαλιστική με έδρα την Θεσσαλονίκη και φετος μπήκε και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Δεν θα έχεις απολύτως κανένα θέμα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από Ghostantin
TechnoState Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 .... έχω κ εγώ μία απο την μηχανές στην συγκεκριμένη ασφαλιστική. Μόλις λήξει άλλο ένα συμβόλαιο που έχω, θα μεταφέρω εκεί κ την δεύτερη. Την επέλεξα ως μία πιο οικονομική "επώνυμη" ασφαλιστική κ επειδή μέχρι στιγμής έχει καλή "φήμη". Μέχρι ώρας, δεν έχει παραστεί κάποια ανάγκη /ατυχία/ζημιά/εμπλοκή (fingers crossed).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα