Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι μου θυμίσατε τώρα, εποχές που ήμουν μεταπτυχιακός στο Νησί της Ομίχλης, προ κινητών κτλ. (ψέματα, είχα κινητό από τη δουλειά μου στο Λονδίνο, μια παντόφλα Νokia, αλλά ήταν αγγλικό, όχι ελληνικό) και παίρναμε collect στην Ελλάδα.

Μόλις άκουγε η μητέρα μου "do you accept..." έλεγε "ΥΕS!" με τη μία.

Άλλες εποχές, τελείως.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, raid_av είπε

Εμενα μου εχουν τυχει γυναικες , τους λεω κατευθειαν οτι εχουν ωραια φωνη και αν θα μπορουσαμε με καποιο τροπο να βρεθουμε και μου το κλεινουν αυτοι στην μαπα.

P.S. πιανει και στους αντρες

Χα χα χα 

Δημοσ.
35 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πως θα χρεωθείς σε εισερχόμενη κλήση;

Βασικά μπερδεύτηκα γιατί θυμόμουν παλιά σε διακοπές στην Αγγλία που όταν κάποιος από Ελλάδα σε έπαιρνε τηλέφωνο χρεωνόμασταν και οι δύο. Αλλά ο αριθμός μου ήταν ελληνικός και γινόταν χρήση στο εξωτερικό (μιλάμε προ κατάργησης roaming κλπ).

Δημοσ.

Την τελευταία φορά που με κάλεσαν απο forex (νομίζω ελληνικό νούμερο), όταν με ρώτησαν αν θέλω να επενδύσω στην εταιρία. Με τον ίδιο τόνο και ίδια ορολογία, τους αντιπρότεινα να επενδύσουν στο crypto που μόλις έφτιαξα.  Μου το έκλεισαν φυσικά και δεν με ξανακάλεσαν :D

Δημοσ.
1 hour ago, Snoob said:

Τι μου θυμίσατε τώρα, εποχές που ήμουν μεταπτυχιακός στο Νησί της Ομίχλης, προ κινητών κτλ. (ψέματα, είχα κινητό από τη δουλειά μου στο Λονδίνο, μια παντόφλα Νokia, αλλά ήταν αγγλικό, όχι ελληνικό) και παίρναμε collect στην Ελλάδα.

Μόλις άκουγε η μητέρα μου "do you accept..." έλεγε "ΥΕS!" με τη μία.

Άλλες εποχές, τελείως.

Εποχές '95 που ήμουν και εγώ τότε πάνω με είχαν σώσει τα collect calls αν και πρέπει να χρεώνανε "φαρμακείο" τότε τον παραλήπτη εδώ Ελλάδα. Η παντόφλα που λες φαντάζομαι ήταν από ΒΤ Cellnet :P

Spoiler

Στα καρτοτηλέφωνα παλιού τύπου της BT (πριν αυτών που είχαν και υποδοχές για switch κάρτες) έριχνες και δεκάρικα (δρχ), αρκεί να ήταν καινούρια (όχι πολύ φθαρμένα), και τα περισσότερα τα μετρούσε σαν 50λεπτα (50p).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...