Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theodi είπε

ξεκινα δικο σου συνεργειο

50 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τη σχολή θα ανοίξει συνεργείο; Με τι θα πληρώνει το ενοίκιο; 

Έχε στο μυαλό σου να κάνεις κάτι δικό σου κάποια στιγμή. Ως υπάλληλος, δυστυχώς θα υποφέρεις στον κόσμο των αντρών για (ευνόητους) λόγους. Θα παλεύεις μια ζωή με στερεότυπα.

Ενα συνεργείο που απευθύνεται σε γυναίκες οδηγούς/ιδιοκτήτες πιστεύω θα πιάσει.Μπορείς να το "πουλήσεις" αυτό (μια διαφορετική αντιμετώπιση ως πελάτες, γυναίκα προς γυναίκα). Δες πχ αυτό το παλιό άρθρο: Women want 'female-only garages' | What Car?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Ούτε καν. Αν δεν να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό, πρώτα πρέπει να ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ. Φαίνεται ΠΟΛΥ ανώριμη. 

Γιατί;

Γιατί κάθεσαι και κατεβάζεις ένα σωρό μ... για ανδρισμούς κλπ. 

Δεν έχει σημασία να αυτό που λες ΙΣΧΥΕΙ η όχι. 

Σημασία έχει ότι αυτοί που βρίζεις είναι ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ σου. 

Θες δεν θες σε συνεργείο θα ακούσεις ένα σωρό μ..... 

Θες δεν θες θα δεχθείς σεξισμό και ρατισμο (και ναι και στις ΗΠΑ ισχύει αυτό) 

Μια καλή ΛΥΣΗ είναι πρώτον να ΜΗΝ ασχοληθείς καθόλου.

Η

Να βάλεις ΚΩΛΟ κάτω και να γίνεις ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (όχι συνεργείου) και να εργαστείς ΣΕ αεροδρόμια/αεροπορικές, γερμανικές εταιρείες λεωφοριων (θες γερμανικά σε καλό επίπεδο), να πας μηχανικός σε κρουαζιερόπλοια στην Κεντρική Ευρώπη (ποτάμια) η ωκεανό, να εργαστείς στις ΗΠΑ αλλά όχι σε συνοικιακά καταστηματα (θες πτυχίο από Community College τουλαχιστον περι τα 10.000-15.000 το χρονο και δεν ξερω να ισχυεια για αλλοδαπους), και αλλα πολλα ΑΝΩΤΕΡΟΥ επιπεδου. 

Και επίσης να κατέβεις από την λογική του εγώ ήρθα θα τα αλλάξω όλα. Δεν θα αλλάξεις τίποτα. Γιατί;

ΓΙΑΤΙ έτσι είναι η πραγματικότητα. 

Μόνο τον εαυτό σου και την αντίληψη σου μπορείς να αλλάξεις. 

Και να καταλήξω ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ πελατοκετρικη αντίληψη και ΑΥΤΟ είναι εππαγελμα ΟΣΟ πιο ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟ γίνετε. 

Τα περί σεξισμου/ανδρισμού και στερεοτύπων δεν τα άρχισα εγώ αλλά άτομο που απάντησε στο φορουμ. Δεν έβρισα κανέναν εξαρχής, ούτε ιδιοκτήτες ούτε πελάτες. Είπα κάτι που ισχύει όπως ίσχυαν κ οτι είπαν οι παραπάνω, ανταλλαξαμε γνώμες /γεγονότα που ισχύουν χωρίς να θιχτεί κανείς, εκτός από εσένα 😂 λες ότι είμαι ανωριμη αλλά δεν ειμαι εγω αυτός που ΥΠΈΘΕΣΑ όσα έγραψες παραπάνω. 

Όσο για τα κολέγια που λες κ την εργασία σε κρουαζιερόπλοια και αεροπορικές, έχεις πει το ίδιο και σε άλλους? Γιατί αν ναι, που είναι τώρα αυτοί? Ποιος 20χρονος τα έχει κάνει όλα αυτά Ή είναι στη διαδικασία που τα κάνει? 

Θεωρώ πως υπερβάλεις εξαρχής αλλά ήμουν φουλ ευγενική μαζί σου γιατί είναι η γνώμη σου, αλλά όλα αυτά που λες, ΔΕΝ ισχύουν. Μακάρι να καταφέρω να φτάσω και να γίνω μέτοχος στην tesla που λέει ο λόγος, αλλά το φόρουμ ξεκίνησε με εμένα καθαρά να ζητάω συμβουλές για το πως να ΞΕΚΙΝΉΣΩ σε κάτι που δεν εχω όπως το 80% μπαμπά ή θείο με δικό τους συνεργείο. Δεν ξέρω εσυ με τι ασχολείσαι, αλλά αν κάνεις τέτοιες υποθέσεις χωρίς να έχεις ιδέα σε τι αναφέρεται ο άλλος, ή απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις για να αντιληφθείς ότι εγώ δεν ξεκίνησα πουθενά τίποτα σεξιστικό αλλά απάντησα σε στερεότυπο που σχολιάστηκε χωρίς να προσβάλλω κανέναν, τοτε ελπίζω να μην εργάζεσαι σε τίποτα που να έχει σχέση με τον άνθρωπο. Γιατι θα κάψεις κοσμάκη. 

Και στην τελική, αν ειχα τοσο κόλλημα όπως λες με το "να τα αλλάξω όλα" και θεωρώ τους πάντες σεξιστες, γιατί να κάνω ερώτηση σε σαιτ που το 100% των απαντήσεων γνωρίζω πως θα είναι άντρες? 

Προτείνω ευγενικά να χαλαρώσεις. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ας πούμε ότι ανοίγει δικό της συνεργείο.

Αν το δουλεύει η ίδια, γιατί κάτι μου λέει ότι θα αγοράζει τις μυγοσκοτώστρες με τη ντουζίνα;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, qwerty99 είπε

Έχε στο μυαλό σου να κάνεις κάτι δικό σου κάποια στιγμή. Ως υπάλληλος, δυστυχώς θα υποφέρεις στον κόσμο των αντρών για (ευνόητους) λόγους. Θα παλεύεις μια ζωή με στερεότυπα

Όλοι δεν έχουν στα σχέδια τους κάποτε να κάνουν κάτι δικό τους? Εγώ τουλάχιστον προφανώς και εχω τον στόχο να ανοίξω κάτι δικό μου, όχι για να το *πουλήσω* μόνο σε γυναίκες (ιδέα που έχει πιάσει ήδη και στην Αμερική και έχει κέρδος) αλλά γιατί εγώ δεν έχω κολλήματα με στερεότυπα μεταξύ φύλων. Από άνδρες είδα το επάγγελμα, αυτοί είναι οι λογοι που το θαυμάζω. Δεν προσπαθώ να πλασσαρω ότι δεν κάνει κάποιος καλή δουλειά πάρα μόνο εγώ. 

Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι να αποκτήσω εμπειρία σε ένα συνεργείο. Καταλαβαίνω 100% αυτό που λες και συμφωνώ απόλυτα, και επειδή θέλω να κάνω όσα είπες, προσπαθώ να βρω τρόπους να χωθώ. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VroomVroom είπε

Τα περί σεξισμου/ανδρισμού και στερεοτύπων δεν τα άρχισα εγώ αλλά άτομο που απάντησε στο φορουμ. Δεν έβρισα κανέναν εξαρχής, ούτε ιδιοκτήτες ούτε πελάτες. Είπα κάτι που ισχύει όπως ίσχυαν κ οτι είπαν οι παραπάνω, ανταλλαξαμε γνώμες /γεγονότα που ισχύουν χωρίς να θιχτεί κανείς, εκτός από εσένα 😂 λες ότι είμαι ανωριμη αλλά δεν ειμαι εγω αυτός που ΥΠΈΘΕΣΑ όσα έγραψες παραπάνω. 

Όσο για τα κολέγια που λες κ την εργασία σε κρουαζιερόπλοια και αεροπορικές, έχεις πει το ίδιο και σε άλλους? Γιατί αν ναι, που είναι τώρα αυτοί? Ποιος 20χρονος τα έχει κάνει όλα αυτά Ή είναι στη διαδικασία που τα κάνει? 

Θεωρώ πως υπερβάλεις εξαρχής αλλά ήμουν φουλ ευγενική μαζί σου γιατί είναι η γνώμη σου, αλλά όλα αυτά που λες, ΔΕΝ ισχύουν. Μακάρι να καταφέρω να φτάσω και να γίνω μέτοχος στην tesla που λέει ο λόγος, αλλά το φόρουμ ξεκίνησε με εμένα καθαρά να ζητάω συμβουλές για το πως να ΞΕΚΙΝΉΣΩ σε κάτι που δεν εχω όπως το 80% μπαμπά ή θείο με δικό τους συνεργείο. Δεν ξέρω εσυ με τι ασχολείσαι, αλλά αν κάνεις τέτοιες υποθέσεις χωρίς να έχεις ιδέα σε τι αναφέρεται ο άλλος, ή απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις για να αντιληφθείς ότι εγώ δεν ξεκίνησα πουθενά τίποτα σεξιστικό αλλά απάντησα σε στερεότυπο που σχολιάστηκε χωρίς να προσβάλλω κανέναν, τοτε ελπίζω να μην εργάζεσαι σε τίποτα που να έχει σχέση με τον άνθρωπο. Γιατι θα κάψεις κοσμάκη. 

Και στην τελική, αν ειχα τοσο κόλλημα όπως λες με το "να τα αλλάξω όλα" και θεωρώ τους πάντες σεξιστες, γιατί να κάνω ερώτηση σε σαιτ που το 100% των απαντήσεων γνωρίζω πως θα είναι άντρες? 

Προτείνω ευγενικά να χαλαρώσεις. 

Μιας κ ειμαι της δουλειάς, θα σου πω απλα μην μασας κ προχώρα. Στον κλαδο αν "κοβει " το μυαλο σου και " πιανουν τα χερια σου" θα πας μπροστα. Ανωτερες σπουδες κ τετοια δεν χρειαζεσαι, τα χαρτια  ειναι για δουλειες γραφειου. Εχω συναντησει καθηγητες πανεπιστημίου με 40 πτυχια και στην θέα μιας ανοιχτης μηχανής κοιτουσαν σαν χάνοι. Πρεπει να διαβαζεις κ να εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου με τις καινουργιες τεχνολογίες αλλα τα πτυχία ειναι χαμενος χρονος για μενα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ας πούμε ότι ανοίγει δικό της συνεργείο.

Αν το δουλεύει η ίδια, γιατί κάτι μου λέει ότι θα αγοράζει τις μυγοσκοτώστρες με τη ντουζίνα;

Παντελώς άτοπο αυτό που είπες, κυρίως γιατί είμαι 21 και να ήθελα να ανοίξω δικό μου συνεργείο, δε μπορώ από τον νόμο. Δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα αλλά οι νόμοι έχουν αλλάξει, κ δε μπορεί όποιος του καυλωσει να ανοίξει συνεργείο έτσι στο άκυρο, δεν μιλάμε για καφετέρια. 

Όσο για τις μυγοσκοτωστρες, είδαμε και άλλα ονόματα που άνοιξαν κ πόση δουλειά έχουν 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill_zaf είπε

Μιας κ ειμαι της δουλειάς, θα σου πω απλα μην μασας κ προχώρα. Στον κλαδο αν "κοβει " το μυαλο σου και " πιανουν τα χερια σου" θα πας μπροστα. Ανωτερες σπουδες κ τετοια δεν χρειαζεσαι, τα χαρτια  ειναι για δουλειες γραφειου. Εχω συναντησει καθηγητες πανεπιστημίου με 40 πτυχια και στην θέα μιας ανοιχτης μηχανής κοιτουσαν σαν χάνοι. Πρεπει να διαβαζεις κ να εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου με τις καινουργιες τεχνολογίες αλλα τα πτυχία ειναι χαμενος χρονος για μενα. 

Και οι περισσότεροι στον κλαδο εχουν γνωσεις για λαδια φιλτρα τακακια. Ειναι λογικο να "τρομαξουν" βλεποντας μια κοπελα να γνωριζει τοσα πολλα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VroomVroom είπε

Παντελώς άτοπο αυτό που είπες, κυρίως γιατί είμαι 21 και να ήθελα να ανοίξω δικό μου συνεργείο, δε μπορώ από τον νόμο. Δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα αλλά οι νόμοι έχουν αλλάξει, κ δε μπορεί όποιος του καυλωσει να ανοίξει συνεργείο έτσι στο άκυρο, δεν μιλάμε για καφετέρια. 

Όσο για τις μυγοσκοτωστρες, είδαμε και άλλα ονόματα που άνοιξαν κ πόση δουλειά έχουν 

Με παρεξήγησες, ήταν πιο πολύ ρεαλιστικό το σχόλιό μου.

Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνει ευρέως αποδεκτή μια γυναίκα μηχανικός και μάλιστα με δικό της συνεργείο, μακάρι να κάνω λάθος και μακάρι να είσαι η πρώτη στη χώρα που θα το καταφέρει (φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλη).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill_zaf είπε

Αυτό που έχω μαζέψει και από εδώ μέσα και από τον κόσμο έξω, είναι ότι τόσο απόλυτοι στο οτι δεν πρόκειται να πετύχω τίποτα είναι μόνο άτομα που δεν εργάζονται στον κλάδο, οι πολύ μεγάλοι άνθρωποι που έχουν μόνο κακία να δώσουν. Εγώ ξέρω ότι κ το μυαλό μου κόβει κ τα χέρια μου πιάνουν, και συγκριτικά με τους άλλους στο τμήμα μου, πολύ καλύτερα από το μεγαλύτερο ποσοστό. Το μόνο που ζητάω και στη σχολή (και το παίρνω) και εκτός, ειναι χρόνος για να προσπαθώ, κάνω δεν κάνω λάθη. Και συνήθως δεν κάνω. Τώρα όλη αυτή η φάση με το να αλλάξω τον κόσμο, δεν ξέρω από που ήρθε, αλλα κλαιν κ ολας. Ας το καταφέρω εγω κ ας προσπαθήσει εξαιτίας μου άλλη μια κοπέλα και ας αποτύχει. Καλύτερα να αποτύχει πάρα να μη προσπαθήσει ποτέ γιατί ο μπάρμπας στο συνεργείο του πατέρα της της λέει ότι δε κάνει. 

7 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Και οι περισσότεροι στον κλαδο εχουν γνωσεις για λαδια φιλτρα τακακια. Ειναι λογικο να "τρομαξουν" βλεποντας μια κοπελα να γνωριζει τοσα πολλα

Και πάλι τα κάνουν πολλοί λάθος και είναι 30 40 50 χρονών. Καταλαβαίνω ότι τους φαίνεται παράξενο, αλλά δεν γίνεται επειδή τους φαίνεται τοσο ξένο, να το παρατήσω εγω όπως πρότεινε ο κύριος παραπάνω σαν καλή λύση. 

Δημοσ.

Μην πας μονο με το στομα να βρεις δουλεια. Φτιαξε ενα καλο βιογραφικο εξηγωντας τι ξερεις να κανεις και γιατι σου αρεσει η δουλεια (το cover letter που λενε) και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αν μπορεις παρε κανα δυο συστατικες επιστολες απο καποιους καθηγητες σου που σε ειδαν οντως να τα πηγαινεις πολυ καλα στα μαθηματα. Μην πηγαινες στα συνεργεια "γυμνη" και να σε κοιτανε τα αφεντικα σαν χανοι. Πηγαινε με ενα πακετακι χαρτια (βιογραφικο, cover letter, συστατικες) και θα σε δουν αλλιως

Μπορει το προβλημα να μην ειναι μονο πως εισαι κοπελα, αλλα να υπαρχει γενικοτερα δυσκολια να βρει καποιος δουλεια σε αυτο το κομματι, οπως γινεται σε πολλα αλλα. Αφου το αγαπας, μην κανεις βημα πισω, κυνηγησε το και να εισαι σιγουρη πως η επιτυχια θα ερθει. Αρκει να εισαι καλη στη δουλεια σου.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Με παρεξήγησες, ήταν πιο πολύ ρεαλιστικό το σχόλιό μου.

Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνει ευρέως αποδεκτή μια γυναίκα μηχανικός και μάλιστα με δικό της συνεργείο, μακάρι να κάνω λάθος και μακάρι να είσαι η πρώτη στη χώρα που θα το καταφέρει (φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλη).

Με συγχωρείς τότε αν σε παρεξήγησα. 

Δεν ξέρω πως γίνεται να μη το βλέπει ο κόσμος, αλλα ειναι κ άλλες που έχουν δικά τους συνεργεία κ οχι μονο στα χαρτιά. Το πιο πρόσφατο που είδα προσωπικά ήταν στη μεταμόρφωση που η γυναίκα το εχει στο όνομα του άντρα της, αλλά η ίδια είναι μηχανικός και εκείνος στο γραφείο. Σίγουρα είναι μηδαμινός ο αριθμός των γυναικών στα συνεργεία,αλλα δε θα το πάρω ως Red flag για να φοβηθω κ να μη προσπαθήσω. Το point μου ειναι καθαρά το οτι όπως κ εσυ είπες σωστά πως "έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να γίνει ευρέως αποδεκτή μια γυναίκα" στον χώρο αυτόν, πως ακριβώς θα γίνει αποδεκτή στο μέλλον αν δεν το επιχειρήσει καμία? 

Μην παρεξηγηθώ όμως, δεν άρχισα τη σχολή για να βάλω γυαλιά στα μάτια κανενός, γουστάρω τα αυτοκίνητα και η ιδέα του μια ζωή να ασχολούμαι με αυτά, με κάνει χαρούμενη. Δεν το κάνω σαν καπρίτσιο ή οτιδήποτε έχουν σαν δικαιολογία πολλοί, το κάνω γιατί θέλω και δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνδρες μηχανικοί είναι αρχίδια και δε δέχονται να υπάρχει γυναίκα με παραπάνω γνώσεις. 

3 λεπτά πριν, archer100 είπε

Μην πας μονο με το στομα να βρεις δουλεια. Φτιαξε ενα καλο βιογραφικο εξηγωντας τι ξερεις να κανεις και γιατι σου αρεσει η δουλεια (το cover letter που λενε) και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αν μπορεις παρε κανα δυο συστατικες επιστολες απο καποιους καθηγητες σου που σε ειδαν οντως να τα πηγαινεις πολυ καλα στα μαθηματα. Μην πηγαινες στα συνεργεια "γυμνη" και να σε κοιτανε τα αφεντικα σαν χανοι. Πηγαινε με ενα πακετακι χαρτια (βιογραφικο, cover letter, συστατικες) και θα σε δουν αλλιως

Μπορει το προβλημα να μην ειναι μονο πως εισαι κοπελα, αλλα να υπαρχει γενικοτερα δυσκολια να βρει καποιος δουλεια σε αυτο το κομματι, οπως γινεται σε πολλα αλλα. Αφου το αγαπας, μην κανεις βημα πισω, κυνηγησε το και να εισαι σιγουρη πως η επιτυχια θα ερθει. Αρκει να εισαι καλη στη δουλεια σου.

Δεν πήγα με άδεια χέρια, πήγα με "βιογραφικό", αλλα δεν είχα σκεφτεί να ζητήσω συστατική επιστολή από τους καθηγητές μου, κυρίως γιατί κομπλαρω κ λιγο από το άγχος μου. Θα το επιχειρήσω όμως μόλις ανοίξει η σχολή και βρεθώ ξανά στον χώρο. 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, VroomVroom είπε

Δεν μιλάω αποκλειστικά θέμα φύλου, εξου κ ο τίτλος του φόρουμ για την προϋπηρεσία. Αν είχα συγγενείς μεσα στον κλάδο θα είχα ήδη προσπαθήσει, αλλα δεν εχω κανέναν. Έχω φίλους που έχουν οι δικοί τους δικά τους συνεργεία ή δουλεύουν σε συνεργείο, αλλα με το ζόρι κρατάνε τους φίλους μου που δουλεύουν εκεί μέσα από μικρά παιδιά, ποσο μαλλον εμένα που δε με γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες καν. Ένας που ίσως με έπαιρνε εθναι δυστυχώς νέα μάκρη και περίπου 3 ώρες μακριά από εμένα. Δύσκολα γενικά, αλλά δε θα αλλάξω κλάδο, θα βρω τρόπο 

Οπότε κυνήγα Νέα Μάκρη εάν είναι σίγουρο ή έχεις σκεφτεί μήπως να αρχίσεις να δουλεύεις τηλέφωνα/ρεσεψιόν; Το λέω γιατί θα είσαι τουλάχιστον μέσα στην δουλειά και σιγά σιγά ίσως να σε εμπιστευτούν να αλλάξεις τίποτα λάδια, φίλτρα και μετά να σε πάρουν σαν κανονική μηχανικό. 

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, f3d0n είπε

Οπότε κυνήγα Νέα Μάκρη εάν είναι σίγουρο ή έχεις σκεφτεί μήπως να αρχίσεις να δουλεύεις τηλέφωνα/ρεσεψιόν; Το λέω γιατί θα είσαι τουλάχιστον μέσα στην δουλειά και σιγά σιγά ίσως να σε εμπιστευτούν να αλλάξεις τίποτα λάδια, φίλτρα και μετά να σε πάρουν σαν κανονική μηχανικό. 

Για να κυνηγήσω νέα μάκρη θα πρέπει να παρατήσω τη μόνη δουλειά που έχω τώρα και μου πληρώνει τη σχολή, αν είναι ακόμα αμαξι θα ήταν σίγουρα πιο εύκολο, αλλά 3+ώρες διαδρομή για να πάω, δε θα είμαι εκεί ούτε στο άνοιγμα στις 7. Ρεσεψιόν /τηλέφωνα ήταν αυτό που προσπάθησα αρχικά, και φαινόταν καλή ευκαιρία γιατί συνήθως είναι γυναίκες, αλλα όπου πήγα ήθελαν αλλού είδους ρεσεψιόν κ οχι για τηλέφωνα. Γι αυτό κ άρχισα να ψάχνω αποκλειστικά για βοηθός κάπου. Αλλιώς θα ήταν κομπλέ ξεκίνημα για να βάλω πόδι μέσα κ στη συνέχεια να προσπαθούσα για κατι περισσότερο. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, f3d0n είπε

Τελειως λαθος σκεψη

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι μαστορες ειναι τσαπατσουλιδες, ασχετοι με βρωμικα μαγαζια και λενε ψεματα οπου μπορουν για να κερδισουν κατι. Εαν ειναι να γινεις μια σωστη τεχνικος πανω στο αντικειμενο εγω δε θα ειχα θεμα να πηγαινα καποιο οχημα σε γυναικα για επισκευη η σερβις, ειδαμε και τους αντρες τοσα χρονια. 

Νομιζω με υπομονη και επιμονη κατι θα βρεις.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...